z dlhej chvile...

6. 3. 2023 · 722 zhlédnutí dinocco

Krásne dobré ránko. Povedala si a s usmewvom na perách si sa vybrala do sprchy. Zamkla si za sebou a to ma nejako rozrušilo. Nikdy si predsa nezamykala. Nedalo mi to a pomaly som sa priblížil k dverám. Už viem prečo som kupoval dvere na normálny zámok. Zohol som sa a cez kľúčovú dierku som Ťa pozoroval. Krásne telo, nádherné prisa, po ktorých stekal prúd vody. Jemne si si ich namydlila a ruka Ti skĺzla až tam dole. Trocha si si ju podráždila a cez hluk vody som počul, ako si vzdychla od vzrušenia.

Berieš si žiletku a to jemne strnisko v lone, ktoré sa mi tak páči si oholíš. Neviem prečo. Vypla si vodu a vyliezla zo sprchy. Nepozorovane som sa vrátil späť do spálne. Vošla si iba v ručníku, cez ktorý bolo vidno Tvoje nádherné bradavky. Už som si myslel, že máš na mňa chuť, tak som vstal a zozadu Ťa chytil a začal bozkávať. Odtiahla si sa. Prepáč, dnes nemám chuť na ranný sex. Obliekla si si krásnu spodnú bielizeň, krásne šaty a odišla si.

Krásne ránko prajem. Pozdravila si sa v robote všetkým. Zrak Ti ale padol na kolegu, ktorý si Ťa nejako nevšímal, no keď si okolo neho prešla a zacítil tvopju jemne korenistú a sviežu vôňu, hneď sa otočil. Vošla si do kancelárie celá nesvoja. Nevedela si sedieť, stále si na niečo myslela. Nebola si to Ty. Zrazu sa dvere do kancelárie otvorili a tam stál kolega, ktorého si si pred chvíľou prezererala. Prepáčte, že otravujem ale mohol by som si odbehnúť z práce? Potreboval by som si niečo vybaviť.
Dobre, povedala si. Prídete ešte dnes? spýtala si sa.
Mal by som. Zatvoril dvere a už ho nebolo.

Deň ubiehal veľmi pomaly. Celý deň si sa vrtela a nevedela si si nájsť miesto. Nevedela is prečo veď si v pohode. Práca je urobená, nikto na nič netlačí. Všetko ako má byť. Ale predsa len niečo…
Je pol štvrtej a všetci sa už poamyl chystajú na odchod. Zapozeráš sa a vidíš, že kolega sa ešte stále nevrátil. Neuvedomuješ si to, no v hĺbke duše si sklamaná. Serie Ťa to. Všetci už odišli len Ty si ešte ostala dorobiť papiere a výkazy. Nechala si si to vytlačiť a medzi tým si šla spraviť presso. Dnes si kávu ešte nepila.

Podvedome vnímaš, že tlačiareň netlačí. Do kelu! zahromžila si. Zas nejaký problém. Podídeš s kávou k tlačiarni, na ktorej bliká nejaká hláška. Došiel papier. Svieti na displeji a Ty sa skláňaš po papier. Máš krátke šaty ale to nevadí. Si tam predsa sama. Ako si sa zohla a vyberala papier, zahliadla si siluetu muža za sebou. Otočíš sa a tam stál kolega, ktorý ráno odišiel. Prepáčte, nemohol som prísť skôr, myslel som si, že tu ešte niekto bude. Potrebujem si vziať voľno do konca týžňa, dalo by sa? Spýtal sa nesmelo.
Samozrejme, všetko je spravené, nikto nás netlačí takže kľudne. Stále si ho ale premeriavaš očami. Cítiš, že Ťa priťahuje, Nie je nejaký krásavec ale má v sebe iskru. Presne tú, čo Ti doma chýba.

Ďakujem, otočil sa a odišiel Sklamaná si šla do kancelárie. Vtedy si prišla na to, že si dnes nejaká vzrušená a vlhká. Sadneš si, nožky dáš trocha od seba a prstom si prejdes cez klitoris. Odhrnieš nohavičky a na prste cítiš aka si vlhká. Zavrieš oči. Trocha sa hladíš. Nie s úmyslom uspokojenia. Len je to veľmi príjemné. Nevnímaš nič naokolo. Čas sa zastavil a Ty máš prsty v lone a vychutnávaš si to stupňujúce vzrušenie. Zrazu buchli dvere. Si rada, že si sa neprevalila ako si sa zľakla. Znova on. Znova ten kolega, ktorý si iba zabudol notebook pre prácu z domu.

Vyrazila si k nemu ráznym krokom. Počkajte, povedala si mu. Prišla si k nemu, chytila za vlasy a vašnivo pobozkala. Je slobodný. Neprekáža mu to. Ty ďalej pokračujes na krk. Stojí tam ako obarený, nevie čo sa deje. Vyzliekaš mu tričko a bozkávaš po tele. Bozkami prejdeš až tam dole. Vyzlečieš mu rifle a jeho vztýčenú pýchu si dáš do úst. Orálny sex aký chlap ešte nezažil. Netrvá dlho. Jemne mu ho saješ, prechádzaš jazykom od žaluďa až po koreň. Nestihne ani nič povedať a už maš ústa plné horúceho semena. Vzrušenie u Teba stúpa. Si úplne mokrá. Vstaneš, pobozkaš ho. Sadneš si na stôl roztiahneš nožky.

Teraz sprav Ty mňa. Prikázala si mu. Čo to robíte? Konečne prehovoril. Myslel som si, že ste vydatá. Veď aj som! Sprav ma hneď! Vyzliekol Ti šaty. Bozkával Ťa a pritom Ti šepkal ako veľmi sa mu páčiš. Vraj Ťa od prvého dňa chcel aspoň pobozkať. Bozkami si Ťa celú vychutnáva. Krk, hruď a krásne prsia. Tie vztýčene a vzrušené bradavky. Nevie sa ich nabažiť. Pritom Ti hladí nožky, ktoré si si s mušličkou ráno oholila. POmaly prejde vyššie a íti aké máš mokre nohavičky. Vyzlieka Ti ich a bez toho aby sa Ti dotkol lona prechádza bozkami nižšie.

Už je tam. Je taka prekrvená, že na nej cítiš jeho dych. Iba po nej letmo prejde jazykom a Tebou prejde elektrika. Nevydržíš to. Tlačíš mu hlavu do lona ale on vzdoruje. Je si vedomý, že si nadržaná. Ale nechce aby si sa spravila hneď. Nechá Ťa trocha potrápiť. Stále Ťa okolo nej bozkáva, rukami hladí prsia. Podľahol. Zaboril svoj jazyk hlobko do Teba. Neprestávaj! Pokračuj! Kričíš od rozkoše, ktorú si už dlho nezažila. Bozkami pokračuje vyššie k prsiam a potom Ťa vášnivo pobozká. Chce do Teba vniknúť ale nedovolíš mu to. Vidíš ako je vzrušený a znova chce zažiť slastný pocit orgazmu.

Zvalíš ho na zem. Obkročmo si kľakneš nad jeho ústa a predkloníš sa k jeho penisu. Vezmeš ho znova do úst. Vnímaš jeho jazyk vo svojej mokrej mušličke. Pridáva prst. Jeden potom druhý a Ty vieš, že takto dlho nevydržíš. Dráždi Ťa, prstuje a vychutnáva si Tvoju saldkú šťavičku. Šťahuješ ju a on za chvíli pocíti Tvoj mokrý orgazmus. Áno! Pokračuj poriadne! skríkla si. Nečakal, že Tvoj mokrý orgazmus skončí v jeho ústach. Toto som ešte nezažil. Neskutočne ma vzrušujete. Stále Ti vyká. Rozmýšľaš či Ti ma tykať alebo nie ale toto Ťa viac vzrušuje. Otočíš sa, vezmeš ho do ruky a nasadeš na neho. Vnikne do Teba úplne ľahko. Veď taká mokrá si bola poslednýkrát pár rokov dozadu. Až v keď je v Tebe uvedomíš si, ako Ťa krásne vypĺňa a aký je hruby.

Vášnivo ho pobozkáš. Ešte cítiš na jazyku svoju šťavičku a uvedomuješ si, že Ťa to vzrušuje. Pekne sa na ňom vlníš. Klitoriš si šúchaš o jeho telo a vychutnávaš si, ako je v Tebe až po koreň. Páči sa Ti to? spýtala si sa. Nemôžem uveriť, že ste na mne. Každý deň som si to predstavoval. Ste taká krásna. Máte nádherné prsia. Hral sa s nimi. stláčal ich. Predklonil sa, vzal ich do úst. Vlniš sa na ňom. Znova pociťuješ príval orgazmu a cítiš ako ju stláčaš. Aj on to cíti. Párkrát sa nasunieš a dráždením klitorisu vystriekneš. Znova. Tentokrát je to ešte silnejšie. Orgazmus, aký si ani nepamätáš. Nasadneš na neho keď zrazu cítiš, ako do Teba pumpuje dávku horúceho semena. Už je neskoro aby si to zastavila. Vychutnávaš si to ale musíš si udržať postavenie. Si normálny?! Vystriekať sa do mňa?!
Prepáčte… keď ja… ja… ja som vlastne panic. Priznal sa nesmelo.

Znova Ťa to vzrušilo. Nedalasi to však najavo a keďže berieš antikoncepciu tak si to nejako neriešila.
Si mi to mal povedať predtým! postavila si sa, obliekla. Nabudúce keď prídeš do roboty, ideš na koberček! To si píš. Skríkla si na neho prísnym hlasom, aj keď v duchu si vedela, že na tom koberčeku bude ale kľačať a znova si Ťa vychutnávať.

Nasadla si do auta, šla si nakúpiť. Ahoj zlato, máš chuť na niečo z obchodu? zavolala si mi. Jasné, povedal som, na Teba.. Popravde si už nemala chuť na sex. Ten nepokoj v práci bol zapríčinený vzrušením, ktoré už ale bolo uspokojené. Vystúpila si. Vzala si nákupný košík. Ako si tak prechádzala po obchode, cítila si, ako všetko semeno neskúseného kolegu vyteká z mušličky. Nevedomky si si začala kúsať peru a pristihla sa pri tom, že len bezcielne blúdiš po obchode a zatiaľ si nič nekúpila, pretože sa sústrediš na svoju mušličku. Znova prekrvená, vzrušená a mokrá. Kašles na nákup. Nasadáš do auta, ideš domov.

Zabuchneš za sebou dvere. Prídeš do obývačky, kľakneš si predomňa a bez pýtania si ho vezmes. Vložíš ho do úst, masíruješ ho, saješ… už je tvrdý a pripravený. Vyzlečieš sa a skĺzneš po ňom. Prirážam a vychutnávam si to teplo a mokro. Si neskutočné vzrušená a ja ešte viac. Poď za mnou. Vezmeš ma do kuchyne, sadneš si na linku a roztiahneš nožky. Nedovolíš mi, aby som si ju vychutnal ústami zato chceš aby som do Teba vnikol čo najhlbšie. Prirážam. To vzrušenie sa nedá vydržať. Ja už budem. povedal som.. sprav sa do mňa a pokračuj. Vychutnávam si ten pocit, keďsom v Tebe. Párkrát vniknem a už do Teba putuje dávka semena. Pobozkám Ťa a obaja ideme do sprchy.

Podobné povídky