Searching

Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex

User albums (1)

Personal information

Age: 55 years
Zodiac sign: Capricorn
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Eye colour: green
Height: 182 cm
Weight: 82 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sexy lingerie
group sex
SM
bondage
high heels
dominator - slave

Personal description

Jestlipak někdo ty inzeráty vůbec čte :-)
Hledáte kance, který dokáže souložit celou noc? Hledáte M nad 25 cm? Hledáte svalovce z posilovny, hezouna z Hollywoodu nebo svobodného milionáře s jachtou? Ne, nic z toho já nejsem, můžete skočit na další inzerát.
Výše uvedené klady se snažím nahradit vlastnostmi jako je fyzické i duševní zdraví, obsahem mozkovny, tolerancí, inteligencí, vzděláním, určitým stupněm úrovně, smyslem pro zodpovědnost a pro dodržování daného slova a v neposlední řadě časovou flexibilitou.
Rád bych našel vhodný protějšek nebo protějšky, v optimálním případě kompatibilní pár, ale není to podmínkou. Vzhledem k mému záměru vícenásobného shledávání je samozřejmě lepší teritoriální blízkost kolem Prahy, nejde o kilometry, sto km není problém, ale spíše o čas a praktickou stránku věci. Je nepříjemné jet do Ostravy 4 hodiny a pak tam padnout únavou z cesty :-)
Ač jsme na erotickém serveru, nemám problém se sejít i z jiných důvodů, nejen sexem živ je člověk (i když je to vynikající hlavní chod). Hledám nápadité samostatné lidi s fantazií, chutí, smyslem pro humor a akci, lidi, kteří si chtějí užít života a kteří se nebojí risknout schůzku, lidi spíše sportovnější - ano, i sex je prý sport :-)
Pokud vás/tebe něco zaujalo nebo nějaká informace chybí, jistě víte/víš, jak dál postupovat. Těším se na kontakt.