vylet v nezname

Apr 10, 2017 · 3,623 views huginy

VYMYSLENE?!
Jedného nádherného dna bol Mato na prechádzke v nemenovanom meste kde sa dostal akoby náhodou.Bolo to ďaleko od jeho domova a v domnienke ze nikoho nepozná
vybral sa na prechádzku do centra trosku zrelaxovalať a vidieť dovtedy nevidene.
Po asi hodine a pol si povedal ze je čas na v ten deň už 3 kávu a tak sa zašil do prijemne vyzerajúcej kaviarničky.Po chvíli zistil ze aj internet je dostupný tak si vytiahol mobil a logol sa na FB.
Na jeho velke počudovanie zistil ze jedna stara známa z dectva žije v tamojších končinách a nachádza sa relatívne blízko od miesta kde si užíval potešenie z kávy a nealko napoja
Po 15 minútach dohadovania sa dohodli ze sa stretnú a zaspominaju, tak sa aj stalo v určený čas a mieste a stretli zvítali a Mato si hneď všimol ze sa trosku zmenila
Dospela jej telo sa vyrisovalo do ženských tvarou obtiahnuté tričko jej lemovalo prsia šortky obopínali gulatucký zadoček.Dlhé vlasi jej splývali na ramenách a zviraznovali jej nadherny úsmev.
Oznámila mi ze možeme ist na pivo ze ma asi tak hodinu čas sa mi venovať a potom ma ešte jedno naplánovane stretko ktoré ešte musí absolvovať.Nemal som s tým problém
Akurát ma mrzelo ze zase ostanem sam.Očividne si to všimla lebo mi ponúkla možnost sa pridať ku nej ak teda nemám nič iné na práci a iné povinnosti.Okamžitá odpoveď bola áno!
Tak sa stalo ze sa dvaja starý kamaráti túlali po mne neznámom meste až sme dorazili na miesto druhého stretnutia kde ma čakalo ešte vačšie prekvapenie ako to ze som stretol ju.
Za dreveným stolom v typickej pivárni sedelo niečo užasne, nadherná osoba ktorá mi učarovala hneď od 1 momentu ako som ju uvidel.Okamžite som zabudol na osobu sediacu po mojej pravici a moju pozornosti som venoval len tej jednej jedinej sediacej s kríža oproti mne.Jej nadherný úsmev a zvonivý smiech sa mi pomalinky ale nezadržateľne
vrýval do mozgu a povedal som si ze s touto neznámou by to bolo zaujímave stačilo by mi 1 jediný krát vidieť jej dokonale ňadra ktoré tak nádherne vyplnali jej dekolt.
Užasne vlniace sa blondate vlasi ktoré jej občas neposlušne spadli na tvar a pohyb ktorým si ich odhodila pričom mi ukázala jej najzraniteľnejšie miesto,jej krčnu tepnu do ktorej by som sa najradšej zahryzol.
Napadla ma myslienka ci to roby naschvál a len ma dráždi alebo neúmyselne.
Tak sme sedeli a ja som čim ďalej tým viacej nechápal a nevnímal okolie, hlasy a moja pozornosť sa upínala len a len na blondínku sediacu oproti mňa.
čas bežal a blížila sa minúta rozpustenia tejto partie a moznost,ze ju znova uvidím je menej ako mizivá, Vtom prišla ta najkrajšia otázka "Máš sa ako dostat spet?"
Pravda bola ze nie a tak sa to nádherne stvorenie ponúklo ze neďaleko ma auto ze ma zoberie kam budem chciet.Moje myslienky sa točili len okolo toho ze chcem byt s
nou u nej doma v jej posteli a preskumat cele jej telo od prstov na nohách až po vlasy.Na to som však nenabral odvahu.
Nestalo sa však odviezla ma na miesto môjho pobytu a počas cesty sme sa zakecali a v poslednej chýli som nabral odvahu a vlepil jej letmý bozk.
trosku zmetený a z obavami som sa prekvapil keď môj bozk obetovala vášnivým a energickým strčenim jazyka do mojich ust v tej chýli som sa vzrušil ako už dávno nie
Moje gate išli prasknut od napätia všetko chcelo von.
Auto sa pohlo a po par minútach sme boli u nej na byte.Vášnivé bosky prešli k osahávaniu a prvým kontaktom s jej jemnučkou pokožkou.
Ked som si uvedomil ze som nahý a ona tiež na chilku som preletel pohľadom jej telo a na prsia ktoré mi nedali pokoj od začiatku.Nádherne dvorece doplnali úplný obraz sexi anjela ktorého som práve vtedy zbadal a jej krivky doplnili užasne zakončenie dna.
Neberiem antikoncepciu povedala mi ale ja nepripravený na náhodne strávenu noc som povedal ze si budem dávat pozor a pomaličky z napnutými zmyslami ohmatal jej mušličku a prešlo mnou zamrazenie.
Jej užasne pery mi dokázali ze sa nevedia len nádherne usmievat ale aj vedia co majú robit z poriadne spružnením vtákom a keď si ho prvý krát vložila do ust jej
jemný jaziček 1x prešiel po žaludi a oblizol od koreňa až ku koncu som si myslel ze už bude hneď koniec.Naštastie sa nestalo a tak po par minútach som jej to oplatil tým ze som jej vyťahal pysky mojimi perami a vylízal podotýkam veľmi chutnou pipinkou.
Musím povedať ze pocit z prvého prieniku do nej bol lepši ako všetky čo som do teraz zažil. Supol som ho do nej úplne bez problémovou jej vzrušenie sa prejavovalo na jej vlhkosti a jej stahy mi obopínali a uzatvárali vtáka v nej nechcem som aby sa to skončilo.
Skúsili sme viacej polôh raz na misionára rad na koníka ale vždy som sa snažil aby sme boli tvarou v tvar aby som sa mohol pozerať do modrých oči a sledovať každý jej vyraz aby som počul každý ston každý vzdych.
Podla mňa bola najlepšia poloha keď ona ležala na chrbte a ja som raz pomalinky inokedy prirážajúc sledoval ako sa jej prsia v rytme suloze rozlievajú po tele a nadskakujú.
Prekvapením pre mňa bolo keď pri tom ako na mne sedela a panvou hýbala sem a tam v podstate na mne tancovala som pri jednom vytiahnutí ucítil jej teplý mok ako sa
mi rozlieva po stehnách a steká aj po vtákovi cez vajcia až na plachtu ktorá zvlhla asi na meter od mňa.Moj uzastnuty vyraz jej bez otázky prezradil co chcem povedať.
"To som ja, stava sa mi to."
Taky zážitok zažiješ len par x za život.
Asi som bol veľmi nezrvozny alebo co ale ja som sa sa neurobil keď som vydel ze už je vyčerpaná a ja tiež snažil som sa dorobiť rukou pomáhala aj ona ale nepodarilo sa mrzelo ma to lebo som videl ze by chcela aby som aj ja bol spokojný.
Bolo po všetkom pol 5 ráno a ja som sa musel vratit ponúkla sa ze ma zoberie kedže som to tam nepoznal.
Pred tým ako som vystúpil z auta sme si ešte povedali par pekných slov ale obaja sme vedeli ze toto bolo naposledy a možno aj posledný krát co sa vidíme síce mame na seba kontakt ale už to nikdy nebude ako 1x ja dúfam ze to tak nedopadne.