Štěstí v neštěstí

10.7.2019 16:31 · 902 views IronButterfly

Tak pohár trpělivosti přetekl. Ty piercingy v bradavkách se mi fakt líbily, ale musely pryč. Ze začátku se to hojilo dobře, ale posledních pár měsíců to hrozně zlobilo. Už mi došla trpělivost a musela jsem je vyndat. Aspoň teď budeme moct zapojit prsa do našich sexuálních hrátek, a že mi to hodně chybělo. A pořád mi dva piercingy zůstaly.

Dále jen takový postřeh... Obdivuju všechny, co chodí třeba celý život na dvanácti hodinové směny. Já to mám jen na dva měsíce a noční mě docela umrtvují. Všude na sítích se objevují fotky z dovolených a výletů a já jsem pořád v práci. A samozřejmě, když se zrovna děje nějaká akce ve městě nebo v okolí, já musím do práce taky. Jako by nestačilo, že jsem byla teď na svátky na noční. Ještě chvíli a prostě si jednou vezmu den volna, jinak z toho léta nebudu mít zhola nic.

Nicméně bydlení s přítelem zatím hodnotím jako maximálně ideální. Nehádáme se a už chybí jen to, abychom měli oba volno ve stejné dny :D Takže jeden z nás si nějaké dny prostě bude muset vzít dovolenou, abychom byli aspoň pár dní v kuse spolu. To přece nejde, abychom byli až moc unavení na sex, tolik nám ještě není :)