nevera, tak trochu inak.súťažná poviedka

Feb 8, 2017 · 2,971 views smallBoy86

Nebolo to ani prvykrát, ani druhý, stalo sa to už parkrát a vždy to skončilo nepríjemne príjemne.
Tak ako vždy, líham si do postele a zaspávam pod hladkou obliečkou chladného paplóna. Pomaly zaspávam a ponáram sa do riše snov a v tom prichádzaš ty!
Priľahneš ma, bozkávaš ma na krk, na hruď, na brucho a rukou mi hladíš rozkrok, v ktorom cítiš
tvrdnutie môjho nástroja. Vždy mi dávaš trenky dole len jednou rukou a tou druhou mi ho honíš.
Dávaš si dole tričko, pod ktorým sa ti už týčia bradavky, tvoje pevne prsia citim na hrudi a tvoj dych, tvoj dych na mojom krku mi nabieha husiu kožu. Vzrušenie, pevnosť a tvrdosť môjho údu ti už tlači na podbruško a pomalým sklznutím ti vchádza do vlhkej diery a hneď mi ho obopínajú
tvoje pošvové svaly.
Splinutím naších tiel zaplavujú izby stony, ktoré sú každým pohybom hlasnejšie. Pod svojou kontrolou ma držíš svojími bozkami, prsty sa ti zadrapujú do chrbta, stehna ma objímajú ako sedlo koňa a v tom prichádzajú tvoje vlny orgazmu, vlna jemného potôčika, ktorý sa ti hrnie z tvojej mušličky.
Chvíľu len tak ležíš vedľa mňa a vydychuješ posledné sily, hladíš mi hruď a posúvaš sa dole k môjmu údu. Stále je tvrdý ako skala, usmeješ sa a už si pri ňom. Berieš si ho do ruky a s jazykom prechadzaš po celom jeho tele a špičkou jazyka sa hraješ s uzdičkou. Na žaluď mi púšťaš sliny a pomaly sa ti vnára do úst až po koreň, a zas sa vynára a takto stále rychlejšie. A zase sa hraješ s uzdičkou a pritom mi ho honiš. Zase si ho berieš celého do úst a jazykom prechádzaš po žaludi.
Vyťahuješ a zas si ho zasúvaš do úst, čoraz rychlejšie bez prerušovania sa ti po niekoľkých pohyboch pier po úde plnia ústa teplým semenom, ktoré vysavaš do poslednej kvapky a smelo s usmevom ho prehltaš čo vo mne vyvolalo ďalší malý výstrek.
Po tom všetkom odchádzaš a zas prichádzaš keď som opäť bezbranný obklopený perinou a nekontrolovaný myšlienkami.