Už rok kojím a bohužel manžel na to vůbec není. Zkoušela jsem se už několikrát nabízet, ale on zcela odmítá po celou dobu co kojím sát mi bradavky, že mu není příjemné mít chuť mléka v puse. A mě by to zrovna tak vzrušovalo, kdyby se mi na tu kozu přisál a nebo mě aspoň rukou podojil.
Takže cecky nalité a doma o to nikdo nestojí
Takže cecky nalité a doma o to nikdo nestojí

Určitě bych si nechal líbit, ale tak je to na každém… jestli má některá podobný problém rád se stanu jeho řešením! :-)
Mě kojící taky nějak beberou. Mám ji doma taky...
Já chci abis mne nakojila chcj tě podojit
Se vrať do ústavu a nauč se česky, yntelygentě
Touzim po sání bradavek při sexovani... tak pojď zkusit změnu, když manžel nechce
kdyby nejaka v Brne mi dala ochutnat nezlobil bych se ja sem asi defacto materske mleko nikdy nemel.
resp. klidne po cele CR bych se klidne stavil ale brno by bylo ideal. Aspon to zkusit nemusel by byt sex, i kdyz bych se nebranil :D.
A teď tu o karkulce
Neví o co přichází,třeba tomu ještě přijde na chuť 

Nezbývá než doufat. Jsem znovu těhotná, tak příležitost změnit názor bude mít ještě docela dlouhou dobu

Taky by jsem rád cucal mléko s prsů šíleně mě to vzrušuje chci se milovat s tehulkou a nebo kojící cucat prsa je to krásný
Velice rád a s chůti se přidají když mi bude umožněno.
ahoj, moc rád ti odsaju mlíko, rád budu tvoje-vaše orální děvka
Uvidíš, třeba názor změní a užijete si těhotenský i kojící sex spolu dosytosti. Vzpomínám na to rád, bylo to krásné milování
. Ženské tělo v proměně, jinak reagující a žádostivé.

Tak kdyby jsi změnila názor, dej vědět. Rád bych se na tvá ňadra přisál a dopřál ti po čem toužíš
Jistě, všichni příznivci plnotučného mléka jsou zváni
(edited)

Dáš mi Taki cucat ty prsa chci tě podojit
This post has been deleted by user.
A dnes založený profil. Jen se chlapi ozvěte. Nejdřív dostanete nabídku na poslání fotek za peníze a pak vám bude slíbeno pocucáníčko. Teda mezi tím bude ještě blokace.
Nic nenabízím, nic neslibuji. Jen jsem si někdo potřebovala vylít svou frustraci

Ahoj, moc rád se prisaju a rád je i podojim, pokud by jsi měla zájem.
Proč asi do toho kostela chodila...
Tak u nás to bylo podobný.
Moje nadržená nymfa to už 14 dní po porodu nemohla vydržet.
A to mlíko bylo zajímavý bonus.
Tak u nás to bylo podobný.
Moje nadržená nymfa to už 14 dní po porodu nemohla vydržet.
A to mlíko bylo zajímavý bonus.
Sex so zenou ked kojila bol skvely. A prsia naliate mliekom no radost sa s nimi hrat. Ani odsavacku nepotrebovala..
Mně to teda vůbec nechutná, je to strašně sladký. S radostí je přenechám dětem.
Doporučuji kouknout na info ohledně kojení <a href="https://www.mamila.sk/sk/uvod/">sem</a>
(edited)
Ale tak našla by se, u nás máme někdy takové přebytky, až stříkají samovolně po zdech 😄
ahoj, ještě to platí s těmi přebytky? kdyžtak mi napište a povíme si víc
To musí být krásný pohled. Hned bych se přisál a mlíčko ochutnal.
A nebyla náhodou z Prahy?
Jinak je to sladký, ale chuť to nemá žádnou. Nejhezčí je obal.

Sice kojim, ale vše spotřebuje dítě

Ahoj kojiš stále alebo nie

ahoj...pojd si vyměnit pár fotek...prosím!!!Dan

Ahoj t
aky bych si rád hrál i olizoval i sál bradavky.Miluji to

To jsou, jen sehnat maminku, která nechá přisát k prsu a mlíčko ochutnat.
Najde se nějaká kojící z okolí Brna, která dá ochutnat, nebo prodá odstříknuté???
Je tu mamina z Brněnska co by mě nakojila a já bych ji hezky dojil a šukal?
Také bych se rád nechal nakojit. Ale asi nemožné.
Najde se tu některá z kojících žen? Rád bych ochutnal.Jsem ze severu CZ.
Rad bych ozivil toto jiste pro mnohe zajimave tema :) Je zde aktualne nejaka kojici zena? Moc me to pritahuje, stejne jako tehotne zeny... :P
Ahoj,máme speciální přání..jsme pár a chtěli bychom ochutnat mateřské mléko..oba..
veru je to krásne
Nemas pravdu moje kojit nemohla mela cisare a mliko se ji nerozjelo.
Ahoj našla by se kojící žena z Jižních Čech a blízkého okolí. Strašně me vzrušují nalitá a stříkající prsa. Ještě do toho takovu šukat vzít si je do pusy a vysávat. Našla by se taková???
Taky bych rád byl kojen najde se někdo? východní čechy
Jj, taky bych se rád přisál a ochutnal mlíčko od zdroje, ale kde najít ženu, která zdroj poskytne???
jak si udržuješ laktaci?
Ahoj nějaka s mlíčkem?
škoda že jsi tak daleko moc rád bych ochutnal mlíčko přímo z prsu
je tu kojící žena z Kladenska co by mě nakojila nebo nechala ochutnat mlíčko z prs?
je to užasná věc už jsem to zažil a rád bych si to zopakoval
Aby se neřeklo, tak jsem tudle narazil na pěkný video s mlíkem při sexu.
http://www.amateri.cz/v 77986-erika-25-frenstat-iv
http://www.amateri.cz/v 77986-erika-25-frenstat-iv
nádherný mlíkový fotky má v galerkách nick mrdalinky - je rozkošná
Je to tak... je tu málo galerií s mlíčkem... a jsme rádi, že se toto líbí ;-) Jinak mě jako chlapovi to přináší neuvěřitelnou rozkoš... a mám obavy co bude, až přestaneme kojit...
Takže pro všechny z vás... čekáme více povzbuzování a třebas ještě nějaká přibude ;-) Zdraví MRDALINKY
Takže pro všechny z vás... čekáme více povzbuzování a třebas ještě nějaká přibude ;-) Zdraví MRDALINKY
když jsme spolu šukali při kojení, vždycky si manžel trošku usál, ale že by to bylo něco extra to ne. Mě to ale rajcovalo dost...mu to prý moc nechutnalo, ale zpestření dobrý!
mě to rajcovalo hrozně, hledám teď těhulku nebo kojící maminu na to, abych zase umožnila rozkoš já jí
Taky me to strasne rajcuje ale ten muj to odmita.
Ahojky,rád bych to chtěl opět zažít,můžem se domluvit?....
Janino a přitom je o to ze strany mužů (ale i žen, hihi) obovský zájem. Určitě by se Ti někdo nabídl a užili byste si to oba.
Libí se vám stříkání na fotky?Mě to dost vzrušuje postřikat fotky nějaké krásné holky
a jak ji to pak pošleš? to stříkáš na sklo? nem tudom ahoj M.
take bych si silene rad cucnul
Pri myslienke ze ma moj muz suka a pritom pije mlieko z mojich naliatych prs je uzasna a uz sa nemozem dockat kedy pride domov
chtěl by sis cucnout?? rajcuje mě, když kojím chlapa při sexu - pak mám strašně silné orgasmy
Ahojky. Tak já bych si cucl velmi rád.
Taky bych ochutnal od tebe tvé mlíčko nebo stavicku
Tak vymysli stroj času a vrať se o 14 let zpátky 🤣🤣🤣
hmm jáá bych rád i bez mlíka, když mám bradavku v puse tak mě to ovládne že musím jak malý kluk cumlat icelou noc
Tak to bych si přál taky zažít, musí to být nádherné
Moc hezká představa Být s Tebou a ještě se nabumbat
Ahoj.. zajímavý profil a zajímavá nabídka.. moc rád bych tě poznal osobně.
J.
J.
to já bych si cucnul hned , miluji sání bradavek.
Oj joj :-)
hm kojici me berou
ahoj láká mě představa kojení chlapa pokud máš chut si o tom jen třeba pokecat tak dej vědět
Ahoj, reaguju na prispevek z roku 2008, rad si aspon pokecam o kojeni dospelych, provazi me to celej zivot, je to ma slabina. Hezka je jen ptedstava, ze zenskou laka kojit chlapa. 30 let, ozvi se.
rad pokecam o kojeni rajcujeme to
Samozřejmě že bych si rád cucnul a dudlal a dudlal
nejsi sám :o))
Tak kdy se do toho pustíme?
pokud v 42 letech ještě kojíš, tak tedy smekám
prd, pise, ze ji je 46, pise, ze ma deti ve skole, takze koji skolni deti? behem skolni prestavky jim chodi davat svacinu?
zlato, podívej se na data, prosím - na amatérech jsem už nějaký pátek a člověk holt stárne - ve 42 letech jsem prostě ještě kojila nejmladší dítko - z té doby jsou moje příspěvky výše - teď mi je 46 a děti holt už chodí do školy - ještě nějaký problém???
pardon, omlouvam se, roku 2007 jsem si nevsimla.
nic se nestalo - to je v pořádku, chtěla jsem ti poslat vzkaz, ale bohužel nepřijímáš - ráda bych tě poznala :o)
a na tom je něco divného???
Chci si cucnout.CHG@atlas.cz
I já bych se rád přisál a přitom bych tě mrdal ¨.
Ty jsi sakramentsky správná ženská!
líbí se ti to? trochu podojit kozičky, cucnout si a přitom šukat?
mam to ráda i ja,ale sat i prso jine ženy
Viš o někom kdo má prsa plna mléka ?
No a jak,to je božské!
víš jak jsem nadržená, když mám plná prsa mléka? to se někdy nedá vůbec vydržet
A dáš my Taki cucat je chci pít moc mliko
Rád bych jsi ocucl!! Je možné???
Rad bych si zacucal pekne nelite prsicka,mlicko,mnam mnam
můžeme se domluvit :o))
A kdy napiš mi prosím tě oto moc
ja nevim, ale lidi bud ste hloupi, neumite cist ci.. Myslis, ze 18 let koji? :D Ale tady nic nenajdes, ja sem to zkousel a nerealne.
kojení
a vše co k tomu patří