Vypotit se!

Sep 1, 2022 · 2,328 views juan_perez00

Vkročíme do rozpálené sauny a zaregistrujeme, jak přítomní muži zpozorní. Ona si vyleze na vyšší místo a pěkně se uvelebí. Prostěradlo si nechává kolem sebe, ale její kolena se od sebe mírně vzdalují. Její hubené tělo, drobná prsa i blonďaté vlasy zde rozhodně bodují. I když všichni dělají, že se nic neděje, je evidentní, jak se přítomní muži snaží chytit moment, kdy její nezbedné nohy odhalí škvírku, kterou bude vidět na její upravenou kundičku. Ona se laškovně pohybuje a užívá si tu pozornost.

Když se přesuneme do sprch, smýt z našich těl pot, vidím, jak mi kouká na ptáka a vím, co se jí honí hlavou. Dáme chvilinku odpočinku na lehátku, nevinně si povídáme a pak jdeme další kolo. Vlezeme do malé páry, která je prázdná. Sedne si do rohu a roztáhne svoje nohy. Mám krásný výhled na její kundičku. Neodolám a hned ji začnu dráždit. Jen párkrát přejedu přes její poštěváček a její bradavky okamžitě reagují, stejně tak moje péro jde do pozoru. Zajedu jedním prstem do ní, ona lehce zasténá. Je mi jasné, že kdykoliv může kdokoliv přijít a že ona může dělat, že nic, ale já svůj naběhnutý kolík rozhodně neschovám.

„Udělej mě!“ laškovně zašeptá. Vzrušení převládá nad racionálním myšlením. Přidám druhý prst a začnu ji kundičku pěkně poctivě projíždět. Začíná sténat a já si říkám: „Sakra, jak moc je to zde zvukotěsné?“. Dlouho nepřemýšlím nad tím, jestli nás někdo slyší, a jen si vychutnávám její mokrou kundičku a moje prsty mlaskající s každým hlubokým pohybem. Její tělo je orosené z páry i z blížícího se orgasmu.

Zrychlím, sledují její narůstající vzrušení, cítím jak moc teče a těším se na její „výbuch“. Její tělo dostává orgasmickou křeč, snaží se tlumit své sténání, její kundička se stáhne a já si užívám pohled na její vrchol. Po chvilce se přestane chvět a já vidím, že by si to hned dala znova, ale tentokrát ne rukou. Sjede mě pohledem, moje péro pořád pevně stojí….