...před sebou

6.3.2024 17:34 · 344 views Sakrasticky_DOM

Někdy když si jdu vyvětrat hlavu běhávám kolem nápisu na zdi "Celej zbytek života máš před sebou" a vždy mi hlavou při kroužení parkem tato krásná myšlenka v různých obměnách běží. V mé minulosti byl okamžik který mi pomohl si tuhle pravdu uvědomit a začal jsem žít jinak. Tento nápis mi tak připomíná tuto myšlenku, která je myslím hodně důležitá pro životní pohodu.

Celkem dost lidí tady žije jako by měli další život v záloze. "Chci to vyzkoušet ale ..." říkají a často si lžou do kapsy.

Nechci nikomu vstupovat do svědomí, ale toužit si splnit sen někdy v budoucnu je sice hezké a dává to sílu do života, ale nesmí to sklouznout k něčemu co je navěky imaginárně v dálce a nikdy k tomu ve skutečnosti nedojdu.

Chce se to jen uvolnit, porovnat a vybrat si priority.

A pak ten celý zbytek života který máme všichni do jednoho před sebou může být vzrušující, milující a plný krás ***.

Důležité je neváhat věčně, protože nikdo neví kdy nastane jeho čas.

"Pozor autobus!", "Jakej autobus?" ..... BUM

*** Můžete mrdat chlapy do análu půlmetrovým dildem, můžete šukat a stát u toho na hlavě v kytičkovém kloboučku, můžete manžela vystříkat jeho penisem do jeho obličeje, můžete zkusit zasunout nohu pošťačky do ženina mezinoží a nebo klidně i naplnit rybník vaším spermatem pro koupání své milované ženy.