Podruhé. Dvakrát.

Oct 25, 2022 · 3,368 views pajik20

Tahle osoba dokázala něco, co dnes už zvládne jen málokdo. Sejít se víckrát než jednou. Ale na další setkání jsem si zase musel dlouho počkat - několik měsíců od prvního srazu.
Opět to byl ten mladý pohublý kluk z blízkého města. Ozval se sám a celé odpoledne jsme se špičkovali, až podle naučeného vzoru večer dorazil. Nezastavilo nás ani jeho poflakování venku, ani mého půl dne v práci.
Když jsme vklouzli do pokoje, v klidu si sednul a trpělivě čekal, až si vybalím, převléknu se a lehce se opláchnu po hodinách sedavého džobu. Když jsem se vrátil, seděl skoro stejně. Na dotaz, proč se mezitím nepřipravil, překvapivě odvětil, že čeká, až ho svléknu já. No, chvíli mi to dalo, protože prádlo bylo podobně hubené jako on... Ze slušnosti si zase nechal spodky.
Napodruhé už byl znatelně klidnější, tušil, co a jak bude. Osahal jsem ho od hlavy k patě, zepředu i zezadu. Potom mu rukou zajel do spoďárů, které už se pomalu napínaly. Sundal jsem je, prohmatal varlata, hladil mu tvrdnoucího šulina a poslal ho si lehnout. V tom mi připomněl, ať se svléknu taky, jak jsme se dohodli.
Lehnul jsem si k němu na bok a znovu ho všemožně hladil a osahával po celém těle a mezitím lehce honil. Zase měl trému ze své předkožky, tak jsem mu ho několikrát pořádně stáhnul, abysme to rozchodili. Hůř to šlo snad jenom úplně poprvé, trochu cuknul nohama, ale sám viděl, že žalud mu normálně leze ven celý.
Spousta ruční práce po celém těle a hlavně tam dole. To se mu líbí a mě to tak baví. Zkusili jsme novou věc. Na posteli jsme si sedli blízko proti sobě, propletli nohy a začal jsem honit oba šuliny v jedné ruce. Musel jsem si hlídat, abych se hned neudělal, mívám s tím problémy. Ale spíš mi přišlo, že po každých pár přetáhnutích k tomu měl blíž on. Po chvíli si vzdychnul, naklonil se ke mně a začal mě sám hladit po zádech. Nečekal jsem to od jeho povahy. Bylo fajn sledovat, že si to fakt užívá. Postrčil jsem ho rukou, aby zase zalehnul a začal jsem honit jen jeho. Chvíli pomalu, chvíli rychleji, abych ho ještě udržel v té slasti. Jakmile mu pode mnou cukla noha, přiškrtil jsem mu žalud. Pozdě. Škubnul sebou a pod prsty jsem cítil, jak vystříkl. Ještě že jsem tu špičku držel, vím, jak to z něj letělo minule. Zvednul hlavu a hrozně provinile na mě koukal, že to neudržel nebo aspoň nedal vědět. On toho během akce moc nenamluví, prostě asi sub.
V ruce jsem cítil, jak zbytek, co nevyletěl ze žaludu, couvá zpátky. Což bylo ku prospěchu věci. Úplně mu nezvadl. Stáhnul jsem mu kůžičku a mokrý žalud lehce masíroval. Baví mě, jak se u toho kluk kroutí, on nebyl výjimka. Myslel jsem, že pak začne vadnout, ale ne. Oba jsme viděli, že zase tvrdne, tak mě nechal pokračovat. Hned uvítal již naučenou pozici, že si sednul přede mě a opřel se. Zase jsem ho jednou rukou hladil po hlavě a těle a druhou mu dál dráždil rozkrok. Pomalé přetahování rychle přešlo v pevnější honění, nebylo nač to protahovat. Za chvíli vystříkal i ten zbytek, tentokrát už aspoň tak akorát na sebe a ne všude okolo.
Chvíli to vstřebával vleže na zádech a ustaraně se ptal, jestli mi ho bude muset taky vyhonit. Špičkoval jsem ho, že to může zkusit a třeba mu mezitím oživne na třetí kolo. Na to už se necítil. Takže žádné pokračování nebylo. Myslím, že kdyby se mě ujal mezi svými dvěma orgasmy, zvládnul by to. Poprvé se netvářil, ale udělal mě, teď tomu bylo tak nějak naopak. Ale jsem s tím v pohodě, když si stejně mám já zdlouhavě pohrávat s tím druhým.

Co však v pohodě není, je skutečnost, že od tohohle prima srazu utekla další řada měsíců a navzdory občasnému kontaktu je další pořád v nedohlednu. Jó, být tak někdo spolehlivější...