Můj firemní večírek

Apr 12, 2020 · 8,070 views MarekMilli

Jednou, když jsme jeli na firemní večírek, zabalila jsem si s sebou kalhoty s tričkem a taky pro jistotu, kraťoučké upnuté šatičky s velkým výstřihem.
Jezdilo se vždy daleko aby nikdo z firmy nemohl utéct domů. Když jsme dorazili na místo, šla jsem se osprchovat a oholit, co kdybych náhodou vytáhla šaty. Vykoupaná, vyholená a namalovaná jsem vzala na sebe kalhoty a šla dolů na večeři. Po chvíli se večírek začal pomalu rozjíždět,všichni byli už ve velmi dobré náladě já si dala také pár skleniček a šla k baru, kde seděl jeden z obchodníků a začala jsem si s ním povídat. Dali jsme si spolu dalších pár skleniček. Začalo mi být opravdu teplo, nevím jestli to bylo alkoholem nebo tím vzrušením z letmých doteků, které mezi námi byly. Omluvila jsem se a šla se nahoru do pokoje převléknout. Vzala jsem si na sebe své šatičky, když jsem přišla nazpátek k baru cítila jsem všechny ty pohledy. Bylo to super jak jsem v nich přitahovala pozornost. Sedla jsem si nazpátek ke svému obchodníkovi, který už mi nekoukal do očí ale jen do mého výstřihu, ze kterého se draly mé kozičky ven. Dali jsme si ještě jednu skleničku a pak mi zašeptal do ouška jestli se půjdeme projít.
Šli jsme na nejbližší trochu skryté místečko. Byl to hřbitov, ale měla jsem pocit, že tam se nikdo neobjeví.
Nejprve mě začal líbat na má ústa, postupně přecházel na ouško a krček. Jeho ruce hladili mé kozy a pomaličku sjížděli až k mé v tu chvíli už vlhoučké kundičce. Vytáhl mi šatičky nahoru a začal mi jazýčkem objíždět bradavky. Jazýček ale sjížděl níž a níž až se dostal ke kundičce. Chvilku si hrál s mým poštěváčkem, to už mi ale šťávička stékala po stehnech. Pak si mě otočil zády k sobě, ohnul mě aby jazýček mohl vzniknout dovnitř. Když už jsem měla kundičku pořádně vylízanou otočila jsem se a vzala si jeho péro do pusinky. Chvilku jsem mu ho kouřila a pak řekl ať se otocim že už chce šukat kundičku. Vrazil mi ho tam až po koule a projížděl ji.
V tom jsem ale zaslechla nějaký zvuky. Někdo měl asi stejný nápad. Oblékli jsme se a šli nazpátek. Jenže v baru nám to nedalo a chtěli jsme dokončit to co jsme venku začali. Šli jsme tedy k němu na pokoj. Tam jsme ale zjistili, že už je jiný obchodník s mou kolegyní. Svlékli jsme se a zalezli do postele, kde jeho ruce jezdili po mém roztouženém těle. Jeho jazýček znova kroužil kolem bradavek a jedna ruka zamířila ke kundičce. Po chvilce jsme ale zalezli do koupelny a pustili sprchu. Chvilku mi tam projížděl kundičku ale tím, že mi to tam nebylo pohodlné nebo spíš to tam nebylo tak vzrušující jako na posteli, kde jsem mohla pozorovat druhý šukající pár, chtěla jsem se vrátit do postele. Znova mě začal líbat a hladit kundičku. Vedle nás už si to pěkně rozdávali a mě to strašně vzrušovalo, v hlavě mi běhaly myšlenky, že kdyby byli blíž jak na druhé straně pokoje, chtěla bych se jí dotýkat, líbat ji po celém těle a projíždět kundičku svými prstíky. Zanedlouho jsem ale zjistila, že tam nejsme jen mi čtyři ale že další obchodník je u sebe v posteli. Ten se ale však nechtěl připojit a jen si ho honil sám pod dekou. Do toho přišli další dva obchodníci. A ti takové zábrany neměli. Jeden přišel ke mě a ten druhý k mé kolegyni. Stál nademnou a honil si své péro při pohledu na to jak me šuká. Vzala jsem si jeho péro do ruky a začala mu ho honit. Moc se mi líbilo, že jeden mě píchá a druhému to můžu dělat já. A při tom nás ještě někdo pozoruje. Když se udělal, zalezl do postele a mě proběhlo hlavou, že z toho mám dobrý pocit, když jich je na mě víc. Že by mi nevadilo, kdyby se přidal i ten třetí, který si péro honil sám a já ho u toho pozorovala. Když jsme i my dosáhli svého vyvrcholení, zůstala jsem ještě chvilku a pak odešla do svého pokoje. Ráno jsme si pak dali společné kafe a odvezl mě nazpátek do firmy odkud už jsem šla sama domů.