Black and white (gay)

16. 1. 2021 · 4 176 zhlédnutí R35

Chlapi, tí ktorí ste na chlapov alebo aj na chlapov, tiež sa tešíte po práci utekať na šatňu a dať si dobrú sprchu? A v tej sprche si popozerať vašich kolegov? ;)
Ja tiež ale túto poviedku píšem na prianie, bude to len moja fantázia.
Takže v tej sprche výdavam ,očumujem svojích kolegov, veď kto by sa nepozrel že, ale vždy sa teším zvlášť na jedného , je to ,ako to nazvať aby to nevyznelo ako urážka (černoch) no proste je afrického pôvodu, je to statný muž s krásnou čokoládovou pokožkou a poriadnou hadicou,:).. Všimol som si že chodí do sprchy ako posledný a tak aj ja sa snažím byť pomalý aby som videl to úžasné telo.Par krát sa na mňa dosť často pozeral a usmieval , pomyslel som si že je len milí , určite nebude gay alebo bi. Mýlil som sa , až do dňa kedy znova bol v sprche a ja nenápadne jedným očkom kukal na neho ako sa mydlil.. Zdalo sa mi že sa naschvál predvádza predomnou ,asi už vedel dávnejšie že ho očumujem. Nestáli sme ďaleko od seba tak som videl všetko pekne z blízka ,až som sa zarazil keď si ho začal masturbovať rovno pred mojimi očami a stále hľadel na mňa . Pekne sa mu zväčšoval a ja nemohol otrhnut oči z tej nádhery.Zacalo mi byť srdce keď sa priblížil a hlavou dal na znamenie že sa ho môžem dotknúť.No čo vám poviem , ani sekundu som nezaváhal a kľakol si pred jeho okrasu.Bol už poriadne veľký a tvrdý a ja sa s ním hral ako s bejzbalovou pálkou.Dobre to uz preháňam ,:)) ale na moje malé ruky to tak vyzeralo. Pôjdem ďalej lebo vlastne nie o tomto som chcel len písať , takze v skratke som ho tam vyhonil a vycucal , nechceli sme riskovať že niekto ešte príde ,tak to bola len rýchlovka . Keď sme sa obliekali pokecali sme , a dozvedel som sa že má priateľa (tiež jeho pôvodu) a hľadajú si chlapa bieleho na občasné hrátky.Vraj si všimol že ho sledujem a chcel ma vyskúšať či by som sa k nim hodil. Skúškou som vraj prešiel , a hneď sme si dohodli na piatok večer stretnutie. Navrhol mi že chcú ísť na víkend stanovať ku malému jazierku,ja súhlasil a tešil sa na piatok .
Prišiel ten deň a ešte v robote sme sa dohodli kedy a kde sa stretneme a prídu po mňa autom . Počasie nám vyšlo, zoznámil som sa aj s jeho priateľom a poviem vám myslel som si že sú dvojičky, dosť sa podobali.
Keď sme dorazili k jazeru ,len čo sme vystúpili z auta všetci traja sme sa rozutekali do vody ako malý chlapci. Boli sme len v kraťasoch a pod nimi sme už mali plavky ,takže sme boli rýchlo vyzlečený a užívali si studenú vodu v tom pekelnom pacasi.
Keď sme sa vybláznili , dali sme sa do stavania stanu ,niečo prichystali pod zub a pivko sa nám chladilo vo vode .Stan bol ich a bol veľký ,preto som si nebral svoj , večer sme popíjali,hrali karty proste sa bavili.Jeho priateľ zaspal ako prvý my sme sa ešte rozpravali,smiali, až kým sa na mňa nepozrel s uskrnom a oči mu padli na môj vták ktorý stál pevne, (pretože som sa stále pozeral ako spi jeho priateľ a v boxerkach má strašnú hrču.) Keď sa premiestnil k nemu stiahol mu tie boxerky dole ,a ja sa bal že sa zobudí, no on ma upokojil že má veľmi tvrdý spánok, . Pekne mu ho honil a ja sa priblížil k nim tiež som si chcel pohladkať:) Povedal mi aby som sa mu s ním hral , a ja samozrejme poslúchol , až potom som si všimol že zapol na telefóne kameru, no nejak mi to nevadilo...Ja už som mal iné starosti , dostať do úst tak veľký penis.Ako nás jednou rukou kameroval a druhou mi dráždil dierku to ani nevravím ,pekne som zamraučal keď mi tam dal jeden dva tri prsty postupne a potom naraz .
Veľký hnedý penis predomnou som si dal radšej znova do úst aby som nezakrical od rozkoše keď on vošiel do mňa , nie pomaly ale tvrdo a celý, a tak začal jazdiť .Jeho veľké gule plieskali o môj zadoček .Posepkal mi aby som sa obzrel do zadu do kamery., Poslúchol som no keď som sa chcel vrátiť k svojej hračke ktorú som honil všimol som si že jeho majiteľ je hore a sleduje nás tíško ani nemukol.. Videl som že sa mu to páči tak som sa zaboril celý do jeho lona :). O chvíľku vstal a podišiel ku priateľovi , ktorí sa akurát do mňa vysemenil , podal mu kameru a takto sa vystriedali ,. Zacítil som ďalšieho obra v sebe . Ten čo sa už spravil prišiel ku mne od predu a vopchal mi už napoli mäkkého vtáka do pusy aby som ho vyfajcil do sucha .
Asi po desiatich minútach som mal zas plný zadok bielej tekutiny. Ľahli si vedľa seba a spokojne vydychovali , no zrazu ma obaja chytili a položili do stredu a smiali sa že teraz mi to vrátia . Pomyslel som si už nie :) už ma bolí zadok:). Ale oni sa zosunuli dole nižšie a tak sa bozkávali pri mojom stoporenom úde. Medzí svoje bozky pridali aj jazýčky a tak ma drzdili na zaludi..Potom sa striedali , jeden mi lizal vajka druhý fajčil a naopak ...No nebolo mi veľa treba ostriekal som ich oboch bez upozornenia:) Kým som sa vydychal oni si oblizovali navzájom tváre z môjho semena ...Keď už bol kľud , ľahli si vedľa mna z oboch strán a zaslali ani neviem ako , no ja som si ešte užíval krásny výhľad na tie čokoládové telá. Ani vám nemusím asi písať že hneď ráno sme si to zopakovali a do konca nedele ešte pár krát...Dodnes sa stretávame lebo som sa k nim presťahoval do veľkého bytu ako podnajomnik , a verte neverte nazivame si dodnes ako trio.;)
Pekne však ? Keby to bola aj pravda :))) Ďakujem za like alebo koment, poteší. Ak by sme mali nejaký fajn námet kľudne mi napíšte do správy . Kľudne aj pár alebo hetero , niečo vymyslíme ,

Podobné povídky