svadba - súťažná poviedka

3. 10. 2017 · 7 292 zhlédnutí Jossarian

Ženy, víno spev. Tak v tomto duchu som strávil minulý víkend. Boli sme s priateľkou pozvaní na jednu svadbu. Svadba sa konala na jednom krásnom zámku. Nemám slov opísať tú krásu – romantika, luxus a hlavne účastní ľudia. Zvláštnosťou svadby bolo, že to bola ich druhá svadba. Pred dvoma týždňami oslavovali s rodičmi a rodinou a teraz hlavne s priateľmi. Bol som prvýkrát na svadbe, kde sa konal súboj o nevestin bozk. Áno dobre ste počuli, čítali – súboj o bozk. Už som bol na svadbe, kde sme uniesli nevestu, ukradli jej topánku.... ale jej bozk?!
Keby ste ju len videli. Žena krv a mlieko. Gombíky na jej výstrihu išli streliť keď si do bielych šiat natlačila svoje 4ky, čierne vlasy, šibalský úsmev, ohnivý pohľad,...no proste sen všetkých prítomných. Eliminácia do finále bolo viackolové. Alkohol spojený s fyzickou námahou odrovnalo viacero účastníkov. Ostali sme len ja a ženích. Keďže celá svadba bola v duchu rímskych osláv (museli sme prísť dobovo oblečení) posledná disciplína bola súboj gladiátorov. Obliekli nás do kožených nohavíc, do pol pása holých. Pred súbojom nás ešte oliali olejom aby bola väčšia zábava. Obecenstvo bolo neutrálne až na moju priateľku, ktorá mi fandila ako o život. Ako ste správne domysleli je bi a chcela bozk pre hlavne seba. Priateľku milujem nadovšetko, chcem som jej tú radosť dopriať. Zaútočil som mu na nohy a keď ma chcel odraziť strhol som ho na zem. V minulosti som zápasil, preto som chcel dostať boj na zem. Chytil som ho do zveráku ale keď som uvidel smutný pohľad nevestin pošepkal som mu ako sa vyslobodiť. Obratne ma položil na lopatky a pošepkal:
„Ďakujem, máš to u mňa“
„Nie je začo, len priateľka bude smutná, chcela bozk pre seba“ odpovedal som mu keď sme stávali a navzájom si gratulovali. Hlavou som ukázal ktorá to je. Nevesta zhodila, už teraz manžela, na zem ako ho odmeňovala bozkom. Keď stávali prišla aj ku mne a tiež ma vášnivo pobozkala. Náš bozk bol ale len slabým odvarom, čo dostala priateľka. Keď som sa pozrel na ženícha len žmurkol a pošepkal na diaľku: “Ďakujem ešte raz, moja je tiež bi“ ;) Bozky nikomu neprišli čudné, veď sme boli na rímskych orgiách. Potom už sa len pilo, zabávalo a tancovalo. Kroky boli zbytočné, hlavne frčalo telo na telo.
Počas ohňostroja na konci svadby, mladomanželia nás ešte pozvali na afterparty do ich apartmánu. Osprchovali sme sa v našich izbách a išli sme. Mysleli sme že budeme viacerí ale boli sme tam len my a oni. Sviečky osvetľovali apartmán a hudba hrala potichu. Mladomanželia tiež sa boli osprchovať privítali nás len v župane. Kým on mi nalieval šampanské dievčatá sa dali do pomalého sladáku. Keď nevesta zhodila župan a začala moju vyzliekať išiel mi penis streliť od vzrušenia. Chvíľu sme ich pozorovali a keď už boli nahé a zaujaté do bozkávania pridali sme sa. Ženích na moje prekvapenie nepostavil sa za svoju manželku ale kľakol si za mojou a začal ju olizovať. Musel som sa ešte raz napiť. Podľa očakávania som sa pritlačil od vzadu k neveste. Môj penis som položil medzi jej pevné polky. Nezasunul som, len som si ho obchytil z 2 strán. Ruky som položil na jej prsia a začal sa bozkávať s mojou priateľkou cez jej rameno. Keď do nášho bozku sem tam priplietol aj jej jazyk nemal som už pochyb. Keď priateľka začala ťažšie a hlbšie dýchať konal som. Presunul som jednu ruku na nevestinu pičku z vpredu a druhou som zašiel zo zadu. Rozkročila sa viac a mierne vyšpúlila zadok. Neviem ako to robila ale za chvíľu už mala mláčku pod sebou. Keď ste mali ženu ktorá strieka viete že je to neopakovateľný zážitok nielen pre ňu. Pokračoval som a ona odpovedala vzdychaním a striekaním. Zvalili sme sa všetci na veľké letisko a pokračovali. Priateľka sa o chvíľu schúlila do klbka od intenzívneho lízania kým ja som pokračoval ručnou prácou. Plachta bola čoraz viac mokrejšia ale prúd rozkoše neustával. Pritiahla môj penis k perám a odmeňovala moje remeslo. Prstenník a prostredník kmitali a ona sala a sala. Zrazu sa priateľka zo ženíchom znovu sa k nám pridali ale ináč ako som čakal. Priateľka mala na sebe strap-on, čierneho obra, čo vložila do mokrej roztiahnutej pičky. Ženích zas mal v ruke mobilný telefón a vyzval ma aby som ostriekal nevestu na tvár. Netrebalo ma núkať dvakrát. Dva – tri silnejšie ťahy a výsledok celovečerného dráždenia zaliali jej krásne oči, líce a ústa. Poslušne mi vyciciavala poslednú kvapku a nastavovala tvár na detailný záber. Musel som sa napiť. Kým som pil, priateľka prirážala pomocou strap –on a bozkávala ostriekanú tvár. Divadielko ma tak vzrušilo že som neodolal a o chvíľu som nastavil svoje vajcia sa lízanie dám a vypustil som novú dávku. Výstrel nebol taký mohutný ako prvá dávka a podľa spokojného výrazu ženícha tiež potešil....
Pre pobavenie čitateľov musím ešte dodať, že keď sme sa milovali nadránom s priateľkou môj výstrel na jej brucho musela chvíľu hľadať. A čo som ja mliečna farma – 3x za 1,5h? 

Podobné povídky