U starého doktora

Nov 4, 2023 · 4,108 views Atom7

S priateľom Lukášom tvoríme pár asi tri roky, z toho posledný rok spolu aj bývame. Zobrali sme si hypotéku na malý byt v našom meste a začali si pomaličky zariaďovať spoločný život. O dieťati sme spolu zatiaľ nehovorili, myslím, že pre Lukáša je ešte trochu skoro, no mňa to už párkrát napadlo, ale tieto myšlienky som si zatiaľ nechávala len pre seba. Chápala som, že sme obaja v podstate ešte mladí (on 29, ja 27), a rovnako sme obaja mali celkom slušne rozbehnutú kariéru. Mimochodom, volám sa Eva.
V jeden deň som sa na káve stretla s mojou dlhoročnou kamarátkou Dankou. Nejak prirodzene sme skĺzli do témy deti a tehotenstvo. Dana mi začala rozprávať ako dlho všetkým jej známym trvalo otehotnieť, aké problémy s tým mali.
"To vieš.. taká je doba.", rozprávala. "Veľa práce, stresu, chorôb.. ani to jedlo, čo do seba dávame už nie je také zdravé ako kedysi. To sa všetko prejaví."
Začala som mať trochu obavy. Ak by sme sa s Lukášom aj teraz začali snažiť o dieťa, možno nám to bude trvať dlho, možno roky. Ešte chvíľu sme sa o tom rozprávali a Dana očividne zaregistrovala moje rozrušenie.
"Ale Evi, čo sa hneď bojíš..", usmiala sa na mňa. "Veď to vôbec nemusí byť váš prípad."
"No čo ty vieš?", zdvihla som obočie.
"Pozri, to zistíš, až keď na to príde. Nemá cenu sa tým teraz stresovať.", upokojovala ma. "Ale ak chceš mať istotu, môžete ísť na vyšetrenia, či ste v tomto ohľade v poriadku."
"Hmm to si nemyslím, že je už potrebné..", zakývala som hlavou do strán. "Hlavne Lukáš ešte nič ohľadom dieťaťa neplánuje, takže.."
"Tak choď na nejaké základné vyšetrenie aspoň ty. Vlastne - poznám dobrého doktora, čo to robí a podľa toho, čo som počula, je vážne dobrý."
"Fakt? No.. možno by si mi naňho mohla dať kontakt.. preistotu.", mykla som plecom.
"Zistím ti to. Ja som u neho ešte nebola, ale poznám veľa žien, čo áno, a vraj im pomohol. Hovorí sa, že má nejaké neštandardné postupy, ale.. je dobrý."
"Aké neštandardné postupy?", nechápavo som sa usmiala.
"Čo ja viem? Nebola som tam."
Dana hneď začala volať jednej známej a o chvíľi na to som už mala na pána doktora kontakt.
"Táto kamarátka, čo som s ňou volala, bola priamo u neho na takých vyšetreniach a poradenstve, keď ešte len plánovala do budúcna otehotnieť. No presne tvoj prípad."
"Aha, super. A čo ešte hovorila?"
"Noo len, že máš tomu doktorovi veriť, že vie čo robí. Že jej pomohol nakoniec tiež."
"No dobre teda.."

O pár dní na to som si dohodla termín u spomínaného doktora. Sestrička bola milá, všetko mi vysvetlila a mne neostávalo nič iné, len čakať. Keď som tam prišla prvýkrát, doktor tam nebol a sestrička mi spravila len odbery a to bolo všetko. Riadny termín som dostala už o dva dni. V to ráno som vstala skôr a začala sa obliekať. Nevšimla som si, že Lukáš sa už zobudil tiež a so záujmom ma pozoroval.
"Hmm to je teda pekné ráno.", začal a pohľadom mi behal po tele.
"Á ty si už hore..", usmiala som sa oblečená len v nohavičkách, a načiahla som sa po podprsenke.
"Na toto by som sa mohol dívať celý deň.", žmurkol na mňa a ja som sa už len provokačne usmiala.
Neskromne musím povedať, že sa mal na čo pozerať. Mám peknú postavu, síce sa už nevenujem športu toľko, čo kedysi, stále som však vyzerala dobre - užší pás, guľatý zadok, plné prsia, Lukáš musel byť so mnou spokojný. Obliekla som si džíny a voľnejšie krátke tričko. Odfarbené blond vlasy som si prehodila dozadu a stiahla gumičkou.
"Pripomeň mi, kam to vlastne ideš? Na aké vyšetrenie?", spýtal sa ešte stále ležiac na posteli.
"Len na bežnú preventívnu prehliadku.. o nič nejde.", trochu som zaklamala, ale nechcela som mu hovoriť nič o nejakých 'predtehotenských' vyšetreniach, keďže to u nás ešte nebola aktuálna téma.
Prikývol a ďalej sa nepýtal.
Autobus ma vyložil rovno pred budovou, kde mal doktor ambulanciu. Prekvapene som zistila, že v čakárni nikto nie je. Zaklopala som teda a o pár sekúnd na to ma už s úsmevom vítala sestrička. Po úvodnej administrácii ma už posunula do vedľajšej miestnosti k pánovi doktorovi. Ten ma rovnako srdečne privítal a hneď aj usadil. Bol to starší doktor, popravde mu už mohlo ťahať aj k šestdesiatke, bol chudej postavy, na hlave mal krátke šedivé vlasy s plešinou a na očiach okuliare.
"Tak.. slečna Evička, čo vás k nám privádza?", začal žoviálne.
Začala som mu všetko vysvetľovať ohľadom tehotenstva, že by som chcela zistiť, či som v tomto ohľade v poriadku, prípadne ak je niečo horšie, ako to zlepšiť, a tak.
"Ale s priateľom zatiaľ dieťa neplánujeme, skôr ide len o mňa. Chcela by som vedieť, či je všetko v poriadku, alebo ako sa môžem do budúcna pripraviť, viete.."
"Jasné, jasné.", prikyvoval. "V poriadku, nebojte sa, nie ste prvá, ani posledná, čo ku mne prišla na vyšetrenie ešte pred tým ako vôbec plánovali otehotnieť. Je to úplne v poriadku.. Lepšie mať aspoň nejakú istotu, že?", usmial sa a ja tiež.
"Dobre, tak začneme s krátkym dotazníkom."
Začal sa ma vypytovať na rodičov, súrodencov, choroby moje aj v rodine a podobné veci.
"Myslím, že môžeme prejsť k nejakému takému základnému vyšetreniu..", povedal a ja som prikývla. "Najprv ale, prosím, vypite toto."
Položil predomňa malý pohárik s trochu namodralou tekutinou. Opatrne som ho chytila do ruky.
"A.. čo to je? Ak sa smiem spýtať..", ozvala som sa.
"Jasné, že smiete. Aspoň vidím, že sa zaujímate.", zasmial sa. "V skratke.. táto látka zvýrazní skryté symptómy vo vašom tele. Ak máte v tele nejaký problém, zápal, hocičo, toto by malo pomôcť to prejaviť a zvýrazniť. Len na krátky čas, nebojte sa.."
Prikývla som a na jeden krát to vypila. Nemalo to v podstate žiadnu chuť, skoro ako voda. Doktor si medzitým založil môj dotazník s ďalšími papiermi do samostatnej zložky a odskočil si do skrinky pre nejaké veci.
"Ak by ste teraz cítili akékoľvek zmeny, tak mi ich hneď nahláste, dobre?", ozval sa z druhej strany miestnosti.
"Dobre, pan doktor.", odvetila som.
O pár minút už bol znovu pri mne. Začalo mi byť trochu teplo a nebolo to tým, že bolo zrovna leto. Po ďalšej chvíli som sa už aj trochu potila a v podbrušku som cítila zvláštne pocity.
"No ako, slečna? Všetko v poriadku?", spýtal sa.
"No vlastne.. je mi trochu teplo.", usmiala som sa a začala sa ovievať rukou ako nejakým vejárom.
Doktor ma chytil na čele.
"Máte trochu zvýšenú teplotu, ale nie je to nič hrozné. Každopádne si to zapíšeme, aby sme nič nepodcenili."
Prikývla som.
"Dobre, tak najprv si vás trochu popočúvam. Kľudne zostaňte sedieť."
Prisunul si stoličku rovno predomňa a sadol si. Nasadil si fonendoskop na uši a druhý koniec mi pomaly prikladal na hruď. Mala som taký menší vkusný výstrih, takže zatiaľ mu stačilo počúvať ma kúsok pod krkom. Pomaly ale prechádzal nižšie a zo strany na stranu, až sa dostal k okraju môjho trička.
"Ak vás môžem poprosiť a vyzliekla by ste si ten vrch.."
Zahmkala som na súhlas, chytila si spodok trička a jedným pohybom som si ho pretiahla cez hlavu. Popravde som za to bola aj rada, pretože mi už bolo fakt teplo. Odložila som ho nabok a už len v podprsenke sedela pred tým doktorom. Cítila som (a aj videla), ako mi kropaje potu tečú po tele a hrudník som mala doslova lesklý.
"Dobre, poriadne sa vystrite a zhlboka pomaly dýchajte."
Urobila som ako kázal, a hned na to mi tú kovovú plôšku prikladal na kožu. Teraz sa už dostal trochu ďalej a zrazu mi fonendoskop prikladal rovno medzi prsia. Potom sa postavil, obišiel ma a začal ma počúvať na chrbáte. O chvíľu sa znovu vrátil predomňa na stoličku a zamračene, akoby nad niečím dumal, ma znovu počúval spredu.
"Dýchajte, poriadne zhlboka.", opakoval stále a ja so dýchala, až sa mi nadvihoval celý hrudník.
To mi už ten nástroj prikladal rovno na prsia - na miesta, ktoré nezakrývala podprsenka. Neušlo mi, že pohľadom je prikovaný na mojej hrudi, ale nepripadalo mi to nijak dôležité. Zrazu akoby chcel fonendoskop priložiť zospodu presne na miesta, kde začínala podprsenka a nevyzeral veľmi spokojný.
"Trochu mi to zavadzia, Evička..", pozrel na mňa zamračene. "Dajte si dole aj podprsenku."
Nachvíľu som zaváhala, ale mala som čo robiť s tými návalmi tepla a pocitmi v bruchu, tak som po chvíli nervózne prikývla, a už som sa vzadu rozopínala. Je to predsa doktor, prečo by som sa mala hanbiť, napadlo ma. Keď som si ju nakoniec dala dole z ramien, doktor sa trochu poošíval na mieste a popravil si okuliare. Hneď na to ma však začal znovu počúvať, a tentokrát mi už behal nakomplet po celých prsiach. Prikladal mi tú vec priamo na moje vnady a vždy trochu pritlačil. Ja som zatiaľ poslušne sedela vystretá a zhlboka dýchala. Zrazu mi uchopil jeden prsník, trochu ho akoby pridvihol a priložil fonendoskop zospodu tesne pod neho. To isté zopakoval s druhou stranou. To už som bola z toho tepla aj dosť červená a cítila som vyslovene vzrušenie. Doktor si to všimol a chytil ma za zápästie.
"Hmm.. trochu sa vám zvýšil pulz. Ale opäť - nič strašné.", zhodnotil a ja som ako v mrakotách prikývla.
Doktor si zložil z uší fonendoskop, odložil ho na stôl a znovu sa natočil ku mne.
"Teraz vám trochu popozerám prsia.", prehodil akoby nič a hneď ma za ne oboma rukami uchopil.
"Ste celkom pekne obdarená, slečna.", usmial sa a ja som sa na sekundu usmiala tiež. "S týmito sa bude v budúcnosti kojiť jedna radosť."
Začal ich v rukách stláčať. Chvíľu z bokov, potom prikladal dlaň zhora a nakoniec ich jednoducho masíroval ako ho napaadlo. Neviem, čo sa to so mnou dialo, ale keď medzi prstami skúmal moje bradavky, prešla mnou silná vlna vzrušenia. Nevedela som si to vysvetliť.
"Postavte sa a dajte si ruky za hlavu."
Znovu som poslúchla, on ma obišiel a odzadu mi podobral rukami prsia. Poriadne ich vymasíroval aj takto a potom ma pustil.
"Ešte si vás zmeriam a zvážim."
Ako vo sne som sa nechala zaviesť pri váhu.
"Vyzujte sa a dajte si dole rifle.", poručil a ja som poslúchla.
Len v nohavičkách som sa postavila na váhu a následne pri stenu, kde ma zmeral. Potom ma už znovu usadil na stoličku a on sa posadil do kresla za stôl.
"Ak vám je ešte stále teplo, tak pokojne zostaňte aj takto.. nemusíte sa obliekať, ako vám je lepšie.", usmial sa.
Hrýzla som sa do pery a opatrne som prikývla. Je pravda, že som sa ešte stále potila z tých stavov, a tak som tam ostala len v nohavičkách. Veď čo, veď aj doteraz som tu pred ním bola takto, tak čo. Už to je jedno. Jednou rukou som sa snažila len tak ledabolo si zakrývať prsia, ale po čase som sa vykšľala aj na to.
"Minule vám sestrička robila odbery, takže sa teraz porozprávame o výsledkoch.", nachvíľu sa odmlčal a čítal v papieroch.
"No, slečna.. z rozboru krvi vychádza, že máte veľmi nízke hodnoty istých látok, z ktorých niektoré by mohli byť kľúčové pri pokusoch o otehotnenie."
Pozorne som počúvala a hneď na to začal doktor vymenovávať všetky tie veci, ktorých som vraj mala v tele málo. Samozrejme som ničomu poriadne nerozumela..
"A, pán doktor..", začala som nesmelo. "A je to niečo vážne, alebo.. sa to dá nejak napraviť?"
"Samozrejme.. vieme to dostať do normálu.", odvetil a mne odľahlo. "Len sú dve možnosti ako to docieliť."
"A.. aké?"
"No prvá sú tabletky. Ale tie sú na syntetickej báze, zaťažujú pečeň a veľakrát je to proste len komerčný ťah a vôbec nemusia pomôcť, viete. A pri niektorých pacientkách tak narobia viac škody ako osohu."
"Aha.. jasné.", prikývla som a rukami si behala po stehnách, už som nevedela, čo so sebou. "A tá druhá možnosť?"
"Doktor sa na kresle trochu popravil a odkašľal si.
"Druha alternatíva je prírodného charakteru. Všetky látky, ktoré potrebujete, sa nachádzajú.. a teraz sa nezľaknite.. aj v mužskom ejakuláte."
Trochu som stuhla a zdvihla obočie.
"To.. to.. vážne?", pozrela som celá červená a spotená na neho.
"Áno.. navyše nám odpadajú všetky nevýhody, ktoré sú pri tabletkovej forme.", doktor videl, že som z toho prekvapená, a tak ma začal upokojovať.
"Pozrite, viem, že vám to príde nezvyčajné a neštandardné, ale na západe sa tento postup uplatňuje už pár rokov s veľmi dobrými výsledkami. Len viete, v našich končinách nie sme veľmi zvyknutí na moderné postupy.."
Nervózne som prikývla.
"Tak a teda.. čo je riešenie? Mám hmm.. no veď viete.. semeno svojho priateľa.. hmm..", koktala som a tak som si len nemltorne ukázala na ústa.
"No to je správna otázka.. ja tu totižto mám takú tabuľku.. hm. aká ste krvná skupina?"
"Hmm.. nula pozitiv.", odvetila som.
"Áno áno, už vidím. A priateľ má akú?"
"On má.. A pozitív."
"Hmm.. no ale podľa tohto by vám to od A pozitiv nepomohlo. Vy vy ste mali prijímať ejakulát od niekoho, kto má nulu negatív, ako sa tu uvádza."
"Aha.. takže záleží aj na krvnej skupine.", kývala som hlavou.
"Áno.. hmm.. mám tieto podklady od odborníkov z jednej americkej univerzity a výsledky mali veľmi dobre zdokumentované."
"Takže.. teraz čo? To si mám nájsť nového partnera?", snažila som sa o vtip a sama som sa trochu usmiala.
"Nie Evička, to nemusíte.", usmial sa aj on. "Vlastne, by som vám s tým vedel pomôcť.. viete, je to taká náhoda, ale napríklad ja mám krvnú skupinu nula negatív.."
"Aha..", ostala som trochu zarazená.
"Takže ak by ste s tým súhlasili.."
"Ja.. prepáčte.. ja len, neviem si predstaviť, ako by to prebiehalo..", trochu som habkala.
"No najlepšie by to asi bolo klasickou cestou.. ak to tak mám povedať - orálnym sexom."
Vyvalila som oči.
"A to.. ak by som súhlasila.. to by ste mi sem nemohli len priniesť svoj.. hmm.. ejakulát a ja by som to.. veď viete."
"Je to možnosť, ale je dokázané, že semeno má oveľa lepšie hodnoty a je ho viacej, keď príde stimul zvonka, ciže napríklad od vás, ako keby si to mám urobiť sám. Chápete.."
"Asi.. asi chápem.. hmm.", rozmýšľala som.
"Pozrite, rozhodnutie je na vás.. ale ak chcete zvýšiť šance, že to bude fungovať..", mykol plecami.
"Tak ja neviem, pán doktor..", kývala som hlavou, zalieval ma pot a teplo.
Asi toto myslela Dana tými neštandardnými postupmi. Ale keď boli všetky jej známe také spokojné..
"Asi.. hmm.. asi vám bude veriť, pán doktor..", prikývla som nakoniec. "Vy ste odborník.."
Očividne ho moja odpoveď potešila.
"Super, Evička.. myslím, že ste sa rozhodli správne."
"Hmm..", neisto som prikývla. "A ako to teda.. bude?", nervózne som prehrabla vo vlasoch.
"Len seďte..", postavil sa a obišiel stôl.
Postavil sa predomňa a pomaly si stiahol nohavice aj s boxerkami ku členkom. Roztvoril doktorský plášť do strán a ja som mala zrazu pred sebou povädlý penis starého chlapa. Vajcia mu vekom už ovísali, ale to som moc nevnímala. Nachvíľu som zamrzla.
"Ničoho sa nebojte, Evička..", povzbudil ma.
Opatrne som sa načiahla rukou po tom penise a pomaly mu stiahla predkožku. Trochu som sa posunula dopredu, naklonila sa a vložila si ho do úst. Zavrela som oči a veľmi pomaly som ho začala fajčiť. Mala som pocit, že mi je ešte teplejšie než predchvíľou a či som chcela, či nie, bola som vzrušená na maximum. Nevedela som, že nejaký nápoj môže mať až takéto účinky.
Postupne som sa osmeľovala a pridávala. Doktorov penis začal priamo v mojich ústach tvrdnúť.
"Ak sa vám dá, slečna, môžete skúsiť aj hlbšie.", povedal potichu.
Bez nejakej reakcie som poslúchla, s každým zásunom som ho mala hlbšie v ústach, až som mu nakoniec perami schádzala až úplne po koreň.
"Výborne..", zasyčal doktor a položil mi ruku na hlavu.
Nijak výrazne netlačil, a vlastne ani nebolo treba. Sama som zachádzala najhlbšie ako to šlo. V tej chvíli som už bola z celej situácie taká vybičovaná, že som prestala vnímať okolie aj čas. Sama som mu rukou chytila tie starecké vajcia a popri fajčení som ich medzi prstami masírovala. Úplne som zabudla, že za dverami vo vedľajšej miestnosti sedí sestrička. Dokonca mi ušlo aj pár stonov, ale s penisom v ústach to nebolo až tak počuť.
Ani neviem ako dlho som ho vlastne orálne uspokojovala. Striedala som tempo a snažila som sa dostať z neho to semeno, ako som len vedela.
"Už.. už to bude, Evička.", prekvapil ma. "Pripravte sa.."
Ešte niekoľko krát som si ho zasunula do úst, doktor zastonal, a hneď na to som ucítila na jazyku jeho ejakulát. Už len pomaly som kĺzala perami po jeho penise, zatiaľ čo on striekal dávku za dávkou. Keď skončil, pomaly ho vytiahol. Pozrela som na neho, prikývol a ja som už vedela, čo ostáva spraviť. Hlasno som prehltla, podvedome si oblízla pery a znovu preglgla.
"Výborne..", usmieval sa.
Postavila som sa a začala sa obliekať.
"Mali by sme tieto sedenia pravidelne opakovať, nech zvýšime efektivitu celého procesu..", povedal ako ma uprene sledoval.
Prikývla som. Nakoniec sme si dohodli termín o týždeň v rovnakom čase a s tým som odišla.

Až v autobuse som začala mať výčitky, ale ešte stále som bola z toho nápoja celá nejaká vzrušená alebo čo, neviem. Doma som Lukášovi samozrejme nič nepovedala.
Týždeň prešiel ako voda a ja som sa opäť hlásila u svojho doktora.
"Všimol som si, že tá voda mala na vás minule celkom netradičné účinky.. nazvime to sexuálneho charakteru.", začal.
Začervenala som sa a prikývla.
"No tak ak chcete.. môžte si ju dať aj dnes."
Popravde mi to navodzovalo dobré pocity a myslela som, že tak lepšie zvládnem, čo ma tu čaká. Tak som nakoniec súhlasila, doktor mi to namiešal a ja som to hneď vypila.
"Ak vám to nevadí, dnes by som si sadol sem do kresla.", začal.
"Nie.. nevadí, pán doktor.", odvetila som, ale to už tam sedel a vyzliekal si gate.
Nápoj začínal účinkovať a mňa znovu zalievalo teplo. Nervózne som si zakľakla medzi doktorove nohy a začala fajčiť.
"Možno keby ste si dali zase dole ten vrch, tak by ma to pomohlo.. lepšie.. stimulovať.", povedal, prikývla som, narovnala sa a vyzliekla si tričko.
Hneď za ním nasledovala podprsenka, a už som sa ústami načahovala po jeho penise. Nijak som sa s tým nehrala a robila mu to vo vysokom tempe. Zrazu sa doktor trochu predklonil a uchopil ma oboma rukami za prsia. Opäť mnou prešla vlna vzrušenia. Sala som ho ústami najlepšie ako som vedela a on mi zatiaľ masíroval hrudník.
"Evička.. už..", precedil po niekoľkých minútach pomedzi zuby a sekundu na to začal striekať.
Nechala som si v ústach len žaluď a prstami ho rýchlo honila. Dnes som prehĺtala priebežne ako striekal. Keď som usúdila, že je hotovo, vytiahla som si ho a zadýchaná si sadla na nohy. Doktor vyzeral, že potrebuje ešte chvíľu, aby sa trochu spamätal a zľahka si naťahoval polotvrdý penis. Všimla som si, že mu zo žaluďa ešte vytieklo pár lepkavých kvapiek, tak som sa k nemu znovu naklonila a poriadne to z neho zlízala. V ústach som si vytvorila podtlak akoby som mu z dierky chcela ešte vysať posledné zvyšky semena. Keď som mu ho takto dočistila, postavila som sa a obliekla.

V najbližších týždňoch som tam šla ešte trikrát. Už som si ten jeho nápoj nedávala, aj bez neho som ho zakaždým vyfajčila až dokonca. V jeden deň mi presunul termín až na poobede po ordinačných hodinách. Dvere mi otvoril rovno on.
"Dobrý deň, Evička..", s úsmevom ma privítal. "Sestričku som už poslal domov za deťmi.. veď viete.."
"Jasné.", prikývla som s úsmevom.
Bola som pripravená ísť hneď na kolená, ale doktor dnes začal inak.
"Viete, slečna Evička.. robil som si nejaký dodatočný prieskum, hlavne v zahraničných odborných kruhoch a zistil som nejaké nové zaujímavé fakty."
"A.. aké?", so záujmom som sa spýtala.
"Existuje jeden spôsob ako zvýšiť vstrebanie potrebných látok zo semena do tela.."
"No.. to znie.. dobre..", prikývla som.
"Hmm.. viete, väčšina doktorov a odborníkov v oblasti medicíny sa zhoduje, že túto procedúru, ktorú podstupujete, je možné vylepšiť, ak predtým dosiahnete orgazmus."
Valila som oči, ako prvý krát.
"Ako to.. presne myslíte?", váhavo som sa spýtala.
"Konkrétne.. zo zdrojov, ktoré som mal k dispozícií vyplýva, že ak žena dosiahne počas sexu orgazmus, a až následne prehltne ejakulát, zvýši sa efektivita vstrebania o 40 až 80 percent."
"Vau.. a.. to je ako.. možné?", koktala som.
"Je za tým celá veda, ťažko to nejak zrozumiteľne vysvetliť, ale jednoducho v tom zohrávajú úlohu vaše hormóny a látky, ktoré sa uvoľňujú, keď dosiahnete vrchol."
"Aha.. asi.. asi chápem.", behala som očami po miestnosti. "A.. a to by ste dnes.. chceli vyskúšať?"
"To je na vás..", odpovedal. "Ale ja si myslím, že by sme nemali zavrhovať takúto možnosť.."
"Ja vám neviem, pán doktor."
"Pokojne si to rozmyslite.. viem, že to nie je len tak."
Prikývla som. Znovu som prehovorila, až po chvíli.
"Ja.. súhlasím.", sama som neverila, že som to povedala. "Ale možno.. možno by som si dala.. tú vodičku.."
"Samozrejme, Evička.", doktor na nič nečakal a hneď ju predomňa položil.
Medzitým šiel do protiľahlého rohu miestnosti, kde bol rozkladací gauč a v momente z neho spravil väčšiu pohovku. Začal sa vyzliekať a ja som ho nasledovala. S odhalenými prsiami som už problém nemala, ale keď som si dávala dole nohavičky, hanbila som sa.
"Najprv mi budete musieť trochu pomôcť.", kývol k svojmu rozkroku, keď sme už boli úplne nahí.
Kľakla som si pred neho a začala fajčiť. Nápoj začínal účinkovať a ja som sa dostávala do varu. Doktorov penis bol o pár minút tvrdý ako skala, naznačil mi aby som sa postavila a položil si ma na pohovku.
"Keďže sme zodpovední, použijeme toto.", povedal a vytiahol prezervatív.
Keď si ho naťahoval, už som celá horela a zároveň som sa nervozitou triasla. Zaľahol medzi moje nohy a hľadal cestu dnu. Pomaly ho do mňa tlačil a o chvíľu bol vo mne usadený až po koreň. Jazdil pomaly dnu a von, opretý na rukách nadomnou a pozorne sledoval moju tvár. Ešte som sa trochu mračila. Doktor na striedačku zrýchľoval a spomaľoval, ale aj keď som sa zase začínala cítiť nadržaná, nebolo to ono. Všimol si to aj on.
"Niečo je zle, slečna Evička?", spýtal sa.
"Hmm.. neviem..", zdráhala som sa. "Možno.. možno to robí ten kondóm.."
"Je to možné.. ale čo s tým?", neprestával zasúvať.
"Čo ja viem..", rozmýšľala som. "Viem, že je to trochu riskatné, ale.. nedáme ho dole?"
"No to je na vás.. ak chcete."
"Chcem.", prikývla som.
Vytiahol ho zo mňa, zroloval si kondóm z penisu a zasunul naspäť. Hneď mnou prešli zimomriavky.
"Lepšie?", spýtal sa.
"Áno.. oveľa.", vzrušene som odpovedala.
Trochu som pridvihla nohy a doktor začal zase prirážať. Hneď som vedela, že je to na dobrej ceste. Bolo to niečo neskutočné, keď som si uvedomila, že mňa, mladú babu tu preťahuje nejaký starý dedo. Nechala som sa niekoľko minút takto nakladať, až som sa nakoniec odhodlala a chytila si doktora rukami za zadok. Sama som si ho tlačila do seba, už som bola ako v tranze. Nevnímala som okolie, bola som strašne vzrušená a dávala som to hlasno najavo. Prišlo to náhle ako časovaná bomba. Trhalo mnou, zakláňala som hlavu a spravila som sa tak intenzívne, až sa mi zatmelo pred očami. Keď som potom neskôr prišla k vedomiu, zbadala som, že vo mne ešte stále jazdí. Utrela som si pot z čela. Doktor sa narovnal dozadu a chytil ma silno za prsia.
"Trochu si pomôžem.", povedal a ja som mu slabo prikývla.
Pridal a v rukách zatiaľ miesil moje vnady. Znovu som začala stonať, no tentoraz už nie tak hlasno.
"Už len chvíľu.", povedal po pár minútach.
Prikývla som a ešte pár minút sa nechala nakladať. Zrazu sa zamračil, prudko ho zo mňa vytiahol a rýchlo sa presunul k mojej hlave. Priložil mi žaluď k ústam, ktoré už čakali doširoka otvorené a za pomalého honenia začal striekať. Takmer všetko mi skončilo priamo v puse, ale menšie množstvo mi pristálo aj na líci. Keď doktor zo seba vytlačil aj tú poslednú kvapku, ešte prstom nabral z tváre, čo šlo mimo a vsunul mi to medzi pery. Všetko som poctivo spapala a plne uspokojená sa pomaly chystala na odchod.

Najbližšie stretnutie sme opäť skúsili sex, a to už rovno bez kondómu.
"Mohli by sme.. zmeniť polohu?", spýtala som sa hanblivo ležiac na chrbte.
Doktor prestal zasúvať.
"Ale samozrejme, ako vám to len vyhovuje.", odvetil a vytiahol ho zo mňa.
Postavila som sa a zamierila pri jeho stôl, o ktorý som sa oprela. Doktor ku mne pristúpil odzadu, vyšpúlila som na neho zadok a on do mňa rýchlo zaplával. Narážal telom o môj zadok, ja som sa zvalila hruďou na stôl a takto prehnutú ma spracovával. Pevne mi stláčal zadok a podstatne pritvrdil prírazy. Neviem, kde sa to v ňom zobralo, ale zrazu akoby to ani nebol starý chlap. Zarážal ho do mňa, čo mu sily stačili. Ani nemusím spomínať, že som sa chvíľu na to urobila a krátko na to to prichádzalo aj na neho. Otočila som sa k nemu do kľaku a dokončila ho ústami.

Takto som tam chodievala niekoľko mesiacov. Niekedy častejšie, inokedy z väčšími prestávkami - ako mi čas dovoľoval. Raz za mnou prišiel nečakane Lukáš a spýtal sa ma, či nechcem bábätko. Bolo to pre mňa veľmi milé prekvapenie, netušila som, že aj on nad tým uvažuje. Začali sme sa pokúšať prakticky ihneď, Lukáš do mňa striekal skoro každý večer a na moje prekvapenie som už o nejaký čas zistila, že som tehotná. Muselo sa nám to s Lukášom podariť asi hneď na začiatku, a keď mi vyrátali v koľkátom som bola týždni, len som si to potvrdila. Teraz už ťažko povedať, či sa o to pričinil aj doktor svojimi procedúrami, alebo nie, ale aj tak som tam zašla, oznámila mu tú novinu a ešte mu aj poďakovala.

Similar stories