Kouzlo podzimu

30.10.2021 11:49 · 543 views IronButterfly

Po dlouhé době zdravím virtuální amatérský svět. A speciální pozdrav těm, kdo si pamatují moje začátky tady. Dlouho jsem tu nebyla, s úbytkem volného času už není čtení blogů mou každodenní činností. Už jen velmi sporadicky. Ale teď tu jsem, protože mám zase jednou maličko co říct. Podzim je moje období a možná proto ta inspirace. Podzim je nevypočitatelný, jednou svítí slunce, pak fouká a prší. Dokáže způsobit radost i smutek a přinést temné myšlenky. Ale temné myšlenky nemusí nutně znamenat špatné.

Chuť na sex přece není špatná věc. A mě se tahle chuť začíná v hlavě usazovat asi na delší dobu. Prvním vodítkem by mohl být ten sen, co se mi zdál před pár dny, nutno dodat, že se mi nejspíš zdál kvůli tomu odpoledni plném sexu. Ale nebudu vám vyzrazovat, co se stalo přesně mezi mnou a tou krásnou neznámou, co si chtěla sáhnout na má prsa. Mohl by to být námět na povídku, jednu už jsem podle snu napsala.

No a vlastně od toho snu nad tím stále přemýšlím, rozvíjím v hlavě různé fantazie, rozdíl je v tom, že tentokrát to vypadá, že seberu odvahu a řeknu si o jejich zrealizování. Vždycky když jsem v hlavě rozjela tu fantazii, ve které mám obojek a roubík, ruce svázané za zády, klečím a čekám, co si na mě jeho mysl dovolí, tak ta vždycky zůstala v mé hlavě a nikdy jsem si o to přímo neřekla. Ale teď mám pocit, že ten obojek a roubík potřebuju. Tentokrát se mě to drží a to hrubší chování bude teď přesně to, co potřebuji.

Asi se vám to (no asi jen některým zasvěceným) nezdá jako nic až tak neobvyklého. Ale já si připadám, jako bych se trochu vracela v čase. Do doby kdy jsme se já a on jen poznávali a zkoušeli všemožné věci, které pro mě byly všechny nové a jak jsem se učila propojit příjemnou bolest, nebo ji přímo využít jako spouštěč orgasmu. V tu dobu to bylo intenzivnější, více o dominanci a submisi i bolesti. Každý vztah má vývoj a postupem času už na ty promyšlenější hry čas prostě nebyl. Drsnější chování se vytratilo a vypadalo to, že to úplně nechybí ani jednomu z nás.

Ale teď s příchodem podzimu se ve mně asi probudily staré touhy, které potřebuji zrealizovat. Moje submisivní já spalo a teď se opět probouzí k životu. Když jsem před psaním tohohle blogu byla ve sprše na konci jsem si pustila na sebe místo horké vody chladnější. Představila jsem si, že teplotu nekontroluji já, ale on. A vzrušilo mě to, vcelku nečekaně. Ubrala jsem ještě teplotu na skoro ledovou vodu a dech se mi zrychlil nejenom kvůli té rychlé změně teploty. Něco se nezměnilo, stále mě vzrušuje když má někdo v sexu nade mnou převahu a rozhoduje, co se mi zrovna přihodí. A stačí když je to jen v mé hlavě. Ale proč to nepřenést do reality, když je ta možnost :)

Přeji všem hezký víkend a děkuji těm, co dočetli až sem. Objevujte své skryté touhy a realizujte je.

A pokud by nad tím snad někdo přemýšlel, tak tento blog jsem napsala nahá s Venušinými kuličkami v pičce. Musím je zase začít pravidelně nosit! :)