Chcete mě?

"Ahoj,potreboval bych,aby me nekdo fotil,budu komplet v damskem v lodičkách,tangách,samozrejme si za odmenu pohraji s vasim perem.Vůbec se nemusíte ostychat,můžete mi zasunout i kolíček do dírky.Ano,můžete být oblečený,ta představa že budete oblečený a já nahý,mě vzrušuje.Sehnal byste ještě jednoho,kterého bych kouřil?"

Chlapi,je to výzva! A je to na vás. V klidu si všechny fotky prohlédněte,nespěchejte,vžijte se do každého záběru,jako byste u toho byli. Co by vás lákalo udělat? Na co by jsi měl chuť? Nedávám k fotkám žádné popisky. Pište vy do komentářů,co vás u toho napadne. Udělejte si na to dostatek času. Klidně si u toho hoňte svoje nadržené klacky a ukažte,kolik byste stříkali ,kdybyste byli s touto kočičkou v chlapském těle. Kdybyste se s ní mohli pomazlit,svým pérem se třít o jeho/její zadek,pak by si vás chytil do ruky a olizoval vaše péro,žalud a koule vlhkým lačným jazykem. Klidně i několikrát navštivte tuto galerii a hoňte si a nechte se unášet vzrušujícími představami a napište o tom do komentářů. A pak se vystříkejte!

Dívejte se,hoňte,pište a stříkejte!


A chlapi, kdo se příště nechá reálně kouřit a při tom diskrétně nafotit ?

Udělali bychom další a další galerky a inspirovali další chlapy...honění,kouření,stříkání,spousta spermatu,vykouřené čůráky,koule plné semene ,rozkoš a slast...

4,909 views 29.3.2020 03:08
90 users like it
Like