Ideální sub?

Jan 8, 2023 · 3,137 views pajik20

Toho večera jsem zase zůstal viset v práci. Odjel mi poslední bus přes celé město, tak nezbylo než čekat do rána a nadělat si aspoň nějakou práci, aby byl další den klidnější. Mezitím mi začal psát mladší kluk, se kterými jsme si v minulosti domlouvali nějaké hrátky v jeho rozkroku...
Přes noc jsme se průběžně hecovali a nakonec, místo abych já šel na první bus domů, tak on šel na první bus za mnou. Přejel výstupní zastávku, takže jsme se stejně museli nahánět po městě.
Až jsme konečně zapadli pod střechu, kde byl klid. Odkládal jsem si věci, a když jsem se ohlédl, co dělá on, k mému údivu už beze slova stál kompletně nahý v protějším koutu místnosti. Sympatický hubený mladík, jen byl zpočátku dost nervózní. Přivolal jsem ho k sobě a začal na něj různě sahat. Vím, že to člověka zbavuje prvotní stydlivosti.
V diskuzích i cestou bylo dohodnuto, že chce zdlouhavé hraní se šulinem, ale být u toho nějak znehybněn, až dojde na vynucování dalších orgasmů. Podotknul, že nemusí zastrkávání předmětů do žaludu, že se mu líbí přidušování a kdesi cosi. S pomůckami se improvizovalo.
Lehnul si na záda na stůl. Podal mi černou izolačku, nakonec jsme mu přilepili ruce ke stehnům a nakonec i pusu kolem celé hlavy. Dal jsem se do práce - mačkání, tahání a hlavně honění různými styly. Bylo na něm krásně poznat, kdy už to na něj jde a snadno jsem toho zneužíval, abych ho co nejdéle nechal "pochodit" na hraně... Furt uhýbal a snažil se si tam koukat.
Rozlepil jsem mu pusu, abysme si sdělili dojmy: "Hele, fakt super. Zavaž mi šátkem, co jsem měl na krku, oči. A co hrátky s dechem? Dělal jsi to někdy?" hrnul ze sebe. Abych otupil hrany, provokativně jsem se ho zeptal, co ty sondy do žaludu. Najednou už jen nevím, uvidíme... Opět zalepen a už i zaslepen začal dole trochu slintat, což byla příležitost. Vzal jsem hubené tyčinky a řekl mu, že mu trochu prošťourám žalud, ať trochu vychladne. Najednou souhlasně kývl hlavou. Pomalu jsem jen to hubené zasouval do jeho nalitého žaludu, zezačátku i zpod izolačky docela naříkal, ale prostě držel jako správný sub. Pokračoval jsem zase honěním, což bylo po prošťourání žaludu o to intenzivnější.
Zase jsem mu rozlepil pusu, aby se vydýchal. "Jaké to bylo? Mám zkusit něco dalšího?" zeptal jsem se pobaveně. "Jooo, bolelo to, ale je to pro mě nevím jak zajímavé, můžeš to ještě zkusit." Tím mě překvapil. Tak jsem mu zase strkal něco do šulina, hlouběji a delší dobu. Už ani tolik nenaříkal, jen cukal nohama. A zase honění, vůbec mu mezitím nevadnul, jak si to užíval "spoutaný". Po každých pár přetáhnutích měl tendenci uhýbat, věděl, že musí dát signál, aby neustříknul. Sundal jsem mu izolačku a pobavěně se ho ptal, jestli už chce dodělat. "Prosííím!" už pomalu mutoval... Ještě jednou jsem mu to zarazil, když už fakt čekal, že to pustí. To už jen kňučel, tak jsem zrychlil a bylo to konečně venku.
Začal vydýchávat, ale já ho nenechal. Tušil, že zpomaluju, ale já mu dál začal masírovat žalud. Krásně sebou házel. Sundal jsem mu šátek z očí a dal mu odpočinout. Vyděšeně koukal na svůj zestříkaný hrudník a tvrdil mi, že nikdy toho tolik nevystříkal. Aby ne po 40 minutách všemožného trápení...
Ještě nekončíme! Znovu zakrýt oči a zalepit pusu. Masáž žaludu a honění šulina pokračovaly. Už jsem věděl, jak reaguje, tak nebyl problém střídat příjemné s protivným.
Mezi prsty jsem mu skřípnul nos, takže nemohl dýchat. To si vlastně už dřív přál a divil jsem se, že o to víc dole znovu tvrdnul. Věděl, jak mi má dát najevo hranici. Škubnul hlavou, aby mohl dýchat. Tímhle stylem netrvalo dlouho a dodělal jsem ho podruhé. Ani druhá dávka nebyla úplně malá.
Ujistili jsme se, že mám pokračovat, dokud to půjde. Už mu sice trochu vadnul, ale pořád se s tím dalo pracovat. Předkožka ošoupaná, koule bolavé a žalud doruda - trpěl, ale držel. S přibývajícím časem už se každý silnější úkon na šulinu rovnal malému elektrošoku. Přestože pár náběhů na další orgasmus se rýsovalo, nedošlo na něj. Kluk se dal radši na škemrání, ať už to protivně vzrušující mučení skončim. Tak jsem se nad ním slitoval a dál ho netrápil...
... i když, ještě trpěl při seškubávání pásky z vlasů, jak to měl kolem hlavy a ze stehen, ke kterým měl přilepené ruce. Ale to už byla spíš taková ta "auvajs" s úsměvy. Dostal ode mě pochvalu, co všechno zvládl a on mě pro změnu pochválil, že jsem ho skoro hodinu a půl trápil přesně podle jeho gusta. Ostatně, s obdivem na to vzpomínal i v následných psaných debatách, přestože ke zopakování jsme se bohužel dosud nedostali.