Nevera ve trojce

Názory a zkusenosti...?

zajímalo by mě...našli jste si třetí osobo do trojky, je jedno v jaké sestavě, stalo se vám ze Vas partner/partnerka se chtěli pak schazet za Vašimi zady s tim/tou třetí? Nebo naopak jste meli to nutkání vy? Jak jste to řešily, popřípadě co Vas k tomu vedlo?
Na to je jednoduchá rada, trojku jenom s cizím, žádný kamarád nebo jiný známý a domlouvat to má Tvůj partner, aby měl kontakt jenom na něho. Pokud potom chce opakování, tak opět jenom s oběma
Ahoj jestli byste měli zájem ozvěte se 😘😘
Je lepsi v tomto případě jit do 4 ky a neni si co vycitat.....pokud jdou vsichni zatím s tim ze je to pouze spestreni vse je v poradku...pokud maji rozum na správném místě tak to tak bude a zůstane,pokud ne je jeden nebo druhej na pár facek.
Tak tyhle příběhy miluju.
My jsme tak v pohodě, tak si důvěřujeme a milujeme se , že už nám nic jiného nebylo , než shánět někoho do trojky. No to je prdel. Osobně nic proti občasným trojkám nemám, ale myslím, že do vážného vztahu to moc nepatří, a pokud ano, tak opravdu s nějakými pravidly, čímž samozřejmě nemyslím domlouvat si to tady s ověřenými nicky*3*
Pokud dojde k nevěře s někým původně pouze přizvaným do trojky, je v tom vztahu něco špatně a trojka to jen urychlila. Jak už tu napsali jiní trojka je zpestření vztahu a nikoliv řešením problémů
Jak se to vezme. Třeba dvakrát třikrát je to určitý druh vzrušení může to posunout dál hranici zkušeností. Hlavně si dát otázku zda by se mi to líbilo, kdyby to stejně tak udělala má druhá polovička.
aj ty nan prosím ta napíš určite veci verejné nechceme psat
Ty jsi tak nadrzeny az jsi neskutecne otravny *22*
My zatim pouze zustavame u fantasie. Vzrusuje me predstava partnerky s jimym muzem. Partnerku to take vzrusuje, ale pouze do orgasmu, pak vzruseni zmizi samozrejme. Nejspis to zustane pouze ve fantasii, ale to vubec nevadi.
Zdravíme,u nás je to podobné . Aspoň nemáme obavu o naše zdraví 😆😆
Mozna casem zkusime sex s jinym parem, ale bez vymeny
Bohužel mám stejnou zkušenost. Domluvila jsem se tady s párem, všechno proběhlo relativně v pohodě a hned druhý den mi psal ten chlap ze soukromého profilu a chtěl se scházet sám...
Mohla bis si nam napísať do spraví prosím ta
Tohle nikdy nepochopím, chudak zenska, chlap dostane trojku a jeste mu je to málo. Takový by uz nemel mit narok na jaky koliv sex.
Damy, pochopte, ze ten muz jsem do trojky s jinou zenou, aby mohl "podvadet" zenu oficialne. Asi mu nikdy neslo, ze by tyto trojky delal pro zenu... a oak se to snazil vyuzit i jinak.
Když chci partnerovi/partnerce dopřát sex s někým jiným tak mu dovolím milenku/milence, klidně trojku je to fuk. Snažit se někoho ve vztahu ovládat je největší pitomost jakou člověk může udělat. Myslet si že se mi povede partnera ovládat a zároveň partner bude šťastný je druhá největší pitomost.
Cituji: Partner dostal trojku.
Ne, oba dostali trojku. Vidíte ten rozdíl?

V tomhle jsem divný, vím o tom ;) Nemyslím si ze mám právo kecat vlastní ženě do toho s kým bude spát nebo ne. To samé si myslím obráceně. Zároveň si myslím ze jak já tak ona máme právo sami říct jestli jeden s druhým chceme žít nebo ne. A tohle právo nemá byt vnímáno jako hrozba, ale jako možnost svobodné volby.
Tak přesně tohle si myslím i já. Partner není věc kterou bysme vlastnili.
Partner dostal trojku...oba dostali trojku...dobre ano z jineho uhlu pohledu to dává smysl. Oba ji dostali. Nemeni to ovšem na faktu ze tohle se nedela. Trojka je hromadná akce a mela by byt o důvěře. Pokud je potřeba mít solo akci, da se to řešit jinak ne?
Kdyby to chtěli řešit jinak, tak by možná ani na tu trojku nedošlo, možná..
Ne vždy, na druhou stranu, ty ses mu líbila, on tobě nejspíš taky. Již jste spolu spali, v čem je ten rozdíl? Pouze v tom aby se manželka necítila ohrožena?
Rozdíl je v té lži (edited)
Taky může být, jednou mi slecna po treti schůzce nabídla abych zustala jednu noc s jejím partnerem sama. Chtela mu udělat radost. Tahle slecna psala ze to nebylo poprvé takze asi tak. Spis nez to proc znovu do něčeho takového. Zajímame co k tomu ty muze vede. Opravme jestli se pletu ale větší požitek a adrenalin kdyz uz chce partnerovi byt nevěrný je přece jen z toho kdyz si ulovis svou vlastní hračku nez se těšit z toho ze jsi zahnul s nekym s kym se prakticky delis i se svou polovičkou...takze proc? Pocit nadvlády? Já jsem alfa?
Muže ale i ženy k tomu vede prostý fakt ze nevěří ze by jim to žena dovolila. Žena jim to opravdu většinou nedovolí, protože sama sobě nevěří ze ji její chlap vidí jako tu nejlepší volbu pro stály vztah, lásku, rodinu, spolužití. Je to vždy pouze otázka sebevědomí toho co tahá za kratší konec. Z čeho ta nejistota a nízké sebevědomí prameni si musí každý zodpovědět sám ...
Hmm..stimhle názorem se da souhlasit a je na tom hodně pravdy a mrazivé reality...a přesto.. je tak moc důležité aby to bylo umožněno? Copak nestačí sex ve trech jako takový?...asi ne ze..
Kdyby stačil sex ve třech tak se nepraktikují snahy o tajné sólo akce.

“Dokážeme odolat všemu kromě pokušení”
Oscar Wilde?

A pokušení je menší když je věc povolena;) Povolení je také jediný stoprocentní způsob jak se vyhnout lhaní a následných negativních emocí.
Jak se říká, nemá smysl žárlivě hlídat ženu, jestli bude chtít zahne ti i cestou vynést smetí.
S chlapem je to stejný.
Na trojku je potřeba určitá vyzrálost, která častokrát proste chybí.
Kdyby za mnou někdo přišel s tím ze mi žena zahýbá, tak moje reakce by byla: a co se do toho sereš, já ji to dovolil. Žádný rozvod, pocit podvádění, pocit ze někdo ze mně dělá blbce... Šel bych se zeptat jestli je lepší a co by mě mohl naučit *3*
Obraz Doriana Graye, miluji tu knihu. :) diky tehle filozofii musis byt v zivote šťastný, a tuším že žena by te asi ani nepodvadela. Určitě mas pravdu, největší problém u trojek je ze hodne zen si mysli ze tim zabrání chlapovi v nevěře. A pak přijde hluboké zklamání. Jsem dost tolerantní clovek nemyslim si ovsem ze bych se pres to tak lehce přenesla. Pravda, neni nevera jako nevera...
Šťastný člověk jsem, a moje žena taky.
Ale...
Já ji milence dovolil a nemá ho.
Ona mi milenku zakazovala a hlídala a přesto jsem ji měl. Naše štěstí momentálně stojí na její nevědomosti. Což uznávám není ideální situace.
Četl jsem všechny příspěvky na tohle téma. Myslím, že když to partnerům v sexuálním životě klape, tak trojka je zpestření sexu, společné hledání něčeho nového. V takovém případě nemůže být o scházení se za zády toho třetího vůbec řeč a pokud to tak je, je to prasárna a v našem případě by jsem s partnerkou okamžitě skončil. Pokud si chceme sex jen vylepšit o někoho dalšího a je to společná myšlenka, proč ne, ale vždy jen společně. Pokud to partnerům v sexu neklape a jinak ano, pak přichází milenec-ka v úvahu, když není jiné východisko a domluví se tak. Je to jen můj názor a každý máme samozřejmě svůj, pro mne je ale nevěra v případě trojky, když vztah dvou lidí funguje jak v životě, tak v sexu neodpustitelná věc.
A změnila by se situace kdyby ji povolila? Za me, hledat si milence na klasicky sex kdyz mam doma partnera, znamená ze je neco spatne. A tim padem vztah nemá smysl. U vás muzu je to s milankami trochu jiné.
Milenku aktuálně nemám ale nechci z toho dělat inzerci *3*
Změnila by se situace, milenky bych nejspíš měl dále ale mohl bych s ni mluvit stejně jako s milenkou, prostě opravdu o všem.
Ne kazdy je na tohle staveny, někdy lepší na nevědomost...neda mi to se nezeptat, jak caste návštěvy milenky? Ciste sex nebo i společný čas a výlety? A..klasicky sex nebo jen ukojeni sexualni fantazie kterou partnerka nedokaze naplnit?
Návštěvy žádné ;) Vždy se jednalo o setkání. Nikdy ne u ní nebo u mně doma. Určitá teritoria by měla zůstat neporušená... Nezadanou milenku jsem nikdy neměl... Když to bylo s ženou mimo práci tak jednou za týden za dva jsme se sešli v azylu, wellness, sauně, třeba na půl dne. U zadaných lidi nepřichází v úvahu výlety, kafíčko a podobně. Kdo to dělá riskuje.
Když se jednalo o kolegyni tak taky jednou za týden v azylu a obědy někdy v autě a přírodě. Je v tom hodně omezení kterým rozumí většinou jen zadané ženy;)
Nejsem si jist výkladem pojmu klasický sex *3* Nemám a ani jsem u žádné ženy nikdy nenarazil na nějakou speciální úchylku. Tohle se dělá pro radost, relax, pokec a přátelství a ne proto aby někdo někoho do čehokoliv nutil.
Partnerka je skvělá milenka, kvalita ani kvantita nebyla důvodem proč jsem s tím začal. Bylo to pouhé pokušení ;)
Nechcete si dát rande a udělat nám z toho pěknou galerii?*4*
ja myslim ze mu jedna milenka bohate stačí:D
Správná odpověď, proč byla lež potřeba?
Asi ano, první muz si to zasloužil , ten druhy ne. Kdo vi třeba by taky casem byla ochotna k něčemu takovému, ne každý v tom má jasno hned. Duvera
Ja myslim ze nejde o to aby se necítila ohrozena, jde o ten fakt ze kdyz se řekne sex ve trech mel by zustat v tohle kruhu. Není to fer vuci druhe straně. Obzvlášť v pripade kdy se jedna o pravidelne schůzky. Nezazila jsem to naopak, i tak si myslim ze jsou hranice, mozna jsem divná ale nedokazala bych se ji pak podívat do oci.
Nejsi divná, právě naopak. Pokud již se odehrála trojka. Třeba tvůj případ... Jeho žena té zná, zná i svého muže. Pokud chce jeho žen v tomhle pokračovat tak nejspíš věří sobě, tobě i svému muži. Pokud všem věří není důvod nesouhlasit se sólo akcí, pokud striktně požaduje plnou účast. Jednomu z vás třech nevěří. Jak jsi sama psala, je to o důvěře...
Mam zkusenost ze páry které praktikují sex ve trech, nemají problém pouštět své protějšky na priváty. Chapu ze to neni pro každého, ja si to zkusila a znovu dekuji uz ne. Tohle mi přijde jako rozumny kompromis. Nechapu duvod ho narušovat.
Moje řeč! Všechny chlapy by měli vykastrovat! *3*
Jej tak všechny zase uplne ne :D
On myslel vsechny krome nej:-)
Jste velmi chytrý pár *5*
Jo, kvůli jednomu takovým kriplovi odsud jsme se rozvedli. Začal hrát před manželkou na city, jak s ním ta jeho nechce spát, v ní to vyvolalo samaritánský pudy a chtěla mu vyhovět. Mně se její chování přestalo líbit, chtěl jsem, aby přestala, což mělo přesně opačný efekt. Začala se s ním domlouvat proti mně, on ji radil, jak lhát a to byl začátek našeho konce..
Kdo u vás tu trojku navrhl? Chtěl realizovat?
Bylo to na můj popud. Pár let odmitala, ale nakonec začala hledat sama.
A navíc měl malý péro*3*
To je důkaz že na velikosti nezáleží. Každá se nechá ukecat, pokud je chlap šikovný v posteli.
Tuhle jsem si pustil naší trojku na videu, když jsem na disk ukládal nějaký nový fotečky. Nic šikovnýho jsem na jeho počínání neviděl. Dokonce se s ním nikdy neudělala - ani ve trojce ani sama.. Prostě se zabouchla *250*
Kdyby se našel pár, ke kterému bych se mohl přidat, slibuji, že nebudu brnkat na její samaritánskou strunu, že mi zanášela žena s malopérákem a nemám nikoho na sex a nebudu jí uhánět, aby se se mnou stýkala sama*3*
Já vždy říkal ze MMŽ je nesmysl😂 Stačilo zorganizovat ŽŽM a vše mohlo být naopak ;)
U nas jsme si jasne rekli,ze zadne solo akce. Sehnala si do trojky kamaradky byvaleho,dala mi na nej kontakt a dal to bylo v me rezii. Posledni trojka byla domluvena taky tak,ale uz to nechtela nechavat v me rezii,kontakt na neho mi nedala,kdyz jsem rekl at to zrusi a kontakt smaze rekla jen,ze to udelala,ale ... Trochu neverim a take si myslim sve. Nicmene jak se rika - lez ma kratke nohy. Jestli,tak se to provali.
Edit : A taky provalilo a bylo po vztahu. Z panacka byl pan doktor z jejiho oddeleni a tak byly vesele nocni. Takze ... *52*
Me to nejde vůbec do hlavy, byla jsme par vikendu zpět u jednoho paru, byli super, a najednou mi ten partner začal psal a zkoušel si domluvit schůzku bokem, jako samozřejmě utrel, kdybych chtěla samostatného chlapa tak si najdu. Nepraskla jsem ho ale přítelkyně si na to prisla sama a ted co me zarazi, psala ze to nebylo poprvé ale ze jsem jedinna kdo odmítl. Nechapu proc tedy s nim jeste nějakou trojku zkouší kdyz vi co dělá, popřípadě proc nevymeni partnera? Nejvetsi paradox je v tom ze byli fakt super a on se ke své ženě choval skvele. Vyrazilo mi to dech.
Pokud to má být zpestření fungujícího vztahu tak k domlouvání se za zády toho třetího nikdy nedojde (vlastní zkušenost). Pokud to má být řešením problémů ve vztahu, tak se potíže včetně popisovaného chování dají očekávat.