nevera na vianoce - súťažná

7. 1. 2018 · 6 002 zhlédnutí Jossarian

Vianoce sú síce za nami ale spomienky ostávajú. Niektoré sú dobré, niektoré zlé. Moje spomienky na tieto Vianoce sú zmiešané – veď posúďte sami.
Volám sa Dáša a so svojím frajerom Rasťom sme spolu už 5 rokov. Má 21 a ja 22 čiže sme spolu od mojich 17. Bol môj prvý a doteraz jediný. Áno doteraz. Tieto Vianoce sa to zmenilo. Najprv to bol bláznivý nápad, neskôr krutá realita. Začalo to tým, že sa mi priznal ako veľmi túži po novom PC. Síce študujeme obidvaja na VŠ , on je ale ako malé decko – stále sa hrá. Spočítal si že by potreboval 1.500 Eur na nové delo, ale kde to zobrať? Sen musí počkať....
Sedeli sme v náručí a pozerali TV. Dávali Neslušný návrh. Poznáte to. Demi Moore strávi noc s milionárom za peniaze. Keď sme zaspávali myslela som nato ako ho ľúbim, ako by som pre jeho sen strávila noc aj s cudzincom. Myšlienka mi chodila po hlave 3 dni až som sa rozhodla a konala. Podala som inzerát. Prišlo aj pár ponúk ale keď som im povedal že chcem 1.500 Eur poslali ma do kelu a ešte mi vynadali do šľapiek. Dni plynuli a Vianoce už boli za dverami keď sa ozval ON. Bez fotka, bez profilu, ale ochotný zaplatiť . Požiadal ma o nahú fotku, hoci bez tváre. Poslala som mu a zapáčila som sa mu. Upozornil ma že za takú cenu môže mať 30 šlapiek po 50 a preto ak to myslím vážne budem ho musieť počúvať na slovo a možno aj klesnúť na samé dno. Zľakla som sa, ale na druhý deň súhlasila.
Prišiel veľký deň. Obliekla som si šaty čo mi poslal a vyrazila na stretnutie. Vyzdvihol ma limuzínou. Zastavili sme pred drahou reštauráciou. Skôr ako som vystúpila nasadil mi masku. V reštaurácií čašnici skákali okolo neho ako by bol majiteľ. Mal asi 45 rokov. Prišiel v elegantnom obleku. Podľa postavy vyzeral na bývalého športovca. Odviedli nás do malého boxu, ktoré sa ukrývalo za záclonou. Po nesmelom začiatku a pár pohárov kvalitného vína sme sa bavili ako starí známi. Hlas mal príjemný a pôsobil kultivovane, preto mi skoro zabehlo keď medzi vetami povedal:
„Vyzleč sa“
Zalial ma pot a vyschlo mi v hrdle.
„Vyzleč sa, nebudem to opakovať“ pokračoval ako keby sme sa bavili o počasí. Sedeli sme síce za záclonou ale bolo počuť ako reštaurácia sa plní hosťami čašnici mohli hocikedy pribehnúť. Sedela som ako zamrznutá.
„Vyzleč sa. Keď ti to budem musieť povedať ešte raz padá naša dohoda!“
Dopila som víno na ex a dala sa do vyzliekania. Najprv jedno ramienko, potom druhé. Šaty mi spadli k pasu. Prsia trčali ako malé antény – mala som totiž prísť bez spodného prádla.
„Podaj mi tie šaty“
Nadvihla som zadok a vystúpila zo šiat. Podala som mu ich. Odhodil za seba a pokračoval v rozhovore kde sme prestali. Išla som sa hanbou prepadnúť. A keď zazvonil na obsluhu chcela som utiecť. Čašník bol alebo profesionál alebo to už musel zažiť, lebo vôbec nedal vedieť že som nahá ako Eva v raji. Po predjedle mi dal nový príkaz.
„Vyfajč ma.“
Vedela som že ak neposlúchnem padá dohoda. Kĺzla som pod stôl a prišla k nemu. Rozopla som mu zips a vyslobodil vtáka. Bol tiež na ostro, bol pripravený. Nikdy som nedržala v ruke penis niekoho iného preto prvé dotyky boli nesmelé. Nesmelo som ho lízala a zobrala do úst. Lízala a sala som mu najprv pomalý a postupne zvyšovala tempo. Napočudovanie keď som si siahla k mušličke zistila som že ju mám vlhkú. Bola som viac a viac zrušená. Chytil ma za hlavu a narážal ma na svoj penis. Začala som sa dusiť až mi slzy vbehli do oči. Svoju dávku nastriekal hlboko do hrdla, čo som musela zhltnúť celú.
„Sadni si“
Vyliezla som spod stola a chcela si sadnúť vedľa neho.
„Nie sem, ale tam“
Až teraz som si všimla že kým som bola pod stolom čašnici doniesli veľké kreslo oproti stolu. Sadla som si nohami prekríženými. Zazvonil znovu na obsluhu. Priniesli obrovské taniere jedál – hádam pre 3-4 osoby. S posledným tanierom prišli noví hostia. Boli to 2, podľa výzoru jeho rovesníci. Nevenovali mi ani jeden pohľad. Privítali sa, nehanbím ho nazvať mojím pánom, a pustili sa do hodovania.
„Roztiahni si nohy a masturbuj“ priletel nový príkaz. Roztiahla som nohy a začala sa hladkať.
„Daj jednu nohu na jednu stranu a druhú na druhú. Chceme vidieť všetko!“ Víno a moje vzrušenie začalo účinkovať . Roztiahla som nohy ako keby som bola na gynekologickom vyšetrení. Hrala som sa s ňou a postupne pridávala jeden prst za druhým. Nikdy som si nedala viac ako 3 ale ten deň som bola tak vzrušená že aj 4 sa zmestili. Môj orgazmus bol na spadnutie keď kývol svojim kumpánom a tí ma chytili a položili na stôl. Prvý ma nastokol bez slova a druhý mi zapchal ústa svojim vtákom. Na jednej strane som sa cítila ako posledná kurva a druhej som bola vzrušená ako nikdy. Raz ma trkal jeden, potom druhý a nakoniec tretí. Keď už to prichádzalo na nich prenechali miesto druhému. Ja svoje orgazmy som prežívala jeden za druhým a preto keď sa rozhodli to naťahovanie ukončiť ležala som nehybná na stole. Pristúpili naraz k mojej hlave a vystriekali sa mi na tvár. Ležala som neschopná pochybu lapajúc po dychu. Znovu zazvonil na obsluhu. Prišiel nie jeden ale 5 čašníkov čo ten deň obsluhovali. Stiahli si nohavice a tiež sa mi vystriekali na tvár. Ležala som v kaluži semena, ponížená ale zároveň vzrušená.
„Tu máš peniaze a vypadni“ hodil 1.500 eur na stôl. Vrátila som sa rýchlo do reality. Hanba a poníženie sa vrátili.
„Vypadni a šaty tu nechaj, sú moje!“ Odkryl záves a odišli všetci do hlavnej miestnosti. Utrela som oči od spermií a vydala som sa nahá za nimi. Neveril som vlastním očiam. Reštaurácia sa zmenila na uzavretú swingers party. Boli tam mladší, starší, tuční aj chudí....jedlo, pitie....cukor aj byč.
Našťastie limuzína ma čakala pred dverami s handrami pohodenými ako kurva. Doma som bola v sprche asi hodinu, kým som tú špinu zo seba umyla... špina ale nebola na podvrhu ale zažratá vo mne. Bola som zhrozená sama na sebe a nechápala som myšlienku podať inzerát a zarobiť si na jeho darček k narodeninám čo má 12 januára.

Podobné povídky