Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Sex:
Age: 34 years 32 years
Zodiac sign: Sagittarius
Sexual orientation: hetero bi
Marital status: married married
Eye colour: brown green
Hair colour: black blond
Height: 194 cm 170 cm
Weight: 95 kg 65 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
sneaking
uniforms
high heels
fingering

Personal description

TAK TOHO MÁME AKORÁT DOST BEZ OVĚŘENÍ ROVNOU BLOKUJEME


Takže máme vyplněný profil máme ověřený profil máme galerie videa. Myslíme si že je to úplný základ pokud ty nejsi schopný/á vyplnit profil udělat galerii ani nepiš rovnou blokujeme.

Pokud je problém ověření přes webkameru je to pro nás další důvod proč si myslet že jsi další fake profil a znovu ani nepiš.

Pánové pokud pošlete fotku péra a první věta bude pod mrdat vycákám ti kundu jděte rovnou do ignorace. Nesnášíme primitivní jedince a neandrtálce rovnou dáváme do ignorace. Muž na úrovni jak inteligentně tak vzhledem s pěknou výbavou dole a Bi je vítán( to znamená pokud nás zaujme) nescházíme se s každým kdo si tu napíše
Jsme manželský pár kde ona Bi bydlíme kousek od Benešova máme vlastní rd s velkou zahradou. Nejsme sami dva jsme rodina to je dva dospělí a dvě d. Máme dva psi tak je pro nás náročné jezdit na konec republiky nebo dělat různé věci přes den.

Co hledáme je žena do vztahu ve třech nebo ženu co hledá bydlení můžeme nabídnout podnájem. Také by jsme našli nějaký fajn pár nebo samotnou ženu na tvorbu nových videii a galerii. Nehledáme sexuální turisty nebo kdo jde s každým.

OTROKY SUBÍKY a jiné individua nehledáme