Ráno s ní....

Aug 26, 2019 · 961 views SaaBi

Vzbudím se do krásného, slunečného rána..TY ležíš vedle mě, ještě spíš. Tiše a pomalu oddechuješ, na tváři máš úsměv, jsi šťastná a spokojená, tak jako já.
Očima přejíždím tvé krásné, zpolaodhalené tělo, které jsem včera zase více poznal, které tak rád objevuji a které jsme společně včera tak krásně potrápili.
Ta vzpomínka ve mně ihned vzbudí vzrušení, cítím, jak začínám trvrdnout....nahnu se nad tebe, chci tě políbit, ve spánku se přetočíš na záda, v poslední chvíli se odtáhnu, napadnemě něco jiného.
Co nejpomaleji a nejtišeji, abych tě nevzbudil se přesunu k tvému klínu, nadzvednu deku a opatrně se přesunu mezi tvé stehna.
Tenkou dekou prosvítá slunce, tvé tělo je prostě dokonalé. Začnu jemně líbat tvá stehna a přesouvám se pomalu k tvému klínu.
I když je teplo, po každém polibku ti naskakuje husí kůže a trochu cukáš nohama.....co se ti asi zdá?
Hlavou jsem se dopracoval až k tvému rozkroku, jemně ti roztáhnu nohy od sebe a zasypávám polibky tvůj hladce oholený klín.
Zrychluje se ti dech a v podbříšku ti po každém polibku cukne. Na svém krku cítím, jak se ti začíná zvětšovat penis, hrne se do něj krev, tak jako do toho mého. Rty jsem se dostal k jeho kořenu, jazykem si zvlhčím rty a jemné polibky měním na velké a ještě tě vždy trochu přejedu zuby.
Nehty ti přejíždím po vnitřní straně stehen, začínáš se vrtět a přes deku slyším, jak několikrát lechce vzdychneš.
Penis ti mezitím narostl, a já si užívám pohled na to, jak je vlastně velkej. Začíná se stavět do pozoru a nadzvedává deku.
Rukou se přesouvám k němu, chytnu ho a pomalu sunu ruku k jeho kořenu. Odhaluji tak tvůj žalud, ze kterého se pomalu linou kapičky vzrušení.
Rukou pomalu přejíždím tam a zpátky, pomalu se polibky přesouvám ke špičce tvého penisu, neskutečně mě to vzrušuje a líbí se mi to a tobě asi taky,
protože tvé ruce se přesouvají k tvým bradavkám a jemně si je štípeš a natahuješ. Takže už jsi vzhůru, řeknu si....
Pootevřu rty a políbím spičku tvého penisu a rty setřu tvé vhlké vzrušení.....ta chuť. Zavírám oči, sunu se hlavou proti tobě a už mám celý tvůj žalud v puse.
Semknu rty a přejedu zpět, opět je otvírám a několikrát pomalu opakuji to stejné. Je to nádherné, tvé ruce se přesunuli na tvá stehna a nehty si je přejíždíš.
Rukou ti přejíždím po penisu tam a zpět a u kořene vždy trochu víc přitlačím a stáhnu tvou napnutou předkožku.
Vystřeluju jazyk a už s ním rejdím po spodní straně tvého, teď už nalitého žaludu a objíždím napnutou uzdičku.
Jazykem přejíždím celý žalud a sem tam jemně kousnu, začnu zrychlovat pohyb rukou a ty pánví vždy tlačíš proti mě. Na chvilku má pusa opouští tvúj penis,
ale jenom tak, abych si naslinil prst druhé ruky, který ihned hledá cestu k tvé dírce. Je na místě, trochu obkoužím tvůj věneček a už se pomalu tlačím dovnitř.
Jde to krásně, zarazím prst až na konec, vyjekneš, trochu se prohneš a v penisu si škubne úplně stejně jako včera.
To už můj prst rytmicky zajíždí do tebe a zpět, pořád dokola. Opět otevírám ústa a tvůj penis v nich mizí, hlavou jezdím tam a zpět, jazykem objíždím tvůj žalud
a jemně saji.....tak já kouřím penis....vždy mě to lákalo, vzrušovalo a teď je to tady, je to nádherné, tobě se to taky líbí, protože se začneš ještě více kroutit a zrychluje se ti dech.
Cítím jak mi v puse ten tvůj klacek narostl, začneš stahovat svou dírku okolo mého prstu, čím dál víc se prohýbáš v pase.....blíží se to.
Zrychluju pohyb hlavou a prstu, kterým tě dráždím ve tvém zadečku. Druhou rukou tě chytnu za bok a tlačím oproti posteli.
Svou rukou sevřeš tu mou a zatínáš do ní nehty, druhou rukou si střídavě přejíždíš tvé bradavky.
Teď už opravdu rychle a přerývavě vzdycháš. Zrychluju pohyb rukou a honím tě. Osvobozuju tvůj žalud od svých úst a pozoruji jak se zvětšil.
Začíná ti cukat v pobřišku, zatínáš svaly v nohách a tlačíš je na mé záda. Olizuju tvůj žalud a čekám až budeš stříkat.
Je to tady.......Jakoby ses na chvilku úplně zastavila, ztuhneš, zatneš svaly, nedýcháš.....trvá to dlouho.
Začínáš křičet, celá se prohýbáš, pánví tlačíš proti mé ruce...trvá to dlouho....neskutečně dlouho....ORGASMUS...
Najednou povolíš ztuhlé tělo, prudce oddychneš, povolíš zadeček.....nadechuješ se.
Teď to přijde.....stříkáš, z tvého penisu se line sperma....tryská to z tebe a proud naráží na mé rty, v penisu ti škube s každým výstřikem.
Sperma je všude, na mě, na tobě, na posteli.....Ještě stále stříkáš a u toho prudce vzdycháš, škubeš sebou......Tak tohle jsem si vždy jen představoval, je to něco nového, krásného....
Výstřiky doznívají, tvé tělo se uklidňuje, dech zpomaluje. Stále prudce oddechuješ, ale jsi uvolněná....
Pootevírám ústa a oblizuju tvůj penis, saju a dráždím jazykem, má pusa ochutnává neznámé a přesto tak krásné.
Už jen vysíleně ležíš a oddechuješ, má ústa opouští tvůj penis, přesunuji se k tobě, lehám si na tebe, svým tělem tlačím tvé do matrace.
Beru tvou hlavu do dlaní, díváš se na mě, já na tebe....říkám "Dobré ráno", odpovídáš "Krásné ráno". Přivíráš oči, pootevíráš rty, rukou mi tlačíš
mou hlavu k tvé. Taky pootevírám ústa a líbám tě, jemně mě kousneš, jazyky vystřelují.
Cítím jak tvá ruka hladí mé břicho a přesunuje se k mému ztopořenému penisu....říkaš jen "Teď jsi na řadě TY"............