Touha po nových zkušenostech 1

Ahoj.Velmi zajímavé a vzrušující čtení. Máš už dnes plno nebo bys měl na mě čas? Trochu se obávám že pokud to budu odkládat tak si to rozmyslím. Nemám žádné zkušenosti a možná se i trochu stydím. Myslím si,že se za hodinu udělám i dvakrát,když se tak dívám na ty tvé masáže.

Ahoj.OK,večer si na tebe udělám čas.Uvidíš,že ti bude za chvíli u mě tak hezky,že se přestaneš stydět a začneš si to užívat.OK,budu myslet na to,že se chceš udělat 2x,tak budu opatrný při hraní a honění,abys po prvním vystříkání neměl nepříjemně přecitlivělý žalud a po pauze se ti zase pěkně postavil.Takže vše s citem a s hodně olejíčkem .Uvidíš,jaká to bude slast.

*243**71**243**71**243**71**243**71**243**71**243**71**243*

Děkuji. Bylo to velmi příjemné.Rád bych chodil na masáž každý týden kdybych měl čas. Ale práce mi to úplně nedovoluje.Rád se od tebe nechám pravidelně masírovat, hladit, lízat a pokud máš i nějaké hračky rád se nechám zaučit.

To víš,že ano,budeme postupně zkoušet všechno,co nás napadne a objevovat,co všechno ti dělá dobře. Je super,že máš zájem o dlouhodobé setkávání se a touhu poznávat a rozvíjet své sexuální touhy,jak to umí spolu jenom chlapi - hravě a živočišně s velkou dávkou humoru a nadrženosti.A to vše zcela diskrétně a bezpečně.Tak se zase ozvi. Budu se těšit *4*

1,924 views 9.2.2024 13:22
75 users like it
Like