Skutočná - kapitola I

13. 2. 2024 · 1 056 zhlédnutí BillyBoss

Ako som spomínal v úvodnej poviedke, veci dostali rýchly spád. Stretnutie u mňa v prenajatom priestore. Vošli sme dnu, zamkol som, otočil som si ju k sebe a vzrušene ju pobozkal. Moje ruky skĺzli nižšie na jej neskutočné prsia. Som prirodzene dominantný a to bola tá chvíľa, kedy sa to prejavilo. Pozrel som sa na ňu a povedal: "Vyzleč sa!" . Vyzerala prekvapene, takýto spád nečakala: "Ako úplne? . "No jasné. Chcem si ťa prezrieť!" odpovedal som. Bola zaskočená, no pomaly si dala dolu blúzku. Zastavila, nevedela, či má pokračovať. Pristúpil som k nej, chytil som ju rukou za šiju a vlasy a tvrdo pobozkal. Pozrel som jej do očí a povedal: " Vieš čo máš robiť"! V tom momente sa v nej niečo zlomilo, a z dámy sa zrazu stala poslušná žena, ktorá už dlho čakala a túžila byť ovládaná a vedená. Bez váhania a zbytočných rečí sa vyzliekla donaha. Intímne partie sa snažila cudne zakryť rukami, no po jednom príkaze už stála predo mnou s rukami spustenými vedľa tela v celej svojej kráse. Bolo vidieť, že s nahotou počítala, lebo bola úplne oholená, pretože som jej spomínal, že tak sa mi to páči. Širšie boky, normálne bruško a jej neskutočné prsia. Prezeral som si ju, podišiel bližšie a musel som ich chytiť. Boli mierne ovisnuté po dieťati, no stále plné a pružné. Veľké hnedé dvorce pri mojom dotyku začali tvrdnúť, ako aj jej bradavky. Pohral som sa s nimi, držala a zrýchlene dýchala. Otočil som ju, povedal, aby sa predklonila a mierne rozkročila nohy. Bez váhania poslúchla. Chytil som ju za polky, jemne s nimi zatriasol a pleskol dlaňou. Mierne zavrnela. Už som vedel, že bude mojou hračkou.
Bolo načase, aby som preskúmal jej mušličku. Bola predklonená, rukou som jej prešiel pomaly po stehne smerom do rozkroku. Mala väčšie pysky, boli vlhké, ako aj jej mušlička. Prekvapivo bola úzka, doma sa jej dlho nedostávalo, čo by si zaslúžila.
"Kľakni si"! zaznel ďalší môj príkaz. Bez váhania sa otočila a kľakla predo mňa. Ruky zložené v lone a pohľad upretý zdola na mňa.
"Vieš čo máš robiť"! Vedela. Rozopla mi nohavice, stiahla nižšie, nasledovali boxerky. ( Rozmohol sa nám tu takový nešvar, a vo všetkých poviedkach majú muži obrie žilnaté penisy veľkosti slonieho chobotu. No nie je to bežné. Môj je primeranej dĺžky a hrúbky, žiadne monštrum, ale ani žiadny pindík. )
Okamžite ako sa jej objavil pred očami, prisala sa a začala ma fajčiť s takým nadšením, že som ani neveril, že je niečo také možné. Sala, lízala, olizovala mi gule, hrala sa s ním jazykom, no proste si to užívala, akoby to malo byť naposledy.
Vedel som, že takéto tempo dlho nevydržím, takže som ju zastavil, zdvihol ,prikázal opäť otočiť a predkloniť. Predo mnou sa objavila jej šťavnatá prdelka. Podišiel som k nej a môj naliaty penis s radosťou zamieril medzi nohy. Trochu vyjajkla, keď som do nej prenikol, no nevenoval som tomu pozornosť, Uvoľnila sa a začala mi prdelkou vychádzať v ústrety. Ja som si užíval jej tesnosť. silno ma obopínala. Až mi to nešlo do hlavy. Roztiahol som jej trochu polky a zistil, že som v zadočku, no jej to vôbec nevadilo. Ešte chvíľu som pokračoval, potom som z vykĺzol a rozkázal mi ho znovu fajčiť, Bol som zvedavý, čo bude robiť, pretože ho mala v zadku, no z nej spadli aj zbytky hanblivosti a bez rečí ho celého pekne dala do úst a divoko fajčila. Ešte som však nechcel skončiť, tak som ju zastavil a položil na chrbát na stôl, roztiahol nohy a prelízol jej motýliky. Nemohol som predsa vynechať jej nadržanú lastúru. Už bola mokrá, nečakaný anál ju rozrajcoval, tak som ju nenechal čakať. Vnikol som dnu naraz, a začal ju tvrdo šukať. Bola vo vytržení, bola dosť hlasná, no kašľal som na to, chcel som ju poriadne vyšukať. Prišlo to na ňu náhle, obopla ma nohami aj stenou je mušličky. Trochu sa triasla a vydávala neartikulované zvuky. To už som jej musel zakryť ústa rukou. Zosunula sa zo stola a vzala ho zas do úst. Fajčila ako o závod. Už sa to nedalo vydržať, bez výstrahy som jej naplnil ústa. Bol to božský pohľad, kľačala predo mnou, penis v ústach a spýtavo na mňa pozerala. "Vieš čo máš robiť, ako poslušné dievčatko"?. Vedela.
Tak začala naša neuveriteľná jazda. Pokračovanie nabudúce.

Podobné povídky