Večerní radovánky

Ahojky Amatéři,
Dnes s vámi budu sdílet trochu něco jiného, než jen sebe a své chutě a nápady a tím jsou večerní radovánky s mým manželem.
Miluju, když na sebe máme konečně čas a umíme si to užít. Někdy jsme tolik unavení, že si dáme rychlovku (ale pořád takovou, aby oba byli spokojeni), jindy si fakt pořádně vyhrajeme - a je jedno zda romanticky nebo nějakou divočinu 😈.
Tentokrát manžel přišel s pár hračkami do postele a začal se dožadovat.. No a já, milovnice sexu, samozřejmě podlehla 😉.
Tak z toho vzniklo pár takových snímků. Miluju sex, ve kterém můžeme zkoušet, objevovat, experimentovat, nestydět se a klidně se i zasmát a to přesně tenhle sex byl! 😍
Pamatuji si na začátky, kdy manžel říkal, že si v životě nenechá do zadku nic strčit, že ať mě to ani nenapadne a dnes už se nenápadně dožaduje toho, ať pořídíme pořádného ptáka a já mu ten zadek ojedu 😀. Myslím si, že ani já, pár let zpátky, bych do sebe neřekla, že se mi tohle někdy bude líbit. Ale líbí. Líbí se mi jak vzdychá, jak se mu to líbí, jak se brání výstřiku ale sám ví, že to nevydrží. Miluju si s ním hrát. 😈 A tentokrát jsem ho i přesvědčila, aby ochutnal trošku svojí mrdky. Děsně mě to vzrušuje, když si chlap nadrobí a pak i uklidí a třeba se i podělí. Jak se mísí všechny tekutiny a perverze jede na plné obrátky. No, ochutnal, ale měl nějaké řeči. Ale.. To měl i k šukání prdelky a jak se mu to teď líbí, takže dočkej času... 🫢.
Doufám, že i tahle neobvyklá galerie udělá radost a těším se u další tvorby. 😊

Ta nadýchaná 💓

11,060 views 4.3.2024 03:30
365 users like it
Like