Pražská romanca

18. 9. 2023 · 1 426 zhlédnutí jadore31

K tomu páru som sa tešila ako malé decko.Boli to bezvadni ľudia, ona prsnatá 61- ročná bruneta,on vysoký,štíhly,stále slobodný chlap/ aj keď deti mal/.Miloval baculate ženy ako ja, s ovisnutymi prsiami a bruškom.Stale má obdivoval a písal mi,že sa zblázni ,keď ma uvidí.Mal okolo 57 rokov .Nežili spolu s Renatou,ale len sukali a hľadali tu rodinnú priateľku.
Odpísala som im a zapáčila som sa im.Boli perverzni a takú ženu aj chceli.Nevylucovali polyamorny vzťah.

Rýchlik mi išiel neskoro v noci,ale v kupé spala so mnou ešte jedna kocka,tak sme sa fajn celou cestou rozprávali a až nadránom sme zaspali. Takisto išla do Prahy za chlapcom.Studoval tam na Karlovej a bol veľmi pekný.Videla som ho na fotke.Tak som jej popriala veľa šťastia v živote a stratila sa v dave.

Už sa briezdilo,keď som zazrela svetlá Praha - hlavne nádraží a začala som mať strach.Poznali sme sa,aspoň virtuálne rozprávali ,videli cez WhatsApp....ale čo keď to bol všetko iba klam a nepríde ?
Moje obavy sa nenaplnili.Oproti mne kráčal vysoký,štíhly chlap,prešedivelé vlasy ,taký rebelsky tip.
Páčia sa mi takíto vášniví, naturálni muži. Mal v sebe iskru.
Vtisol mi veľký bozk na líce, zobral batozinu a šli sme k autu.
Budeš bývať u Renatky, pretoze ona býva neďaleko Prahy a ja trocha ďalej.Sme už dlho spolu,ale každý má svoje vlastné súkromie.Ale ty sa nám páčis,takze ak si sadneme ,prídeš k nám a budeme rodina.
Veď vieš,že som vydatá a nepôjde to.Ale vyskúšať môžme.

V byte na privítala žena len v spodnom prádle a to mi povedala,že si ho obliekla len kvôli susedovcom.Inac vraj chodí on aj ona nahí.
Neprotestovala som ,a hneď som sa vydala smer kúpeľňa a obnažila svoje telo.
Nemám s nahotou najmenší problém,mozme sa prechádzať nahí aj celé dni,hovorím im. Pili sme kávu,jedli chlebíčky a začali sa zoznamovať.
Karel/tak ho nazveme/, mi stále okukaval moje veľké,visiace prsia s veľkými dvorcami a bruško.Strasne sa mu to páčilo.
Renátka mala menšie prsia,nie tak ovisnuté,tmavé bradavky a krásnu,vyholené kundicku.
Úplne sme sa pri 3. fľaške vína odviazali.Karel sa prisal na moje bradavky a začal ma prstit,kým Renáta sa postavila nado mňa a ja som jej vylizovala jej sladkú kundicku.Karel sa hral s prsiami ako malé dieťa.
Chcel by som ti cmulkat z nich mliečko.
Ja už deti nemôžem mať, takže keď len mi to mlieko tam domalujes.Naozaj, zobral Salko,otvoril ho a namazal mi prsne bradavky a kundicku.To isté urobil aj Renatke.
Lízanie bolo fantastické,raz jednu,raz druhu a kojila som ho z prsníka ako malé dieťa.
Pokúsime sa i o to dieťa.Chcem tá mat tu.Aby si bola moja druhá milenka.Aby si zila s nami.
Táto myšlienka sa mi páčila a nechala som ho robiť si so mnou,,čo chcel. Plnil má nekonečné veľa,ja som len držala ,stukala a mala nekonečné orgazmy.
Renáta tiež.Vzajomne nás sukal aj do zadkov, kým my dve sme sa bozkávali.Renata bola silnejšia bi,tak mi do červená vylízala celú picku.Tiekla som potokom,ale ona vylizala všetky stavy a dala som sa jej "nakoiit "z 2.prsnika/.
Takto to trvalo celých 5 dni.Prisli z prace,hned pri dverách má vysukali, a nakojila som ich oboch.Prisali sa mi na 1 prsník jeden a na 2.prsnik druhý.
Predposledné ráno môjho pobytu u nich som pocítila nevoľnosť,zvracanie,čo u mňa je neobvyklé.
Ale tušila som koľká bije.Karlovi som to oznámila a on utekal kúpiť tehotenský test.
Dve čiarky skrikol,budeme mať dieťa.
Podarilo sa to a ja som už vyše pred 50kou čakala s Karlom dieťa.
Bola to pre mňa nová situácia.ale dieta sme chceli a Boh nám ho doprial.Domov som chodila veľmi riedko a bruško mi rástlo.Prsniky sa mi nalievali a pravidelne som z nich kojila Renatu aj Karla.Nevedeli sa ich nasýtiť.Cucali tvoriace sa mliečko a sex pokračoval ako predtým.
Karel mi naraz niečo oznámil: Mám pre teba novinku, prišiel mi kamarát.Vraj miluje pozerať sa na tehotné ženy.
Samozrejme,že som vedela,že má za lubom niečo ine.Chcel má napustiť,keď nehrozilo
žiadne nebezpečenstvo.Suhlasila som a odobrali sme sa s ním aj Karlom do spálne.Tam sa odohrala ale brutálna švédska trojka. Chcela som ,aby na penetrovali naraz do picky.Ich kokoty sa treli jeden o druhého a ja som bola v extaze.Buracali vo mne hormóny a tu noc som bola napustena aspoň 20x.
Renatku takisto nevynechali,ale u nej si ešte museli dávať pozor.
Karel má trtkaval až do pôrodu,Zboku a zozadu to bolo najlepšie.Mal krásny, veľký, zilnaty vták a tak som jeho prirazanie cítila až pri hlavičke dieťatka.
Nadisiel deň pôrodu. Karel aj Renátka boli tam so mnou.Karlovi som porodila krásne dievčatko.
Všetci sme boli šťastní, avsak takýto dvojitý život som nemohla viesť ďalej.Rozhodla som sa rozviesť a všetko povedať manzelovi. Aj tak naše manželstvo už bolo v troskách.
Manžel to nechcel pripustiť, ale ja som podala žiadosť o rozvod a o polroka som sa už mohla nasťahovať ku Karlovi.
Trtkali sme aj s šestonedelí a dohodli sme sa na voľnom vzťahu.Vlastne sme ho mali už od začiatku,pretože sukal a žil aj s Renatou.Ta mi pomáhala s bábätkom a takisto sme stále bolí priateľkami a Karlovymi druzkami.

Karel si časom nasiel aj milenku,ktorú obdivoval, ale nevadilo mi to,lebo som vedela,že mňa miluje a takisto aj Renatku a my sme boli pre neho svatice.Vlastne som mu ju aj schvaľovala.

Jeho vták bol polygamny.A ja som ho nechcela v ničom obmedzovať.
Chodili sme veľa na swingers a rad sa pozeral,ako má trtka tlupa chlapov,dožičil mi, ale vedel,že som len jeho a z ich strany to bol len sex.Takisto trtkaval aj on veľa zien. Boli sme k sebe veľmi tolerantni. Renata si časom nasla milenca,takže naša rodina sa rozrástla a niekedy to u nás vyzeralo ako vo verejnom dome.
Boli sme však šťastní a spokojní.
Našli sme náš zmysel života.
Takto sme to chceli.



Podobné povídky