Zajímalo by mě, proč když mám profil označený jako: hetero muž a hledám ženu, navštěvují můj profil většinou chlapy?
Přijde mi to zvláštní 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Třeba jen někde nekoho něco zaujalo. Občas taky projedu pár profilu, protože mě někde zaujme album, názor, blog. Rozhodně to neznamená, že mám v plánu s daným člověkem navázat jakýkoliv kontakt. Spíš mě zajímá tak nějak z lidské stránky. Možná by lidé nemuseli za vším hledat záludnosti.
Bohužel amatéři nabrali špatný směr. A z velké části za to mohou muži svým neohrabaným chováním. Bohužel neexistuje žádná alternativa. Také mi na profil chodí převážně muži a taky mně píšou takové kraviny. Ale na druhou stranu je zábava jim psát, že jsou docela vygumovaní.
Přesně tak, amatéři by mohli být super a fungovat jako eoritcká/milenecká i normální seznamka, jen kdyby tu nebyli individua co do první zprávy dají dickpick, nabídku na sex za prachy, nebo něco ve stylu ahoj pojd m*dat apod.
Např. Napíšete ženě na inzerát normálně, slušně má to hlavu i patu, ale k čemu to je, když se na svůj profil přihlásí za několik hodin nebo třeba druhý den, do té doby vaše zpráva zapadne a bude tam mít třeba 200 dalších začne je pročítat a každá druhá bude něco ve stylu za kolik půjdeš, nebo dick pick apod. znechuceně to vypne, nebo úplně zruší profil, gratulujeme právě jste odradili další ženu.
Zřídil si profil na veřejném portálu, ale chodili mu tam lidi. A jak si to asi mají přečíst bez návštěvy profilu? Navíc modrých profilů tu bude prostě daleko vetší množství a jejich aktivita také četnější.
Tak to už je samozřejmě značně otravné, ale těchto retardů je naštěstí méně a jak psala Nepatrná nade mnou, lze si z toho udělat alespoň letmou představu o tom, co asi chodí červeným za neodmítnutelné vzkazy.
Kdyby tu profily nenavštěvovali a vzkazy nepsali chlapi, tak tu chcíp pes. :-)))))) Náhodou je to užitečný - když chlapům na profil lezou chlapi a ideálně jim ještě komentujou alba a píšou vzkazy, můžou si udělat aspoň maličko představu o tom, jak se tu mají ženský.
Návštěvy na profilu
Mužské návštěvy na profilu
Přijde mi to zvláštní 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Např. Napíšete ženě na inzerát normálně, slušně má to hlavu i patu, ale k čemu to je, když se na svůj profil přihlásí za několik hodin nebo třeba druhý den, do té doby vaše zpráva zapadne a bude tam mít třeba 200 dalších začne je pročítat a každá druhá bude něco ve stylu za kolik půjdeš, nebo dick pick apod. znechuceně to vypne, nebo úplně zruší profil, gratulujeme právě jste odradili další ženu.
Jsem ráda za všechny slušné výjimky, ale jsou tu i "přímočaří typci"
Tak v tom nehledejte nic zvláštního