darček

25. 2. 2018 · 5 287 zhlédnutí Jossarian

Amateri. Stránka kde môžete naraziť na rôzne indivídua. Veľa podvodníkov ale aj jedincov, ktorí si plnia svoje sny v oblasti sexu a erotiky. Keď som sa registroval bol som skeptický aj ja, ale našťastie som narazil na tú lepšiu polovičku (možno desatinu) ľudí. Prinášam Vám svoj posledný zážitok.
Bola streda (a keď je STREDA, treba čo?)..... a ja som brázdil zoznamku, kde páry hľadali chlapa. Hneď na prvej strane som narazil na nezvyčajný inzerát. Chlapík hľadal skupinu borcov ako darček pre svoju mladú priateľku. Oslavovala 30 narodeniny. Záležať si GB na narodeniny, nie je to obyčajný sen – ale prečo nie? Oslovil som kamarátov Viktora a Šaniho, či by nešli do toho. Nezaváhali ani na chvíľu. Odpísal som teda na inzerát a zisťoval podrobnosti. Chlapík sa priznal, že ak je možné aj on by si rád splnil sen – držať cudzí penis v ruke. Ubezpečoval ma že nie je gay, ale keď teraz toľko rečí sa točí okolo BI, rád by to skúsil. Súhlasil som, že mu určite niekto z nás podá pomocnú „ruku“ (penis) a tak sme postúpili do druhého kola. Dohodli sme sa.
Stretli sme sa u nich doma. Nebol to obyčajný dom ale palác. 7 izieb, 2 kúpeľne a veľký bazén v suteréne. Po pár pohárikov na povzbudenie pán domu navrhol presunúť sa do bazéna. Pán domu zobral pár fliaš a vyrazili sme. Keďže sme neboli na plávanie pripravený zhodili sme šaty a skočili nahý do vody. Po vynorení nás už čakali poháre plné šampanského na okraji bazéna, intímne osvetlenie a príjemná hudba. Majiteľ nás obsluhoval kým sme čakali čo bude ďalej. Oslávenkyňa sa zjavila v krásnych červených šatách, a vo vysokých podpätkoch. Prsia jej išli vyskočiť z napasovaných šiat. Vlasy mala zopnuté sponkou, odhaľujúc jej krásnu šiju. Zastala pred nami. Majiteľ pristúpil k nej zo zadu a začal rozopínať jej šaty, ktoré o chvíľu spadli na podlahu. Stála pred nami samotná venuša. Nevedeli sme odtrhnúť zrak z jej nádherných prs a krásneho klina. Exli sme naše poháre ako nám vyschlo v krku a krvi by ste nás nedorezali ako sme mali všetko zhromaždené v penisoch. Pobozkal ju na krku a niečo jej pošepkal. Prikývla. Pomaličky sa otočila zadkom k nám a kľakla si pred neho. Jej guľatý zadoček trčal len pár desiatok cm od nás. Pustila sa do fajčenia a nám išli oči vypadnúť z tej krásy. Rozfajčievanie netrvalo dlho a už pumpoval svoju dávku do jej hladných úst. Nemusím Vám ani hovoriť že ani kvapka neprišla na zmar. Všetko pekne spapala a ak sa nemýlim aj sa pooblizla. Pomohol jej na nohy a znovu sa otočila ku nám. Prišla bližšie a ponúkla svoje nohy aby ich chlapci vyzuli. Viktor aj Šani mali fetiš v topánkach a nohách (to som ja bonzol na nich) a tak po dôkladnom lízaní sme pokročili ďalej. Majiteľ pomohol jej do vody k nám a nechal nás. Ako pokračovať? Najlepšie by ste si to vedeli prestaviť keď ste videli prírodopisný film, kde medzi pirane vbehne nič netušiaca obeť. Vrhli sme sa na ňu z 3 strán, nevediac nabažiť jej nádherného tela. Kým som sa dostal cez prs až klinu Viktor už tam mal 2 prsty. Voda vrela medzi nami taká bola žhavá.
Majiteľ medzitým rozsvietil v rohu, kde stálo lehátko stvorené na orgie, ktoré nasledovali. Orgie je slabé slovko čo sa tam dialo. Boli sme síce 3 ale ona nemala nikdy dosť. Fajčila nás, jazdila na nás, dožadovala 2 v pičke na raz, 2 v ústach na raz a samozrejme všetko pekne ukončiť do úst.
Asi po hodine som si išiel zaplávať aby som sa osviežil. Majiteľ sa pridal ku mne, a keď som si sadol na kraj bazéna aby som sa napil, vynoril sa medzi mojimi nohami. Ups zabudol som chlapcom povedať že sa jeden musí obetovať a tak to ostalo na mne. „Môžem?“ opýtal sa nesmelo. Nalial som si ďalší pohár a prikývol. Trojica za mnou si užívala, nechcel som ich rušiť. Chvíľu prevaľoval môj penis v ruke a potom, keď na moje prekvapenie stoporil sa aj v ruke chlapa, začal sťahovať predkožku hore dole. Ako každý chlap aj on mal skúsenosti s masturbáciou a tak mi to robil celkom šikovne. Keď sa mi prisal na jedno vajcie skoro mi zabehlo. Otiahol sa s otázkou v očiach. „Kľudne pokračuj“ neveril som vlastnému hlasu a oprel sa dozadu. Chvíľu ma ešte fajčil a potom sa stiahol. Ostal som prekvapený. Tak čo? Chcel to vyskúšať. Splniť si sen. Prečo nie, veď žijeme len raz. Postavil som sa a pridal sa kamarátom splniť si vlastný sen. Fist. Petka, tak sa oslávenkyňa volala bola už pekne otvorená keď som skúšal pridávať prst po prste. 3 a 4 bez problémov ale keď na rade bola celá päsť narazil som na protitlak. Teraz alebo nikdy zatlačil som a ona híkla od prekvapenia keď ruka vošla. Začal som v nej divoko jazdiť kým celé divadielko sledovali ostatní zo všetkých strán. Penis mi stál ešte od poslednej „špeciálnej“ fajky tak som do pičky pridal aj to. Prsty som otvoril v nej a v dlani som cítil vlastný penis. Bol do nezabudnuteľný pocit. Divadielko trvalo chvíľu a potom som vytiahol penis a aj v ruku v päsť. Strčil som ruku pred jej tvár aby očistila od vlastných štiav. Keď bola hotová otočil som ruku dlaňou hore a otvoril. Skrývala môj posledný výstrek, ktorý som napumpoval do nej. Pousmiala sa (musela to cítiť) a pekne mi jazykom očistila celú dlaň ako šikovná mačička.
Po prvom kole sme sa presunuli na poschodie kde sme pokračovali v narodeninovej party. Nikdy na ten večer nezabudnem. Happy Birthday.

Podobné povídky