Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 182 cm
Weight: 82 kg

Sex hobbies and interests

oral sex
sandwich
group sex
sperm
swingers
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

Nájde sa niekto pohodový príjemný na priateľstvo, výlety, dovolenky, erotiku, vzrušenie, ideálne sympatická kamoška ktorá je sama a potrebuje rozumného-inteligentného spoločníka-ochrancu alebo nekonfliktný pohodový pár do 45r.

Po skúsenostiach s komunikáciou s tunajšou komunitou som nútený poznamenať. Nereagujem už na nikoho bez vyplneného profilu aspoň jednej galérie alebo videa.

Slovač, čo ste vy za národ divný ? V tých vašich inzerátoch prevláda vážne len faloš, pretvárka, závisť, škodoradosť a povrchnosť ? Zadávate inzeráty len preto aby ste zadali a boli zaujímaví že niekoho hľadáte ale iba virtuálne, v skutočnosti to tak nie je aj pre vaše slabé sebavedomie, inteligenciu, vzdelanie a absenciu zmyslu pre realitu, iba tu sa hráte na veľkých hrdinov a na niekoho iného kým v skutočnosti nie ste, nedodržiavate ani základné pravidlá slušného správania a elementárne princípy etiky. Myslíte si o sebe že ste niečo viac, ale vôbec to tak nie je, čo je samozrejme ihneď zreteľne viditeľné pri komunikácii s vami. Je zbytočné vám zadávať sem inzeráty a zahlcovať server, lepšie je triezvo pouvažovať, z 50 inzerátov je možno 5 skutočne takých v ktorých sa zhoduje obsah s reálnym hľadaním, česť výnimkám. Požadovať v inzerátoch fotky keď sami ich nemáte a nemáte vyplnený ani profil o overení sa ani nejdem zmieňovať je fakt veľká úbohosť.