Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sex:
Age: 45 years 44 years
Zodiac sign: Pisces Libra
Sexual orientation: hetero bi

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
piss
sexy lingerie
sperm
high heels
fingering

Personal description

Tak se tak koukáme a rádi bychom chtěli
zažít super nespoutaný a odvázaný sex s párem nebo Bi ženou a i výměnou partnerů , "PROTO HLEDÁME PÁR "okolo našeho věku.
Jsme normální pohodový pár, naše postavy vidíte v galerii, nejsme žádní extra sportovci*18*, ale ne zase nějací tlusťoši!!!. Rádi se zasmějeme a i klidně někam zajdeme. Můžeme i jen tak pokecat *13* nebo
něco vymyslet a uvidíme. Není pro nás problém, udělat si čas vždy v pátek na večer. Jiné dny bohužel ne, jelikož máme malé děti, jejichž hlídání máme zavedeno právě z pátka na sobotu a jindy bohužel ne.
Samozřejmě je pro nás zdraví a čistota na prvním místě. To je tak zatím asi vše, pokud vás bude cokoliv zajímat, tak se nestyďte a napište, rádi odpovíme. Dlouhodobější scházení by bylo fajn*18*. Máme dvojčata, takže je pro nás důležité věci vědět dopředu, oba jsme kuřáci ,ale doma nekouříme.*87*.


UPOZORŇUJEME : o samotné muže nemáme zájem, páry, které nemají vyplněný profil a nejsou schopni poslat své aktuální foto s obličejem ( tzn. jak vypadají teď ) nám nepište. Na web nechodíme berte to prosím na vědomí !!!!