Len si toho bisexuála ošahám

28. 11. 2022 · 2 799 zhlédnutí Miniteddy

Na amatéroch som si hľadal niekoho na experimentovanie bezmála niekoľko mesiacov. Síce som bol viac hetero, tak ako mnohých ale aj mňa zaujímalo, aké by to bolo, skúsiť to s niekým rovnakého pohlavia. Po rokoch vo vzťahu, a pred ním s mnohými partnerkami, som skúsil snáď všetko, čo sa dalo skúsiť v medziach zdravého rozumu. Piss a iné *****ny ma fakt nikdy nepriťahovali (fujky).

Viac menej som mal očakávania, v akých ohľadoch by som s dotyčným rád experimentoval, aj aký by asi mal byť po vekovej a fyzickej stránke (podobne ako ja). Takže vekom 25 až 30 rokov, vysoký okolo 170cm a viac a aspoň trocha atletickej alebo vyšportovanej postavy.

Dal som teda dohromady inzerát a napísalo mi síce dosť ľudí ale väčšina sa mi niečím nepozdávala až na niekoľko zaujímavých jedincov. Keďže som ideálne hľadal niekoho, kto by mohol byť aj „na jednej vlne“ a prípadne kamoš, dal som prednosť jednému, ktorý sa mi pozdával najviac aj po povahovej stránke. Pár dní sme si písali a bol celkom sympatický, inteligentný, dobre sa mi s ním písalo aj bez toho aby sme sa bavili o sexe, čo som si cenil, keďže ma trocha odpudzujú ľudia, ktorí sú zjavne posadnutí sexom alebo by pretiahli aj chromú smrť na rebríku. Každopádne Mišo (ako sa volal) už mal nejaké menšie skúsenosti aj s rovnakým pohlavím, ale to asi bolo len dobre. Dohodli sme sa teda na stretku na ďalší deň večer pri jeho dome s tým, že po neho prídem ja svojím autom. Bol som celkom nervózny, vzrušený, aké to asi bude a premýšľal som kam až by som to prípadne nechal zájsť, určite som nechcel nič viac ako sa vzájomne len trocha „ošahať“ alebo prvýkrát skúsiť fajku. S týmito pocitmi som aj zaspával..

Pred večerom ďalšieho dňa som sa náležite na stretko pripravil po psychickej (a hygienickej) stránke, priateľke oznámil, že idem von s kamošom a o hodinku som už bol pred Mišovým domom, medzitým sa už rýchlo stmievalo. Hneď ako Mišo prichádzal ku môjmu autu som si všimol, že je ešte urastenejší a vyšší ako ja. Vzal si na seba mikinu a tepláky a vyzeral dosť v pohode, týpek, na ktorého by nikto nepovedal, že má bisexuálne sklony.

,,Čau, v pohode cesta? Máš nejaký plán kde pôjdeme?“, spýtal sa Mišo zároveň s podaním ruky.
,,Ušlo to a neviem, myslel som, že to len tak hodíme na nejaký opustenejší flek a pokecáme. Veď ty to tu určite poznáš lepšie“, odvetil som mu a nenápadne sa trocha pri slove „pokecáme“ usmial.

Jasné, že to tam lepšie aj poznal a tak sme za pár minút boli na lesnej ceste v lese za dedinou. Prebleslo mi hlavou, koľkokrát tu asi bol v podobnej nálade už predtým. Nechal som potichu pustenú hudbu, sčasti aj preto, že vonku už bola tma, že nebolo vidno na krok a rádio osvetľovalo auto jemným svetlom. Presunuli sme sa dozadu, chvíľu len tak kecali o bežných veciach, čo kto z nás rád robí, kde pracuje, dozvedel som sa, že aj on má priateľku a taktiež má občas nával chuti na rovnaké pohlavie. ,,S priateľkou je to síce super a dokonalé, ale občas mám proste chuť nechať si svojho veľkého kamoška podržať niekomu, kto je na rovnakej vlne“ vraví mi zo skrytým sarkazmom. ,,Tak toho kamoška by som teda chcel vidieť“, jemne vzrušený mu odvetím, cítim ako mi stúpa vzrušením tlak, na nič nečakám, rukou mu vchádzam pod tepláky a vyťahujem mu jeho kamoška na svetlo. Hneď v prvých sekundách cítim ako mu rastie a tvrdne a mňa to rozpaľuje. Rukou mu ho pomaly honím a Mišo už pri tom vzrušene hlasitejšie dýcha, dvíha zadok a sťahuje si tepláky až dolu k lýtkam aby som mal lepší prístup. Všímam si, že jeho čurák je ešte o troška dlhší ako môj a nepatrne užší, rukou sa mu s ním hrám, druhou ho dráždim na guliach a celkom rýchlo dostávam chuť ho ochutnať, prechádzať po ňom jazykom. Hlava sa mi jemne vzrušením točí, poddávam sa vzrušeniu, pohodlne sa bokom usadím na sedačke, skláňam sa nad jeho penis a jazykom pomaly prechádzam po jeho naliatom tvrdom žaludi. Beriem ho do úst, pomaly fajčím, pritom rukou honím a pohyby pomaly zrýchľujem. Cítim aký je jeho penis sladký a to, že sa prestávam čím ďalej ovládať a fajčím ho vášnivejšie, pchám si ho ako ďaleko dokážem a súdiac podľa jeho hlasitých vzdychov a výrazu v tvári ho pomaly privádzam k blaženosti a orgazmu.

Na to ma však Mišo zastaví, rozopína mi nohavice, sťahuje dole a vraví:,,Poď si na mňa na chvíľku sadnúť chrbtom ku mne“, na môj trocha prekvapený výraz pokračuje, ,,už za chvíľu budem a keby ti to nevadilo, môžem ťa dráždiť a honiť aspoň rukou a pritom sa trocha obtierať o tvoj zadok, mám tu aj análny gél, ale neboj, len aby to pekne kĺzalo“.

Asi od vzrušenia som súhlasil, tá predstava ako sa obtieram o jeho tvrdý penis a on ma pritom honí rukou ma teda aj pekne rozpálila. Hodil som pod nás deku nech si nezaprasím sedačky, Mišo vytiahol z vrecka teplák gél, naniesol si ho na penis, trocha sa s ním pohral a ja som si na neho sadol. Ooooch, bolo to neopísateľne úžasný pocit. Gél ma na zadku príjemne chladil a zároveň som cítil aký horúci a tvrdý je jeho čurák.

Pomaly som sa na ňom šmýkal sem a tam, Mišo ma pritom pomaly honil a obaja sme asi boli ako v tranze a poriadne nadržaný. Popritom ma začal bozkávať a jemne hrýzť na krku, síce mi takéto nežnosti s rovnakým pohlavím prídu nechutné, toto ma však úprimne rozpaľovalo ešte viac a páčilo sa mi to. Vôbec ma teda ani nenapadlo sa brániť keď sa mi začal rukou hrať so zadkom a prostredníkom krúžiť okolo otvoru. Krúžil, krúžil, krúžil, masíroval a naraz ma pri honení jemne pritlačil nadol a prostredníkom do mňa vnikol, na čo sa mi úplne podlomili kolená, vďaka ktorým som sa jemne nadvihoval a chtiac nechtiac som zo seba vydal hlasité vzdychy, ktoré Miša povzbudili a prostredníkom vo mne začal chvíľu pojazdil a opäť ma posadil na svojho tvrdého čuráka. Tentokrát mi ale anál masíroval so svojím žaluďom, chvíľu s ním krúžil, ja som už úplne strácal dych a prial si ho cítiť v sebe. Nebolo to prvýkrát, čo som zažíval niečo podobné, už predtým sa sa párkrát pohral s hračkou zo sexshopu ale toto bolo miliónkrát intenzívnejšie. A tak keď som cítil ako ho jemne tlačí do mňa a skúša mi ho strčiť pomaly do zadku, sám som mu zadkom šiel v ústrety a pooomaly do mňa vnikol celým žaluďom. Och bože, jemne som sa nadvihol a opäť dosadol, nepatrne máličko rýchlejšie, opäť troška nahor, dole nepatrne rýchlejšie.
Mišo bol na tom zjavne podobne ako ja a rukou ma chytil pod krkom a jemne stlačil, to pre mňa bola posledná kvapka. Sám som takto jemne držal pod krkom niektoré baby a videl som, čo to s nimi robí ale po prvýkrát niekto takto chytil mňa. A zároveň s tým ako ma šukal špičkou čuráka do zadku. Zjavne som sa asi vzrušením prestal úplne ovládať, dosadol som úplne dole na jeho gule a s pootvorenými ústami a zatvorenými očami som chytal dych. Mišo ma však chytil opäť pod krkom, druhou rukou za penis, honil ma a zároveň začal šukať, vnikať do mňa až po gule, hlasno vzdychal a aj bez mojich vzdychov a výkrikov:,,O áno, bože, šukaj ma, poriadne si ma vyjeb“ ma takto chvíľu šukal.
Po minútke spomalil a potichu povedal:,,Čo keby sme šli na chvíľu von?“. Mne sa to ako dobrý nápad moc nepozdávalo ale bol som zvedavý a vzrušený, čo má v pláne a tak som teda šiel. Vyšli sme takmer úplne nahý, iba v teniskách von, ešte že bolo leto a teplo. Na penis si nastriekal hromadu gélu, poručil mi nech sa opriem o kapotu a nemusel mi hovoriť dvakrát. Chladila ma, trocha až nepríjemne, na kamoškovi a tak som sa na ňu moc netlačil. Mišo si ma však chytil za boky a pomaly do mňa opäť zozadu vnikol až po gule. Ochhh hneď sa na mňa rýchlo vrátila celá dávka predchádzajúceho vzrušenia, jemne som sa uhryzol do pery a len si prial nech neprestáva, rýchlo na mňa prichádzal orgazmus. Mišo však neprestával, rukou ma chytil pod krkom, občas ma dokonca plesol po zadku, pridával na intenzite aj rýchlosti akou ma jebal a ja som už doslova bol na kapote ako prilepený a len to pleskalo ako mi guľami pleskal o zadok. ,,Kriste, bože, ja budem striekať ... ooch opleskaj mi poriadne riťku mmm .. už budem ...“, rukou som si ho pri tom honil a vystriekal sa na auto. Ale vzrušenie ani moc neopadávalo a po pár sekundách a plesnutiach jeho gulí o moju riť som mal čuráka zase tvrdého.
Na Miša to už zjavne prišlo lebo úplne spomalil, hlasno vzdychal a už len silno prirazil raz, druhýkrát, kŕčovito ma rukou chytil za zadok, prirazil silno po tretí krát a cítil som ako vo mne silno strieka a plní ma rozžhaveným semenom, pár sekúnd takto ostal a pomaly ho zo mňa vytiahol a odfukoval. Otočil som sa a ako videl, že som stále tvrdý, usmial sa, kľakol si, na nič nečakal a začal ma podobne, ako predtým ja jeho, fajčiť. Skúsene olizoval žaluď, krúžil okolo špičky a popritom ho honil až som opäť bol ihneď na vrchole blaha a podlamovali sa mi kolená. Neodpustil si poznámku ako mu chutí, asi cítil ako to na mňa ide, trel si ho o jazyk a fajčil ma ako boh. ,,Už budem, budeem“, kričal som ale on ďalej pokračoval a tak som ešte jemne šukal do úst a po pár sekundách explodoval do jeho úst a myslel si, že snáď nikdy neprestanem striekať...

Po chvíľke, ako som sa opäť z blaženosti „prebudil do reálneho sveta“, sme sa tak troška hanblivo obliekli a zhodli sa, že to bolo fakt niečo neskutočné... Snáď spolu ešte niekedy skočíme von.. teda až potom, čo ma prestane páliť zadok..

Tagy: gay, bisex, nevera

Podobné povídky