Naivná priateľka (nevera)

Nov 3, 2023 · 3,511 views Atom7

"Nemala si dávať tomu chlapovi peniaze.", povedal som mojej priateľke Lucii, keď sme sa pomaly vzďaľovali od supermarketu. "Je to asi zbytočné.."
"Ale veď potreboval pomôcť.", bránila sa. "Vyzeral dosť zúbožene a potreboval peniaze na jedlo. A aj tak to boli len drobné."
Kým sme nastúpili do auta a naložili nákup do kufra, už išiel von aj s fľašou vodky v ruke. Vyčítavo som sa pozrel na Luciu.
"No a čo?", preniesla s pokojom angličana. "Kto to mohol vedieť?"
Niekedy ma tá jej naivita fakt udivovala. Lucia bola ale taká odkedy ju poznám. Nekonečná dobráčka, každému ochotná pomôcť. Pochádzala zo slušnej rodiny a takú mala aj výchovu. Aby som ju trochu opísal - Lucka je priemernej výšky, má peknú nevinnú tváričku a tmavé gaštanové vlasy, ktoré nosila najčastejšie zopnuté v jednoduchom cope. Má veľmi dobrú postavu, pekný zadok, štíhly pás a parádne trojky prsia. Má 27 rokov a pracuje v nemenovanej spoločnosti ako administratívna pracovníčka. Ja sa volám Lukáš, mám 30 rokov a robím v jednej firme, ktorá sa zaoberá bezpečnostnými a kamerovými systémami. Vďaka tomu som si vedel prakticky sám nainštalovať zabezpečenie nášho domu. Samozrejme sme nemali kamery všade, iba vonku, na záhrade, vnútri na vstupnej chodbe a na terase. Všetky zábery sa uchovávali tri dni a potom sa automaticky premazávali. V drvivej väčšine prípadov som si ich ani nepozeral, boli tam fakt len pre prípad, že by sa niečo stalo.

V jeden deň som spozoroval Luciu ako nejako často ťuká do mobilu. To nebolo u nej zvykom, takmer nepoužívala žiadne sociálne siete a telefón mala vyslovene na komunikáciu. Nikdy som jej nepozeral do telefónu, ale teraz som mal taký čudný pocit, jednoducho podozrenie. Keď bola v sprche, po chvíľkovom odhodlávaní som chytil jej telefón a začal si prezerať jej správy. Hneď navrchu mala komunikáciu so svojim bývalým šéfom Tiborom. Trochu ma to prekvapilo, pretože čo viem, Tibor odišiel z firmy ku konkurencii asi pred rokom, a odvtedy ho nespomínala. Rýchlo som prelistoval správy, a podľa toho, čo som videl, Tibor jej napísal prvý a to včera večer. Nasledovali nejaké zdvorilostné správy, ako sa má, a tak.. No potom začala byť komunikácia trochu konkrétnejšia. Tibor písal Lucke, že by sa s ňou chcel stretnúť, že má nejaký problém, s ktorým by potreboval pomôcť. Zdalo sa mi to podozrivé, a tak som čítal ďalej. Dohodli si stretnutie u nás doma na pozajtra, keď mala Lucka v práci voľno. Tibor mal prísť k nám o nejakej desiatej doobeda. Zhodou okolností to bol deň, kedy som mal byť dlho v práci. V kúpeľni sa už vypla sprcha, a tak som mobil radšej rýchlo vrátil na stôl, odkiaľ som ho zobral.
Lucka mi v ten večer nič nepovedala, a ja som nerozumel prečo. Možno si myslela, že by som žiarlil, neviem. Každopádne na druhý deň, kým bola ešte v práci, zobral som si pol dňa voľno a nainštaloval som vnútri v dome pár dodatočných kamier. Tieto som ale dobre skryl, aby ich Lucia nevidela. Jednu som dal do obývačky, a jednu dokonca aj do spálne. Mal som zlý pocit, keď som to celé nastavoval, niečo vo mne sa ma pýtalo: Nebodaj jej neveríš? Ale zvedavosť nakoniec zvíťazila a behom hodiny som mal hotovo. Kamery som pripojil na spoločný systém k ostatným kamerám, a tak sa mi tam teraz ukladali aj zábery z izeb. Kamery mali výborné rozlíšenie a nahrávali aj zvuk, čo bolo to hlavné, čo som potreboval.

Keď prišiel ten deň, nevedel som sa v práci naplno sústrediť a hlava mi stále odbiehala domov. Očami som tlačil hodinky dopredu a dúfal som, že aj naše porady a rokovania rýchlo skončia. Keď som večer konečne prišiel do nášho domu, Lucia ešte nespala, privítala ma, ale zdala sa mi nejaká čudná. Možno trochu mĺkva, možno nervózna, neviem.
"Lukáš, pôjdem si už ľahnúť, večeru máš v chladničke.", povedala, dala mi pusu a zamierila do spáľne.
Kým som sa navečeral, Lucia už spala. Potichu som prešiel do pracovne a zapol počítač. Pustil som si zábery z dnešného doobedia. Pretočil som záznam približne k desiatej hodine a spustil som video od momentu, keď sa obaja usádzali v obývačke.
"Pekný dom, Lucka.", obzeral sa Tibor okolo seba.
"Ďakujem.", odvetila s úsmevom Lucka a položila pred neho šálku kávy.
Nasledovali nejaké zdvorilostné rozhovory, a také tie úvodné reči, kto sa ako má, kto má čo nové a tak. Tibor bol vysoký a veľký chlap, po štyridsiatke, nie že by bol nejaký svalnatý, jednoducho bol.. veľký. Mal nakrátko ostrihané vlasy a bol slušne oblečený - v košeli a v saku. Lucia bola nahodená trochu domáckejšie, mala na sebe rifle a obtiahnuté tričko, vlasy ako obvykle zviazané do copu.
"No a spomínal si, že.. že máš nejaký problém.", povedala Lucia opatrne po pár minútach.
"Hej, hej..", Tibor pokýval hlavou. "Je to taký zdravotný problém.. a dosť taký.. hmm.. delikátny."
"Čo?", Lucia zdvihla obočie. "O čo ide?"
"Ťažko sa to vysvetľuje, Lucka..", začal. "Ale vec sa má tak, že mám nejaký problém so.. no.. so semenníkmi."
"A.. aha..", Lucia ostala evidentne zaskočená. "A je to.. hmm.. vážne?"
"Tak.. mohlo by byť. Vieš, je mi to také blbé.. o tom vôbc hovoriť.", nervózne sa zasmial.
"Nie, veď.. kľudne hovor.", snažila sa skryť nervozitu.
"No dobre teda. Ide o to, že som tam pred nejakým časom cítil často silnú bolesť, a tak som navštívil odborníka. No a po vyšetrení mi oznámil, že mám nejaký vzácny syndróm.. ani neviem ako sa to volá."
"Ježiši..", Lucka sa chytila za hlavu.
"Jednoducho.. podstatné je, aby som pravidelne.. veď vieš.. hmm.. ejakuloval. No a možno sa to časom zlepší.."
"Aha..", opatrne prikyvovala hlavou.
Ja som nechápavo pozeral na obrazovku a počúval, čo za nezmysly to Tibor rozpráva. Ten však ešte neskončil.
"Lenže je tu jeden problém.. pri mojej práci nie je moc času, ani chuti, vieš.. veľa stresu. A navyše, odmalička trpím takou zvláštnou poruchou.."
"A.. akou?", trochu sa zakoktala.
"Ako to povedať.. jednoducho, neviem.. nedokážem si to spraviť sám."
Tak toto bol už totálny nezmysel, pomyslel som si. Snáď takejto rozprávke Lucia neuverila.
"To.. je.. hmm.. zaujímavé.", čudovala sa. "Ešte som o ničom takom nepočula."
"To veľa ľudí..", usmial sa. "Nie je to zrovna vec, čo hovoríš bežne ľuďom. Ale tebe verím.."
Lucka sa súcitne usmiala tiež a prikývla. Tibor pokračoval.
"Čo si pamätám, ty si bola asi najnormálnejšia zo všetkých, v tej vašej firme.. A preto som vlastne prišiel za tebou."
"Ako to.. presne myslíš?", nechápavo sa spýtala.
"No tak.. v skratke, potreboval by som v tomto tvoju pomoc."
Neveril som vlastným ušiam a valil som oči na monitor. Rovnako civela aj Lucia.
"Hmm.. pomoc?", bolo jediné na čo sa zmohla.
"Vieš.. mám na tieto veci jedno dievča.. respektíve, mal som. Našla si ale nejakého frajera a teda, pochopiteľne, už mi nemôže pomáhať."
Lucia len nemo pozerala a nereagovala.
"Tak ma napadlo, či mi trochu nepomôžeš ty.. čo si pamätám, vždy si bola taká.. nápomocná.", pokračoval.
"Tibor.. hmm.. veď hej, ja vždy rada pomôžem, ale toto..", kývala hlavou do strán.
"Ja viem, že je to trochu trúfalé.. a vlastne, už si aj niekoho riešim, kto by mi s tým dobudúcna pomáhal, ale je to taká intímna vec, vieš.. a tebe verím."
"Ja som rada, že mi veríš, ale Tibor.. Mám predsa Lukáša.. ja predsa nemôžem..", nedokončila.
"Lucka.. ja od teba nechcem, aby si Lukáša podviedla alebo čo.. ide čisto len o pomoc. Keď to tak napriamo poviem, potrebujem len dostať semeno von so semenníkov. O nič iné nejde a ani za tým nič iné nehľadaj."
"Keď.. je to také čudné, chápeš.."
"Chápem, jasné.. len ja.. potreboval by som už trochu.. uľaviť od tej bolesti.", nedal sa.
"Ach.. ja neviem, Tibor.", chytala sa za hlavu.
"Čo keby si to skúsila spraviť aspoň rukou, to by možno pomohlo.. hm?", odvážil sa Tibor.
Lucka akoby sa trochu zľakla, zhlboka sa nadýchla a nevedela, čo povedať.
"Tak vieš čo, Lucka, prepáč že som otravoval..", ozval sa po chvíli Tibor a zdvihol sa. "Myslel som, že mi pomôžeš.. čo už.", skúsil ju trochu psychologicky vydierať.
"Počkaj, Tibor..", vyšlo zrazu z Lucky. "Ach bože.. tak, dobre.. dobre. Môžem to skúsiť.. rukou."
Bol som v šoku a v hlave som mal zrazu úplné prázdno. Bol som si istý, že ju Tibor klame a celé si to len vymýšľa. Ten sa teraz usmieval od ucha k uchu.
"Ani nevieš, ako si ma potešila.. ďakujem.", povedal.
Lucka prikývla:
"Tak.. ako to teda.. spravíme?", nervózne sa spýtala.
"No.. hmm.. mohol by som pri tom ležať? Vieš.. mať také pohodlie."
"No.. jasné, jasné.. to nie je problém.", Lucka sa prehrabla vo vlasoch. "Tam je spálňa."
Ukázala smer a už sa tam obaja poberali. Rýchlo som prepol na kameru zo spálne a našiel na časovej osi ten moment ako tam vošli. Tibor sa hneď začal vyzliekať, a to rovno úplne donaha. Lucia tam len stála ako solný stĺp a sledovala ho. Ľahol si na chrbát na našu posteľ a v polosede sa oprel o vankúš. Roztiahol nohy do strán.
"Tak.. ak ťa môžem poprosiť..", kývol na Lucku a tá ako v mrákotách zakľakla medzi jeho stehná.
Meravo mu pozerala do rozkroku a chvíľu akoby sa odhodlávala. Tiborov penis nebol žiadny obor, asi taký bežný priemer, ale čo som si všimol, mal nadpriemerne veľké vajcia. A asi si to všimla aj Lucia. Po chvíli váhania sa jednou rukou načiahla a uchopila ho za jeho (zatiaľ) mäkký penis. Zovrela ho jemne v dlani a začala pomaly hýbať hore-dolu.
Tak to nakoniec dokázal.. Na začiatku som neveril, že by Lucka mohla byť až tak naivná, ale mýlil som sa. V našej vlastnej posteli teraz honila svojmu bývalému šéfovi a ešte si myslela ako mu tým pomáha.
Lucia sa postupne osmeľovala a trochu pridala na rýchlosti. Tibor ju zatiaľ len uprene pozoroval a tváril sa akoby bol na nejakej veľmi dobrej masáži. Jeho vták sa pomaly prebúdzal k životu a po pár minútach mu už poriadne stál.
"Lucka?", ozval sa zrazu.
"Áno?", odpovedala. "Niečo je zle?"
"Nie, nie, je to super, ale.. možno by sme tomu vedeli ešte trochu pomôcť."
"A.. ako?", spýtala sa potichu a prestala hýbať rukou.
"Keby si si dala dole tričko, určite by sme zvýšili šancu na.. veď vieš."
"Myslíš?"
"Určite.. určite to trochu pomôže."
Ešte chvíľu váhala, no nakoniec prikývla, chytila si spodný okraj trička a pomaly si ho vyzliekla. Teraz tam pred ním kľačala v podprsenke.
"Hmm.. lepšie?", hanblivo sa spýtala a pokračovala v honení.
"Hej.. o niečo..", usmial sa Tibor s pohľadom prikovaným na prsiach mojej priateľky.
Takto mu to robila ďalších pár minút, no na Tibora to nejak neprichádzalo.
"Aké to je?", spýtala sa.
"Je to.. fajn..", odpovedal. "Ale.."
"Ale..?", pozrela sa na neho.
"Daj si dole, prosím, aj podprsenku."
"To.. hmm.. to je už asi moc.", váhala Lucia, ale honiť neprestávala.
"Čo ja viem.. ani nie. Určite by ma to viac vzrušilo, a o to nám predsa ide, nie?", presviedčal ju.
"Tak áno, ale..", asi nevedela, čo povedať.
"Lucka, no tak.. určite nám to pomôže zvýšiť šancu, aby som sa vystriekal. Chlapi majú radi pohľad na ženské prsia."
Lucia sa hrýzla do pery a nakoniec prikývla.
"Asi.. asi máš pravdu..", povedala potichu, vystrela sa a začala si na chrbáte rozopínať podprsenku.
Potom si ju trochu nervózne zhodila z ramien a pomaly odložila na bok.
"Vau..", zareagoval Tibor. "Máš nádherné prsia."
"Hmm.. ďakujem.", aj cez kameru som videl ako sa červená.
Teraz už polonahá, znovu uchopila Tibora za vtáka a pokračovala v práci. Ten sa len kochal pohľadom na Luckin hrudník. Moja priateľka medzitým menila ruky, aj rýchlosť, no s Tiborom akoby to ani nič nerobilo.
"Ide to fakt.. ťažko..", nervózne sa usmiala Lucka, už trochu zadýchaná.
"Prepáč.. hovoril som ti..", mykol plecami.
"V poriadku. To nejak zvládneme.", odvetila a ešte pridala, až sa celá natriasala.
"Počkaj, Luci..", zastavil ju Tibor.
"Čo? Niečo som spravila?", pozrela previnilo.
"Nie, nie.. len. Už to trvá dosť dlho, a takto mi ho akurát znecitlivieš.."
"Aha..", prikývla. "A čo mám teda robiť?"
"No napadla ma jedna vec."
"Aká?"
"Možno.. možno by pomohlo..", hovoril opatrne. ".. keby si použila ústa.."
"Uf.. ústa?", zopakovala šokovane Lucia.
"Áno.. už si to snáď robila ústami, nie?"
"No.. hej, ale.. teraz..", koktala. "Dohodli sme sa, že len rukou.."
"Ja viem, ja viem, ale už by som sa tej bolesti potreboval fakt zbaviť.", chytil sa za vajcia.
"Ja viem, Tibor.. ach..", kývala hlavou do strán. "..nie je to už cez čiaru?"
"Podľa mňa nie.. veď stále nám ide len o to, aby som sa vystriekal, nič iné za tým nehľadajme."
Lucka váhala a váhala, až ju nakoniec Tibor presvedčil.
"Ale.. robím to čisto len zo zdravotných dôvodov.. aby som ti pomohla.."
"Jasné, jasné.", horlivo prikyvoval.
"Tak fajn..", posunula sa na kolenách dozadšie, naklonila sa dopredu a zatiaľ čo si ho jednou rukou pridržiavala pri koreni, zasunula si kúsok do úst.
Tibor okamžite hlasno zasyčal. Lucia mu zo začiatku len hanblivo sala žaluď, ale ako šiel čas, trochu sa osmelila a začala si s ním zachádzať asi do polovice jeho dĺžky. Pravidelne a pomaly hýbala hlavou, zatiaľ čo prsia jej viseli nadol. Zaujali asi aj Tibora, pretože jednu ruku presunul pod Luckine prsia a jemne sa ich dotkol.
"Môžem?", spýtal sa, Lucia na neho pozrela a so žaluďom v ústach prikývla.
Hneď jej ich začal masírovať. Či som chcel, či nie, z počiatočného hnevu sa to vo mne menilo na vzrušenie a v hlave som mal taký mix pocitov ako už dávno nie. Nechápavo som krútil hlavou, no zároveň som mal vtáka tvrdého ako skala.
Lucka ešte stále monotónne fajčila Tibora, ktorý teraz v dlani zvieral jeden jej prsník a uprene ju pozoroval pri práci. Aj naďalej si ho dávala do úst len z polovice a trochu som sa tomu čudoval, pretože z osobnej skúsenosti viem, že si ho Lucka dokáže dať oveľa hlbšie. Tibor akoby mi čítal myšlienky.
"Lucka, možno bude lepšie, ak to skúsiš.. no.. čo najhlbšie..", ozval sa.
"Myslíš?", spýtala sa, keď si ho nachvíľu vytiahla.
"Určite.. nebudem na teba nijak tlačiť, ale ak sa dá, tak môžeš.. hlbšie."
"Tak fajn, skúsim..", povedala potichu.
Pár krát sa nadýchla a potom si pomaly zasunula Tiborov penis do úst. Nedala si ho tam úplne celého, ale aj tak si vyslúžila od Tibora obdivné zastonanie.
"Ták.. to je ono.", zasyčal, presunul obe ruky na Luckinu hlavu a jemne si začal určovať tempo. Moja priateľka sa teraz opierala rukami o jeho stehná a len ústami ho uspokojovala.
"Skúsime trochu zrýchliť.", povedal Tibor a Lucka zrazu kmitala hlavou o poznanie svižnejšie.
Hlasno hmkala, ale zatiaľ sa statočne držala. Po chvíli sa trochu pridvihla, penis jej vykĺzol z úst a hlasno to predýchavala. Z pier jej odkvapkávalo trochu slín, ktoré si utrela chrbtom ruky a hneď na to sa znovu rozbehla. Tibor ju o nejaký čas pustil.
"Trochu si oddýchni..", usmial sa a sám si chytil vtáka. "Skús mi teraz trochu lízať vajcia."
Lucka už bez nejakých väčších protestov presunula hlavu nižšie a začala mu oblizovať tie veľké gule. Tibor si zatiaľ sám honil. Lucia mu bozkávala raz jednu, raz druhú stranu, potom mu zas jazykom behala od spodnej strany vajec až po koreň a späť.
"Pokračuj.", zavelil Tibor a sám jej napchal penis medzi pery.
Okamžite začala hlboko fajčiť, len to tak mľaskalo. Tibor ju tentokrát držal za cop a poriadne si ju napichával.
"Ach bože, Lucka, to je super.", ochkal. "Úplne cítim ako ti s ním zachádzam až do krku."
Nereagovala, sústredila sa len na to, aby si ho vopchala čo najhlbšie. Celé to však už trvalo príliš dlho. Moja Lucka fajčila ako o dušu a Tibor sa nie a nie spraviť.
"Lucka.. takto to asi nepôjde.", povedal po čase. "Musíme vyskúšať sex."
Zovrelo mi žalúdok a Lucia priam zamrzla. Vytiahla si ho z úst a zadýchaná pozerala na Tibora.
"Ja sa dnes asi inak neurobím..", mykol plecami.
"Tibor.. to ale predsa nemôžeme.", protestovala.
"Luci.. takto ma predsa nemôžeš nechať.", chytil si vtáka a jemne ním zatriasol.
"Prepáč, Tibor, ale sex je už príliš."
"Ale keď.. ono to začína dosť bolieť.", chytil sa za vajcia a vystrúhal bolestivú grimasu. "Už by som to fakt.. potreboval dostať.. von."
Bolo očividné, že hrá pekné divadlo.
"Ach, Tibor..", Lucka sa chytala za hlavu. "Dobre, dobre..", súhlasila, vyzliekla si rifle a hneď na to nohavičky. "Ale s ochranou..", dodala.
"Luci, ja sa s kondómom nespravím. To už mám vyskúšané."
"Bože môj.", vzdychla si. "Tak si ale aspoň dávaj pozor, nič neberiem.", povedala, na čo Tibor nepresvedčivo prikývol.
Úplne nahá sa uložila na chrbát na posteľ a čakala. Tibor sa nad ňou začal okamžite nastavovať a bolesť v guliach bola akoby zázrakom preč. Trochu jej roztiahol nohy a už do nej tlačil žaluď. Vytiahol ho, napľul si na ruku, rozotrel si po ňom sliny a znovu zatlačil dnu. Lucia to celé sledovala s pootvorenými ústami a so zvrašteným obočím. Tibor sa postupnými zásunmi dostával hlbšie a hlbšie, na čo Lucka reagovala tlmeným hmkaním. Netrvalo dlho a už do nej zachádzal až po vajcia.
"Toto je paráda..", pochvaľoval si a ladne zasúval dnu a von. "Neboj sa, takto sa už určite spravím.", dopovedal a chytil ju oboma rukami za prsia.
"Len.. hmm.. nie do mňa.. dobre?", plačlivo mu pripomenula.
"Dobre, dobre.", rýchlo odpovedal.
To už začal pomaly zrýchľovať. Ešte stále ju držal za prsia a uprene jej pozeral do tváre. Lucia ležala s hlavou odvrátenou doboku, akoby si to ani nechcela užívať.
"Neviem sa tých tvojich pŕs nabažiť.", zalizoval sa Tibor a poriadne ich masíroval.
Po chvíli jej ich ale predsa len pustil, zvalil sa dopredu na Lucku a začal prirážať ako zbíjačka. Ten veľký chlap moju priateľku úplne zaľahol a zadok mu kmital v rytme zásunov. Veľké vajcia mu plieskali o Luckin zadok a tá si už neodpustila pár stonov. Zrazu ju Tibor chytil za bradu a nasmeroval jej ústa na svoje.
"Pobozkaj ma.", povedal potichu.
Zakývala na nesúhlas.
"Prečo?", začudovane sa spýtal.
"Ja.. hmm.. neviem. To mi už príde také.. osobné.", povedala medzi jeho prírazmi.
"Bozkávanie ti príde osobné?", usmial sa a trochu sa nadvihol. "A toto nie?"
Skoro celého ho vytiahol a potom prudko prirazil, až Lenkou zatriaslo a hlasno zakričala. Zopakoval to ešte dvakrát, potom sa znovu nahol k Lucke a pobozkal ju na ústa.
"No tak.. bozkávaj sa so mnou, vzrušuje ma to.. o to skorej sa spravím."
Zakývala hlavou na súhlas a začali sa bozkávať. Jazyky sa im prepletali, zatiaľ čo ju Tibor neprestajne obrábal. Potom prešiel s ústami na jej krk a ruku presunul na jeden prsník. Lucka začala o poznanie hlasnejšie vzdychať.
"Tibor, Tibor.. počkaj!", skoro skríkla.
"Deje sa niečo?", pozrel na ňu, spomalil, ale neprestal.
"Ja.. ja.. takto sa asi spravím a to.. a to nechcem."
"Ale prečo?", usmieval sa. "Veď to je úplne normálne."
"Ale ja.. ja.. nechcem.", lapala po dychu. "Budem mať výčitky. Spravíme len teba..ako sme sa dohodli."
"No ako chceš.. ale ja už teraz nespomalím..", odvrkol Tibor a prudko zrýchlil.
Vystrel sa, znovu ju chytil za prsia, tento raz ale oveľa silnejšie a prirážal až vŕzgala posteľ. Lucka začala kričať, chytila Tibora za zápästia a zavrela oči.
"Len krič, to je ono..", syčal Tibor.
Lucka sa tomu snažila zabrániť, ale márne. Zrazu celá stuhla, zaklonila hlavu dozadu akoby ňou prešiel obrovský kŕč a v tlmenom výkriku sa urobila. Tibor postupne zvoľňoval tempo a pustil jej prsia. Keď konečne trochu prišla k vedomiu, meravo pozerala do stropu a utierala si slzy z očí.
"Super..", Tibor sa usmial. "A teraz ja.."
Chytil ju za boky a znovu rozbehol svoj stroj. Lucka otvorila ústa a znovu začala hlasno stonať. Celá sa natriasala a prsia sa jej krásne vlnili tam a späť. Tibor sčervenel a mal v tvári neprítomný pohľad. Zavrel oči, prudko sa zamračil, ešte pár krát prirazil a potom už za nejakých neurčitých zvieracích zvukov začal striekať hlboko do mojej priateľky. Tou akoby prebehol ďalší kŕč a hlas jej uviazol v hrdle. Tibor si medzitým vyprázdňoval tie veľké gule a pomaly so svojim penisom kĺzal dnu a von. Keď dostriekal, pomaly ho vytiahol a z Lucky sa hneď začal valiť potôčik semena.
Zrazu akoby sa prebrala z tranzu a plná výčitiek zobrala z nočného stolíka vreckovky.
"Toto sa nemalo stať..", krútila hlavou a utierala sa.
"Prepáč, Luci..", ospravedlňoval sa. "Nechal som sa uniesť.."
"Ach.. čo ak z toho niečo bude?", pozrela na neho vystrašene, ešte stále úplne nahá.
"Neboj sa.. to by bola veľká náhoda. Nič sa nestane."
"Bože..", krútila hlavou a chcela začala sa obliekať.
"Ďakujem, Lucka..", povedal Tibor keď sa obliekol aj on a dal sa na odchod. "Veľmi si mi pomohla, som tvojim dlžníkom."
Lucia len jemne prikyvovala hlavou.
"Tak, teda.. nemáš za čo.", odvetila a potom ho už vyprevadila von.
Vypol som video a celý rozrušený som ešte niekoľko minút civel do obrazovky. Nemohol som uveriť tomu, čo som práve videl - moja Lucia si to práve rozdala so svojim bývalým šéfom, a ten ju pri tom možno aj oplodnil. Najhoršie na tom je, že Lucka si po celý čas myslela ako Tiborovi pomáha. Šiel som do postele, ľahol som si vedľa Lucky, ale skoro som nezaspal.

Nasledujúce dni sa Lucia tvárila akoby sa nič nestalo. Čakal som kedy sa mi s tým prizná, ale zatiaľ tak nemienila spraviť. Po vyše týždni jej Tibor znovu napísal. Keď som si potom potajomky prečítal správy, zistil som, že si u nás dohodli ďalšie stretnutie. Najprv mu Lucia oponovala, že to bola len jednorázová pomoc, no keď naliehal, že je to akútne, povolila a napísala mu, nech príde v stredu doobeda. Znovu som bol ako na ihlách, a keď prišla streda, neskoro večer som si opäť pozeral zábery z toho dňa.
Opäť to celé začalo rozhovorom v obývačke.
"Ale Tibor.. nemôžeš sem predsa chodiť ako na klavír.", začala Lucia zhurta.
"Ja viem, viem.. Ale pochop, nemám zatiaľ nikoho iného, kto by mi pomohol."
"No ale spomeň si, čo sa stalo naposledy..", vyčítavo naňho pozrela.
"Áno, bola to moja chyba, nechal som sa uniesť.. ale to sa už nestane."
"Ale to si mi sľúbil aj minule."
"Teraz si to už ustrážim. Uvidíš.", presviedčal ju.
Lucka len neveriacky krútila hlavou.
"Pozri.. aj tak už mám dosť veľké bolesti. Keď mi s tým nepomôžeš ty, tak asi nikto.."
Lucia zaklonila hlavu, a nahlas si vzdychla.
"Fajn.. ale nesmieš sa.. spraviť do mňa."
"Určite.. určite, Lucka."
"Tak dobre.", pomaly sa postavila a spolu zamierili do spálne.
Tibor sa začal vyzliekať a Lucka ho nervózne nasledovala. Ochvíľu už stáli oproti sebe - on úplne nahý, Lucia len v nohavičkách. Ešte sa trochu hanbila a rukami si zakrývala prsia.
"Skúsime to najprv takto..", povedal Tibor a dal si ju do kľaku pred seba. "Ktovie, možno sa ti to dnes podarí aj ústami.", usmial sa.
Lucia teda teraz kľačala pred ním, chytila do ruky jeho vtáka a hneď si ho zaviedla do úst. Aj keď mu ešte vôbec nestál, nasadila hneď od začiatku vysoké tempo. Dávala si ho celého do úst a poriadne mu ho sala. V jej ústach rýchlo rástol, ale to ju nijak nerozhodilo. Zarážala si ho aj naďalej až po koreň, zatiaľ čo jej Tibor vyrážal panvou naproti.
"Dnes ti to fajčenie ide dobre.", pochválil ju s úsmevom, aby ju motivoval.
Jeho slová dopadli na úrodnú pôdu, pretože teraz sa Lucia fakt snažila, na striedačku mu lízala vajcia a robila hlboký orál.
"Môžem pritvrdiť?", spýtal sa zrazu.
Lucka na neho zdola pozrela:
"Ak to pomôže..", mykla plecom.
"Dobre..", prikývol. "Tak si daj ruky na prsia. A drž."
Lucia poslúchla a ruky si položila na svoje vnady. Tibor si ju chytil jednou rukou za cop, druhou pod bradou a začal do jej úst agresívne zachádzať. Doslova si to rozdával s jej hrdlom, vajcia mu búchali o jej bradu a so zaťatými zubami syčal. Lenke opäť tiekli sliny, a už po chvíli mala slzavé oči. Nachvíľu prestal a doprial jej oddych.
"Ide ti to skvele..", pochválil ju a mne sa zazdalo, že sa Lucka celá zadýchaná trochu usmiala.
"Pripravená?", spýtal sa a ona prikývla.
Znovu jej poriadne preťahoval ústa, len to tak mľaskalo. Asi po minúte ho znovu vytiahol.
"Asi to takto nepôjde.", pozrel na ňu. "Prepáč, viem, ako si sa snažila."
Na to ju zdvihol, stiahol jej nohavičky a položil si ju na posteľ. Hneď sa nastavil medzi jej nohy, priložil žaluď k jej dierke a prudko prirazil. Lucia bolesťou zakričala. Tibor na nu nejak nehľadel a od začiatku poriadne búšil.
"Tými ústami si si ma dobre pripravila. Dnes to asi dlho nepotrvá."
"Ale.. aaa.. nezabudni.. aaaa..", hapkala medzi prírazmi.
"Nezabudnem..", odvetil, chytil si ju za boky a ešte pridal.
Lucia sa na posteli krútila a bolestivé stony pomaly prešli do stonania. Síce Tibor hovoril, že to dlho nepotrvá, ale šukal ju asi ďalších desať minút, pričom jej opäť nezabudol poriadne vymasírovať prsia.
"Už to na mňa ide..", precedil.
"Tak.. hmm.. vytiahni..", stonala Lucia.
"Ešte chvíľu..", povedal a pritvrdil.
Keď už som si myslel, že ju znovu naplní, rýchlo ho vytiahol, kľakol si obkročmo nad jej prsia a začal na ne striekať. Vyzeralo to, že je toho naozaj veľa, a aj Lucia sledovala tú bielu tekutinu na svojej hrudi so záujmom. Medzi prsiami sa jej zo semena spravila väčšia mláčka, ale postriekaná bola na celom hrudníku. Tibor si ho ešte utieral do jej pŕs, keď zrazu povedal:
"Myslím, že mi tam ešte niečo zostalo. Dostaneme von aj to?"
Lucia šokovane pozerala.
"A.. ako?"
"Dáme si ešte jedno kolo.", usmial sa. "Ale najprv mi ho očisti.. nech to je bezpečné."
Zakľakol zboku pri jej hlavu a strčil jej ešte stále stoporený penis medzi pery. Lucka so skleneným pohľadom začala sať. Poriadne mu ho pooblizovala, a keď Tibor usúdil, že to stačí, presunul sa medzi jej nohy a znovu zasunul. Zase sa pomaly rozbiehal a Lucia so semenom na hrudi sa nechala znovu nakladať. Nahé telá o seba plieskali a ja som nechápal, kde sa v jednom chlapovi môže brať toľko apetítu.
"Druhé kolo pôjde asi trochu ťažšie..", povedal a Lucia neisto prikývla. "Môžem niečo skúsiť?", dodal, namočil si prst do semena na jej hrudi a priložil jej ho na pery. Lucia sa trochu odtiahla.
"Čo to..?", nedokončila.
"Toto som chcel vždy vyskúšať.. no ták. Viac ma to vzruší a o to ľahšie sa spravím."
Presvedčil ju, Lucia otvorila ústa a olízla ten osemenený prst. Tibor začal znovu zasúvať. Popri tom znovu nabral trochu semena na prst a zase ho strčil Lucke do úst. Do sucha mu ho vyoblizovala.
"To je paráda.", pochvaľoval si Tibor a ja pri monitore som tiež len čumel.
Jednou rukou si ju pridržiaval na boku, neprestával prirážať a zároveň prstom druhej ruky naberal po troche semena a vkladal jej ho do úst. Teraz už mala zavreté oči a s otvorenými ústami zakaždým čakala na ďalšiu porciu. Tibor zrazu prestal zasúvať, medzi prsty nabral naraz väčšie množstvo semena z tej najväčšej mláčky a hneď sa s ním presunul nad Luckine ústa. Semeno jej pomaly stekalo do úst a Lucia zrazu zistila, že jej ho tam teraz dáva nejak veľa. Otvorila oči, pozrela na Tibora, ale asi po dvoch sekundách ich znovu zavrela a prehltla. Jej bývalý šéf bol z nej úplne hotový, znovu sa rozbehol a popri tom, ako ju preťahoval, ju zároveň kŕmil svojim semenom. Rozotieral jej ho po perách alebo vkladal rovno na jazyk. Bolo to strašne vzrušujúce.
"Ja to už nevydržím.", povedal zrazu, vytiahol ho a začal striekať na jej bruško.
Už toho nebolo tak veľa ako pred pár minútami. Keď z neho vytiekla aj posledná kvapka, pomaly sa postavil a začal sa obliekať. Lucia sa zatiaľ utierala do vreckoviek.
"Dnes si bola super.", spustil Tibor. "Dvakrát za sebou som sa už dlho neurobil. Teraz mám na nejaký čas kľuď, ďakujem.", usmieval sa.
Lucia len prikývla a postavila sa.
"Ty sa neobliekaš?", spýtal sa jej a očami jej behal po nahom tele.
"Nie, pôjdem rovno do sprchy..", ukázala na prsia a brucho, kde bola ešte trochu polepená.
"Jasné, chápem.. tak zatiaľ ahoj.", rozlúčil sa s úsmevom, sám sa vyprevadil a Lucia šla do sprchy.
Vypol som počítač a opäť som si ľahol pri moju priateľku. Ráno som to už nevydržal a dal som si s ňou parádny sex hneď po zobudení. Taký nadržaný som nebol už dávno.

Ďalšie stretnutie si Tibor dohodol už o pár dní. Začínal sa už z toho stávať zvyk - Lucia to asi brala ako nejaký dobrý skutok, a on si sem pri tom chodil len užívať. Opäť som si odsledoval ich konverzáciu cez Luckin mobil, a keď som mal chvíľu pre seba, pustil som si záznam z kamier. Už bez nejakých okolkov sa v spálni obaja vyzliekli, Lucka si automaticky kľakla a hneď sa ho snažila ústami postaviť. Tibor sa ani nesnažil dosiahnuť vrchol pri fajčení, ale už po chvíli si Luciu postavil a položil na posteľ. Tentokrát si vypýtal polohu odzadu. Behom chvíle už kľačal za mojou priateľkou a hľadal cestu dnu. Rozbiehali sa pomaly, ale o pár minút už do nej pravidelne zachádzal. Hladil ju na zadku a stehnách, zatiaľ čo Lucia s pootvorenými ústami a privretými očami pozerala pred seba. Tibor postupne menil tempo, pridával a spomaľoval, a Lucia sa pomaly blížila k vrcholu. Keď prvýkrát trochu pridal, Lucka sa zmohla len na krátke:
"Tibor.. aaa!", zložila sa tvárou a hruďou na matrac, a už len s vystrčeným zadkom začala hlasno stonať.
Vedel som, že od orgazmu nemá ďaleko, a keďže Tibor vôbec nespomaľoval, o pár sekúnd sa už krútila a zatínala päste. Keď sa trochu spamätala, znovu sa zdvihla na ruky a obzrela sa za seba:
"Tak.. hmm.. ako?", povedala trochu roztraseným hlasom.
"Zatiaľ nič, Luci.. musíš ešte chvíľu vydržať."
"Dobre.. hmm.. dobre..", povedala potichu a znovu sa otočila dopredu.
Tibor ešte pár minút pokračoval v monotónnom zasúvaní, Lucia zatiaľ tlmene vzdychala.
"Lucka?", ozval sa zrazu Tibor.
"Deje sa niečo?", otočila sa znova na neho.
"Ja len.. vyzerá to, že sa dnes takto nespravím. A už ma to tam dosť bolí, vieš.."
"Aha.. hmm.. a čo mám teda spraviť?", spýtala sa.
"Noo mám taký nápad.. možno by pomohlo, keby..", šlo to z neho pomaly, ale zasúvať neprestával. ".. možno keby sme skúsili trochu tvrdší sex."
"Ako.. ako tvrdší?", trochu sa zamračila Lucia.
"Tak.. myslím, že keby to robíme agresívnejšie, tak by som sa spravil rýchlejšie."
Nachvíľu sa odmlčala.
"Hmm.. ak ti to pomôže..", prikývla nakoniec. "Snáď to zvládnem.", dodala.
"Zvládneš, neboj sa."
Tibor takmer v momente pridal. Pevne si Luciu držal za boky a silno ho zarážal dnu. Ako narážal svojim telom o Luckin zadok, začalo to poriadne plieskať, a takmer súčasne sa k tomu pridala aj moja priateľka so svojím stonaním. Chvíľu na to sa Tibor načiahol dopredu a chytil ju jednou rukou za cop. Potiahol si ju k sebe tak silno, až Lucia zvískla a prehla sa v chrbte.
"Ták.. to je ono..", usmieval sa Tibor. "Poriadne ju na mňa vystrč."
"Ach.. bože..", ochkala Lucia so zaklonenou hlavou.
Tibor ešte pridal. Držal ju za vlasy a niekoľko minút ju takto nakladal. Potom ju pustil, znovu presunul svoje ruky na jej boky a preťahoval ju ako nejaké zviera. Ja som to celé sledoval s nechápavým výrazom. Neveril som, že to Lucka vydrží, ale aj keď kričala na celý dom, držala sa.
"Daj mi ruky..", precedil pomedzi zuby Tibor celý červený, keď trochu spomalil.
Lucia v polohe na psíka dala ruky za seba, Tibor ju chytil za predlaktia a znovu rozbehol svoj stroj. Prudko do nej zarážal a Luckine prsia divoko narážali o seba.
"Aaa.. Tibor! Ja to už nevydržím..", plačlivo stonala.
"Ešte chvíľu..", odvrkol Tibor a vôbec nespomalil.
"Aaaaaa!", kričala a nechala sa ďalej nakladať.
Po chvíli však Tibor naozaj zvoľnil, trochu si Lucku pridvihol a chytil ju za prsia. S rukami na jej hrudníku ju teraz už pomalšie a jemnejšie preťahoval.
"Už to bude.. už to bude.. zachvíľu..", šeptal.
Za pár momentov nečakane prestal, rovno na posteli sa postavil, obišiel teraz už kľačiacu a zničenú Luciu a vopchal jej penis do úst. Presnejšie, dal jej medzi pery len žaluď a rukou si rýchlo honil. Druhou rukou si ju pridržiaval za vlasy. O pár sekúnd na to už striekal svoje semeno rovno do úst mojej priateľky. Tá sa mračila a hmkala, neviem, či sa ho aj snažila vytiahnuť, ale nakoniec jej to tam dal úplne všetko. Keď ho konečne vytiahol, hneď sa jej z úst začalo valiť semeno von, ale podľa toho, čo som mohol vidieť, veľkú časť aj prehltla. Lucka, celá zadýchaná, teraz len pozerala dole, ako jej semeno steká z úst na prsia.
"Uf.. dnes to išlo ťažko, čo?", usmieval sa Tibor tiež celkom zadýchaný.
"To hej..", odpovedala Lucia. "Ale prečo.. prečo si mi to nastriekal do úst? Veď rovnako si to mohol dať hocikde inde, nie? Napríklad na chrbát.. alebo tak."
"Neviem..", mykol plecom a usmial sa ešte viac. "Myslel som, že keď ti to minule tak chutilo.. že ti doprajem ešte trochu.. aby si z toho aj ty dačo mala."
Lucia len zdvihla obočie, a asi nevedela, čo na to povedať, lebo už nereagovala, a len si utierala rukou Tiborove semeno z pier. Pomaly sa očistili a obliekli.

Ešte stále som tak nejak dúfal, že sa mi s tým všetkým Lucia prizná sama, ale k ničomu sa nemala. A ja som bol sám zo seba prekvapený, že ma vlastne baví pozerať videá ako moja Lucka uspokojuje svojho bývalého šéfa. Navyše som si aj ja sám oveľa viac užíval sex s ňou.
V jeden deň bol Tibor zase u nás. V noci, keď Lucia spala, som si znovu prezeral zábery zo spáľne. Lucka tentoraz jazdila na Tiborovi a snažila sa ho spraviť v polohe na koníka. Pomaly sa hýbala hore - dolu, jej bývalý šéf jej zatiaľ poriadne stláčal prsia.
"Mohla by si mi popri tom masírovať vajcia, Luci?", usmial sa.
"Hmm.. skúsim..", odvetila, jednu ruku presunula za seba a uchopila Tibora za tie veľké gule.
Ten v momente hlasno zastonal. Takto mu ich nejaký čas miesila, zatiaľ čo na ňom pomaly jazdila.
"Trochu rýchlejšie..", poručil si Tibor a Lucia skutočne pridala.
Pustila mu vajcia a oboma rukami sa oprela o jeho hruď.
"Daj si ruky za hlavu.", povedal zase po chvíli.
Začína si trochu rozkazovať, pomyslel som si, ale Lucka ho na slovo poslúchala a preplietla si prsty na temene. Tibor presunul svoje ruky na jej zadok a silno ho stláčal. Potom si ju chytil za boky a naznačil jej, aby ešte pridala. S rukami za hlavou začala prudko nadskakovať a rovnako jej skákali aj tie krásne prsia. Tibor ich zhypnotizovane sledoval a držiac Lucku za boky si ju nabodával na svoj penis. Skoro to vyzeralo ako by si ňou sám honil. Lucia priadla ako mačka.
"Lucka?", pozeral jej rovno do očí.
"A.. áno?", trochu sa zakoktala.
"Viem, že je to trochu trúfalé, ale.. hmm.. nemohol by som sa.. ešte raz.. spraviť do teba?"
Vyvalil som oči a čakal na Luckinu reakciu. Tá spomalila, ale neprestala skákať.
"Tibor.. to predsa.. to nemôžeme..", nervózne sa usmiala.
"Ale no ták.. veď aká je šanca, že sa niečo stane?"
"To.. to neviem, ale.. hmm.. nechcem riskovať.."
"Bude to naposledy.. Lucka, no ták..", presviedčal ju a začal jej jemne stláčať prsia.
"Tibor..", kývala hlavou do strán.
Ešte stále na ňom pomaly jazdila.
"Lucka.. sprav to pre mňa.. prosím.", robil psie oči.
Moja priateľka sa pravidelne nadvihovala a brala si čas na rozmyslenie.
"Dobre.. hmm.. dobre teda..", povedala nečakane. "Sprav sa.. do mňa."
Tibor sa potešil, znovu si ju chytil za boky a poriadne si ju začal nabodávať. Nasadili fakt vysoké tempo, Lucia už zase nahlas vzdychala a Tibor sa prudko mračil. Pár minút takto pokračovali, až si ju zrazu narazil až po vajcia a začal striekať. Lucke to evidentne tiež spôsobovalo príjemné pocity a so stonaním sa krútila na Tiborovi. Keď sa obaja trochu upokojili, ešte chvíľu takto ostali. Luckin bývalý šéf bol trochu zadýchaný a rukami behal po jej tele. Hladil jej stehná, zadok aj prsia. Potom sa už Lucka pomaly zdvihla, a ihneď sa začala pozerať dolu, ako z nej pomaly vyteká Tiborove semeno. Postavila sa a rýchlym krokom odišla do kúpeľne. Keď sa vrátila, Tibor bol už oblečený.
"Ďakujem, Lucka. Zase..", usmial sa.
Moja priateľka len nemo prikývla.
"Ani nevieš, ako veľmi mi pomáhaš..", dodal, pred odchodom ju ešte pohladil po zadku, a až potom odišiel.

Tibor potom Lucku navštívil ešte niekoľko krát a užíval si s ňou takmer na všetky spôsoby. Raz si ju dokonca prehol o stôl a postojačky ju pretiahol odzadu. Už sa nikdy neurobil do nej, ale neodpustil si, aby ho zakaždým dokončila ústami. Keď bol u nás naposledy, oznámil Lucke, že odchádza do zahraničia. Tak sa jej teda ešte raz poďakoval za všetko, čo pre neho celý čas robila a s tým sa rozlúčili.
Lucia mi nikdy nič o Tiborovi nepovedala. A ja.. ja som si všetky ich videá dôkladne uložil a sem-tam si ich prezerám ako nejaké porno - porno s mojou vlastnou priateľkou.

Similar stories