V salóne

11. 9. 2022 · 3 885 zhlédnutí JaAoNa2015

S drahým sme chystali spraviť si sexi erotický večer s fľaškou vínka a dobrým pornom. Sedeli sme nahý v posteli, popíjali a pozerali ako si to v tom porne rozdávajú. Vzrušenie rástlo, hľavne keď drahý nežne prechádzal prstami po mojom tele a blúdil nimi až k mojej mokrej, nadržanej mušličke. Žiaľ skončilo to skôr ako začalo. Drahému volal kamarát z erotického salónu kde pred tým pracoval a potreboval doriešiť nejaký problém. Musel ísť. Pri odchode mi však povedal aby som sa obliekla a išla s ním. Natiahla som si tričko, legíny a šli sme.
Cestou som myslela na jeho dotyky a ja som znovu začala byť nadržaná. Rozhodla som sa, že mu ho cestou vyfajčím. Natiahla som sa na jeho stranu, stiahla nohavice a bez pýtania si ho zobrala do úst. Jeho vzdychanie ma ešte viac vzrušilo, takže som ho začala fajčiť ešte intenzívnejšie. Cítila som ako je moja mušlička mokrá, lenže sme dorazili na miesto a opäť sme museli skončiť. Vošli sme dnu a striptíz v plnom prúde. Drahý začal riešiť problém a ja som sa zatiaľ pozerala ako dievča tancuje nahé pred tou partiou nadržancou. Keď striptíz skončil, dvaja z partie pristúpili ku mne a spýtali sa: ideš s nami na izbu? Odpovedala som: nie, ja tu nepracujem. Oni na to: škoda, dobrá jebačka si, mohli sme si užiť. Drahý to zrejme započul, vybral na pult kondómy a povedal: berte si ju a poriadne pretiahnite. Ja som sa nestihla ani spamätať a už ma ťahali. Odtiahla som sa späť k drahému a spýtala sa ho či sa zblázdnil. On mi strčil ruku do legín a povedal: máš mokrú pičku, potrebuješ to. Postrčil ma k nim a už si ma brali na izbu. Vôbec som nechápala čo to drahý spravil, no už sa dvere na izbe zatvárali. Hneď ako sa dvere zatvorili, jeden z nich mi pleskol po zadku zo slovami: riadne máš zarezané tie legíny, vyšukám ti ten sexi zadoček.
Ten druhý sa načiahol z predu až pod leginy, strčil mi dva prsty do mušličky so slovami: ja si vychutnám tvoju šťavnatú pičku. Prstoval ma a ja som stonala, načo sa pritlačil zo zadu druhý, ktorý mi vyhrnul tričko a začal žmoliť moje zdurené, nadržané bradavky. Cítila som ako začala moja mušlička tiecť, čo sa im zjavne veľmi páčilo, keďže ma vyzliekli, hodili na postel, roztiahli nohy a v prstovaní pokračovali až kým zo mňa nevystrekol gejzír orgazmu. Medzi tým si už jeden z nich ľahol na posteľ s očakávaním kedy nasadnem na jeho tvrdý penis. Nezdráhala som sa a nasadla. Moja mušlička bola tak mokrá, že v tom momente pritlačil penis aj druhý z dvojice a bez problémov si našiel miesto v nej aj on. Neviem ako dlho mi takto drali mušličku, ale viem, že moje výkriky museli počuť na celý salón. Potom ho ten od zadu vytiahol a ako povedal na začiatku, začal si vychutnávať moju druhú dierku. Obaja do mňa prirážali svoje tvrdé penisi až to plieskalo na celú izbu. Po chvíločke som začala dostávať jeden orgazmus za druhým, pričom moja mušlička doslova tiekla.
Z ich prirážania to špliechalo na každú stranu, až celé postelné prádlo bolo premočené. Boli natoľko hotový z toho ako moja mušlička tiekla a striekala, že do mňa začali vrážať ešte silnejšie. Ja som začala hrýzť prvý vankúš, ktorý som schmatla aby stlmil moje kričanie. Mala som dosť, pretože ich penisi neboli najmenšie a po toľkých orgazmoch ma začala aj bolieť mušlička. V tom ma zhodili, stlačili na kolená a obaja mi dali peknú dávku horúceho semena na moje prsia. Ešte chvíľku sa pozerali ako steká ich semeno po mojom tele až k poriadne roztvorenej, rozšukanej mušličke.
Po sprche sme vyšli z izby kde ma čakal drahý a povedal: čaká ťa ďalší, ideš na izbu. Neverila som mu, no na pulte boli vyložené ďalšie kondómy a už sa blížil ďalši v poradí. V ten večer spravil zo mňa drahý peknú kurvu.