Manželská 3-ka _ súťažná

1. 11. 2017 · 8 476 zhlédnutí Jossarian

Volám sa Sarah a neuveríte, čo som zažila minulý týždeň.
Poďme ale po poriadku. Hoci moje meno Sarah znamená princezná, v poslednom čase som mala pocit že som skôr sluha. Práce, domácnosť, deti a tomu ešte aj nuda v posteli. Vzťah s manželom v poslednom čase ochladol. Sedí len za PC alebo pozerá si niečo na mobile. Väčšinou je porno, z čoho som očakávala že bude nažhavený, ale on nič. Keď som vybuchla, ospravedlnil sa. Týždeň sa snažil a zasa stereotyp. Trvalo mu to skoro rok, kým sa rozhýbal. Pozval ma na exotickú dovolenku. Bolo príjemné vypadnúť zo zapršanej, studenej Bratislavy do slnkom zaliatej krajiny.
Bohužiaľ, problémy sa vyskytnú aj v raji. Prvá noc bola vášnivá ale druhá už bola chladná. Nemyslím tím počasie ale akt. BUM, BUM a koniec. Žiadna zmena, ani zmena prostredia nepomohla. Ráno po raňajkách som sa zbalila a rozhodla sa že odídem na inú pláž ako on. Nanešťastie v blízkosti hotela boli len 2 pláže – regulárna a nuda. Manžel je starý puritán a tak som sa vybrala na nudapláž. Baby to ste mali vidieť. Krásni, vyrysovaní chlapi ma privádzali do rozpakov. Večer som sa vrátila na hotel nadržaná ako stepná kengura. Môj nesklamal – zasa nič. Na druhý deň som išla na nuda znovu. Balili ma asi traja, podľa toho ako im stál (čo som hltala pohľadom) ani neviem čo hovorili. Odolala som. Večer som si sadla do baru a popíjala už 3 Martini, keď do miestnosti stúpil on. Bol vysoký, opálený a straaaašne sexi. Namieril si ku mne, ako keby sme sa roky poznali. Sadol si oproti mne. Objednal si nápoj a kývol obsluhe aby mi priniesli ďalšie. Drink mi prišiel vhod lebo ma od vzrušenia zalial pot a vyschlo mi v hrdle. Chvíľu sme sa hltali očami a potom ma zobral za ruku a odviedol k inému stolu. Išla som ako zdrogovaná, neschopná odporu. Sadli sme v rohu do prítmia, teraz však nie oproti sebe ale blízko seba. Hlava sa mi točila z jeho mužnej vône ( a z mojej nadržanosti). Naklonil sa o vášnivo ma pobozkal. Svet prestal existovať. Chytil ma za ruku a položil si ju na jeho penis. Mala som pocit že držím žeravý, pulzujúci kolík, ktorý po chvíli držania sa ešte zväčšil. Znovu sa naklonil a pokračoval v bozkávaní ako keby sme boli na ostrove len sami. Rukou mi nadrzovku vošiel pod sukňu. Keďže na pláž som si nezobrala náhradné oblečenie vošiel do mojej mokrej mušličky ako nôž maslom.... neviem ako dlho sme boli v takom objatí, keď plameň sviečky pri stole sa zachvel. Niekto si sadol k nášmu stolu. Otvorila som oči a skoro som odpadla. Manžel ma našiel a sadol si k stolu. Nevedela som čo urobí. Bol síce menší a aj fyzicky slabší ako môj nápadník, ale človek nikdy nevie. Hlas sa mu chvel ako spolu rozprávali. Ja neviem ani slovo po francúzsky a tak som pohľadom preskakovala z jedného na druhý. Po 3-4 minútach môj nápadník sa postavil a sadol si k baru.
„Prepáč mi, ako som sa správal“ začal svoje vyznanie môj muž.
„Ja ti mám prepáčiť?“ začudovala som sa, „ to ty by si mal prepáčiť mne. To ja som ťa podviedla...“
„Nie, vypočuj ma ty“ spustil môj manžel. V priebehu pár minút som sa dozvedela o jeho pocitoch viac ako za posledný 10 rokov. Priznal sa ako ho nebaví klasický sex, a ako je nešťastný že som nešťastná ja. Snažil sa nabudiť pozeraním porna ale nepomáhalo to. Jedine mu behá po rozume vidieť mňa ako si to rozdávam s nejakým ˇžrebcom“. Aj tento výlet zorganizoval len so sebeckosti + toho fešáka vybavil on. Nech mu to prepáčim, strašne ma miluje.
Dopila som svoj pohár na ex. Naklonila som sa a pobozkala som ho.
„Milujem ťa + aj ja chcem zmenu.“ Stala som a ťahala som ho za sebou. Cestou som chytila môjho fešáčika a viedla som ich ako svoje deti.
V apartmáne to bolo divoké. Najprv sme si to rozdávali len sami ale po 15 minútach sa pripojil aj môj manžel. Bolo to nezabudnuteľné. Najprv mi ho podal pofajčiť, kým som jazdila a potom vošiel aj on. Nič nie je krajšie ako byť naplnená na doraz. Polohy striedali jeden druhú. Manžel bol taký nadržaný, že sme pokračovali ešte hodinu potom ako sa odbavil a odišiel mladý fešák.
Zaspali sme v náruči v kaluži semena a mojich výstrekoch. Ráno sme si sľúbili, že budeme sebe už len úprimný. Prezradíme si naše túžby bez hanby a budeme ich plniť. A výsledok? Už teraz piatok ideme na stretnutie Amatérov – pridáte sa?

Podobné povídky