Na služobnej ceste na ďalekom východe

Nov 13, 2023 · 2,398 views WestEnd

Tento skutočný príbeh sa odohral pred takmer 15timi rokmi. Pracoval som v nadnárodnej firme a jedna z prvých služobiek bola na projekt vo fabrike až niekde za Uralom. Ja ako vedúci projektu spolu s Ukrajinkou Natáliou. Ona bola nenápadné žieňa okolo 35r. s krátkymi vláskami a ako som si už v lietadle všimol... mala nádherný až vzrušujúco okrúhly ženský zadoček. Už v lietadle ako som jej pomáhal s batožinou som sa jemnúčko pritlačil k jej sexy pozadiu. Bol som asi pol roku po rozvode a "vôňa ženy" mi hrozne chýbala. Hneď po príchode sme išli na pár hodín priamo do závodu. Tam sme sa predstavili a začali náš projekt. Večer nás miestni pozvali na večeru do mesta a ja som sa pod stolom nenápadne dotýkal raz jej stehna, potom som ju mimovoľne pohladil po chrbte. Hrozne ma to vzrušovalo a ona sa ani raz neodtiahla.
Večer sme išli na hotel a dostali sme susedné izby. Už trochu v nálade som ju pred izbou na dobrú noc tri krát pobozkal na tvár... a ten tretí "tvárový" bozk skončil takmer priamo na perách. Prebehla iskra. Obaja sme ju cítili.
Zavreli sa za nami dvere hotelových izieb a ja celý vzrušený s nohavicami plnými túžby som rozmýšľal nad zámienkou návštevy vedľa v izbe.
Dal som si sprchu zobral do ruky čokoládu, ktorú som si kúpil ešte v Bratislave pred cestou a nadržaný som nesmelo zaklopal na dvere u Natali. Otvorila oblečená v pyžamku a ja som jej s trasúcim sa hlasom oznámil, že ak by chcela ochutnať slovenskú čokoládu, rád by som jej tú moju daroval. K môjmu prekvapeniu ma s šarmantným úsmevom pozvala ďalej a povedala že si síce čokoládu nedá, ale tak trochu dúfala, že ju prídem pozrieť ešte pred spaním. Bola krásne voňavá a pod polopriesvitnou košieľkou sa nedali nevšimnúť jej tvrdé krásne bradavky na jej malých pevných ňadrách. Predovšetkým ma však hrozne rajcovali jej nádherné široké ženské boky. Sadli sme si na posteľ a rozprávali sme sa o živote. Priznala sa mi, že je vydatá za Nemca, avšak im to príliš neklape. To sme sa už jemne dotýkali a Natali si všimla, že mi v rozkroku rastie moja túžba. Prišiel prvý jemný bozk a pri druhom sa už naše jazyky splietali vo vzrušujúcom tanci mileneckej symfónie. Začal som jej hladiť ňadrá a rozopínať gombíky. Keď som jej položil rozpálenú dlaň na jej rozkošné prsia tak trochu uhla a na 2-3 sekundu akoby rozmýšľala, či robí dobre. Pozrela sa mi do očí, niečo si zašepkala a vyzliekla si košieľku sama. Mňa tak ako som tam stál pri kraji hotelovej postele chytila za zadok a začali mi rýchlo rozopínať nohavice. O pár sekúnd mala pred očami moju pýchu v plnej veľkosti... chytila si ma a začala jemne krúžiť jazýčkom okolo žaluďa. Bolo to úžasne jemné a nútilo ma to vzdychať z rozkoše. O chvíľu som ju zastavil, vediac, že takto dlho nevydržím a položil som ju na posteľ a vyzliekol donaha. Odkryli sa mi božsky krásny okrúhly zadoček, ale predovšetkým jej šťavnatá a nádherne chlpatá kundička. Dovolila mi zaboriť celú tvár do jej lona a hneď som pocítil jej šťavičku rozkoše. Nechala sa lízať a za vzdychania ma zastavila a položila si ma na chrbát. Zobrala môj tvrdý penis a kľačiac nado mnou si ho pomaly vsúvala do horúcej vlhkej jaskynky. Ten pohľad v pološere hotelovej lampičky ako moja pýcha mizne v jej útrobách bol neskutočný. A vtedy začala Natali jazdiť. Jemne a naklonená dozadu si vo vlastnom tempe vždy nechala prejsť celú dĺžku môjho vzrušeného tvrdého vtáka. Jazdila pomaličky a to predlžovalo naše krásne spojenie. Cítil som ako mi jej šťavička steká po rozkroku až k zadku. Hrozne ma to rajcovalo. Niečo si pre seba zamumlala po nemecky akože "to máš za to..." (asi odkaz manželovi). Mne to však bolo jedno. V tom momente bola iba moja. Boli sme krásne spojení a naše šťavy sa zmiešali do dokonalého "koktejlu lásky". Po chvíli sa začala jemnučko triasť a počas vyvrcholenia sa pritúlila ku mne. Pretočil som si ju na chrbát a vediac že už dlho nevydržím som začal prirážať do jej božskej kundičky a o pár chvíľ som už striekal semeno na jej bruško a prsia. Po milovaní sme vedľa seba mlčky asi pol hodiny ležali nahí pokrytí zmesou jej šťavičky a môjho semena a držiac sa za ruky sme si užívali ten krásny moment spokojnosti a naplnenia.
Projekt trval celý týždeň... a bol to náš týždeň. Iba náš. Noci sme trávili spojení počas krásneho milovania. Poprosila ma, aby som si to nechal iba pre seba (meno je zmenené). A tak som aj urobil. Po návrate sme sa vrátili do svojich oddelení a vždy na kávovej prestávke sme sa priateľsky pozdravili. Myslím, že náš týždeň jej zlepšil manželstvo a ja som si onedlho tiež našiel tú moju...

Nickname
Region
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
Redhunter Redhunter
Czech Republic Jihomoravský kraj
pacak pacak
Czech Republic Jihomoravský kraj
BlueTruth BlueTruth
Slovakia Bratislavský kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
Belousekk Belousekk
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Zebraq Zebraq
Czech Republic
Lumda Lumda
Czech Republic Ústecký kraj
Manuuu Manuuu
Czech Republic Plzeňský kraj
twinings twinings
Czech Republic Moravskoslezský kraj
imanol imanol
Slovakia Žilinský kraj
31_marec 31_marec
Slovakia
fetishfotocz fetishfotocz
Czech Republic Moravskoslezský kraj
1neymar 1neymar
Czech Republic Jihomoravský kraj
Zenaty-bisex Zenaty-bisex
Slovakia Bratislavský kraj

Similar stories