Susedská výpomoc s oplodnením 2

Nov 29, 2023 · 5,214 views Atom7

Od narodenia nášho synčeka ubehol už viac než rok. Môj manžel Adam ešte pred pôrodom navrhol, či mu nedáme meno Lukáš, a mne sa jeho zdrobnenina - Lukáško - tiež veľmi páčila. A tak Lukáško pomaly rástol, a ja som s ním bola na rodičovskej dovolenke, zatiaľ čo Adam stále chodieval na tie svoje služobky. Neviem, čím to bolo, ale od pôrodu sa náš sexuálny život ešte zlepšil, sex som totižto prežívala oveľa viac intenzívnejšie ako predtým. A Adam si rozhodne nesťažoval ani na moje prsia, ktoré boli teraz ešte väčšie ako pred Lukáškom. Veľa mamičiek má s kojením veľké problémy, prípadne sa im netvorí dostatok mlieka, a tak musia siahnuť po umelej náhrade. To však vôbec nebol môj prípad, za čo som bola rada - mlieka som mala vždy dosť, a niekedy, tesne pred kojením, boli tak naliate, až vyzerali, že každú chvíľu prasknú (trochu prehnane povedané). Ako som teda spomenula, Adam bol s týmto stavom nanajvýš spokojný, až som mala pocit, že sa moje prsia stali jeho najobľúbenejšou hračkou.
No a sused Drobný? Ten dodržal svoje slovo a nijak sa o Lukáška nezaujímal. Teda nie viac ako hocijaký iný sused. Vždy keď ma stretol, nemal nijaké reči, dokonca ani pohľady, správal sa úplne normálne, za čo som bola veľmi rada.

V jeden večer, keď som už oddychovala na gauči, sa ku mne Adam začal nenápadne túliť.
"Jani?", usmial sa na mňa a chytil ma za stehno.
"Áno?", opätovala som úsmev.
"Tak som rozmýšľal..", šlo z neho pomaly. "Hmm.. nechcela by si aj druhé dieťa?"
V prvom momente som bola v miernom šoku, a hneď sa mi pred očami prehrali všetky stretnutia so susedom.
"Čo.. čože?", zdvihla som obočie. "A ty by si vážne chcel?"
"No..", mykol ramenom. "Keď už sme takí rozbehnutí.."
"Tak to sme ozaj rozbehnutí.", zasmiala som sa. "Ako keby sme už mali aspoň päť detí.."
"Vieš ako to myslím.", nedal sa Adam. "Lukáško má rok, možno by bolo dobré pokúsiť sa o súrodenca. Nech medzi nimi nie je veľký odstup."
"No čo ja viem..", váhala som.
"Ale nó..", prisal sa mi na krk a začal ma bozkávať. "Určite by aj Lukáško chcel bračeka alebo sestričku."
Rukou ma začal hladiť, najprv na prsiach a potom zamieril rukou nižšie. Nakoniec ma presvedčil, a keď som súhlasne zakývala hlavou, začal ma hneď vyzliekať. O pár minút na to som už na ňom nahá skackala. Adam mi rukami behal po celom tele a jemne mi hladil citlivé prsia. Tehotenstvo mi nijak výrazne nezmenilo postavu, zväčšili sa mi len už tie spomínané prsia a trochu aj zadok. Vyvrcholenie sme dosiahli takmer súčasne, a ja som si opäť po dlhom čase vychutnávala ten príval teplého semena vo svojich útrobách.

Na druhý deň ráno som hneď začala rozmýšľať ako to teraz bude. Budem sa o dieťa pokúšať len s Adamom, alebo zase oslovím suseda? Chytala som sa za hlavu a nevedela sa rozhodnúť. Nakoniec som si povedala, že to skúsim len s Adamom. Veď ktovie, možno aj Lukáško je jeho, možno to vtedy akurát tak vyšlo.. Presviedčala som samú seba, ale niekde vnútri som cítila, že to tak asi nebude.
Každopádne s Adamom sme sa teda začali pokúšať o druhé dieťa. On však kvôli práci doma viac nebol ako bol, a tak sme sex mali len veľmi sporadicky. Už po pár týždňoch som si začala pripúšťať, že takto to asi nepôjde a začala som v hlave riešiť, či znovu nepožiadam o pomoc suseda. Koniec koncov, sám sa mi ponúkol, keď sa Lukáško narodil. Nebola som si ale vôbec istá, či to chcem všetko znovu absolvovať, a tak som to zatiaľ nechala tak.
V jedno ráno som sa šla prejsť do obchodu. Adam bol práve s Lukáškom doma, a tak som si vychutnávala, že môžem byť chvíľu vonku sama. Jeseň ešte len začínala a vonku bolo fakt pekne. Keď som sa vracala domov, pri výťahu som sa stretla so susedom Drobným. Trochu som znervóznela, ale nedávala som nič najavo. Sused bol na mňa milý, a keď sme nastúpili do výťahu, so záujmom sa na mňa pozeral. Zase sa mi to všetko vybavilo a ani neviem prečo, zrazu som sa rozhodla.
"Sused?", začala som nesmelo. "Mohla by som sa.. hmm niekedy zastaviť? Potrebovala by som sa o niečom porozprávať."
Pán Drobný zdvihol obočie, ale vzápätí prikývol.
"Ale jasné, suseda.", pritakal už s úsmevom. "Vy môžete kedykoľvek."
Prikývla som so sklopeným zrakom, no to už výťah zastavoval.
"Tak ja teda niekedy dobehnem.", povedala som potichu ešte pred dverami bytu.
"Dobre, dobre, pani Janka.", odvetil a s tým sme sa rozlúčili.
Neviem, čo ma to napadlo. Preblesklo mi hlavou keď som za sebou zabuchla dvere. Nebola som si istá, či sa mám do toho znovu púšťať, ale na druhú stranu.. Ak chceme ešte jedno dieťa, mala by som ísť do toho.

Príležitosť prišla v jeden deň, keď bol Adam v práci a moji rodičia - Lukáškovi starí rodičia - k nám prišli na návštevu. Po obede sa sami ponúkli, že Lukáška zoberú kočíkovať. Odišli s tým, že budú vonku asi dve hodiny, nech sa malý poriadne vyspí. Súhlasila som, a keď odišli, napadlo ma, že ak mám ísť niekedy za susedom, tak teraz je asi správna chvíľa. Po niekoľko minútovom odhodlávaní som sa obliekla a vyrazila k bytu oproti. Zaklopala som a možno som aj v duchu dúfala, nech nie je doma, ale už o pár sekúnd sa dvere otvorili a sused ma vrelo privítal. Pozval ma ďalej a ja som nervózne vošla dnu. Usadili sme sa do obývačky a po pár zdvorilostných rečiach sme prešli k veci.
"Tak suseda, čo ste to so mnou potrebovali prebrať?", spýtal sa vážne.
"No viete.. ako to povedať.", trochu som sa ošívala. "Asi najlepšie napriamo. Viete, sused.. s manželom sme sa rozhodli, že chceme ďalšie dieťa."
"Ale čo?", susedovi sa rozžiarili oči a ani to nijak neskrýval.
"No..", trochu som sa červenala. "Tak som sa prišla spýtať.. či by ste mi s tým znovu.. hmm.. nepomohli."
"Hmmm, prečo nie? Rád pomôžem..", usmieval sa. "Ale tentokrát za to niečo chcem."
Mierne šokovaná som na neho chvíľu nemo pozerala. On sa však len zasmial.
"Nebojte sa, nechcem peniaze."
"A.. čo teda?"
"Hmm.. tak, pomôžem vám s vašim problémom, ale na oplátku.. mi to sem-tam.. ako to povedať.. no občas mi to spravíte ústami."
Vyvalila som oči.
"Č..čo?", bolo jediné, čo zo mňa vyliezlo.
"Ale veď o nič nejde, suseda..", mávol rukou. "Veď pusinkou vám to šlo minulý rok dobre.. akurát to budete teraz robiť až dokonca."
"Ako dokonca?", zamračila som sa.
"Pani Janka, snáď vám to nemusím vysvetľovať polopate.", usmial sa.
"Ja.. rozumiem.", škrabala som sa nervózne vo vlasoch. "Ale.. prečo?"
"Pretože to mám rád.. nič za tým nehľadajte.", mykol plecami. "Pozrite, takáto je moja cena, je to na vás."
Hlasno som si vzdychla.
"A ako často.. by to bolo?", spýtala som sa nakoniec.
"Nebojte sa, len sem-tam. Rozumiem, že prvoradé je dávať to na to správne miesto.", znovu sa usmial.
Nevedela som, čo na to povedať. Zobrala som si chvíľu na rozmyslenie, ale musela som uznať, že veľmi na výber nemám.
"Dobre. Súhlasím.", povedala som nakoniec.
Sused nič nepovedal, len sa usmieval a prikyvoval.
"A kedy chcete začať, suseda?", spýtal sa nakoniec.
"No.. uvidíme. Pri Lukáškovi je ťažko si nájsť čas.."
"A teraz nemáte čas?", spýtal sa priamo.
"Tak.. mám, ale..", nevedela som, čo povedať. "Hmm.. nečakala som, že začneme už dnes."
"Na čo to odkladať?", sused sa postavil a začal sa vyzliekať.
Pomaly som sa postavila a začala si rozopínať mikinu. Keď som si ju vyzliekla, susedovi hneď padol zrak na moju hruď. Presunuli sme sa do spáľne, kde bol pán Drobný behom chvíľe už úplne nahý. Ja som si pomaly vyzliekla rifle a hneď za nimi aj nohavičky.
"Dúfam, že to tričko si na sebe nechcete nechať.", ozval sa sused. "Je to síce už nejaká doba, ale snáď sa nehanbíte."
"Nie.. to nie..", zakývala som hlavou do strán.
Vyzliekla som si teda aj tričko a zostala som pred ním stáť už len v podprsenke. Presnejšie v tehotenskej podprsenke, ktorá nebola nijak sexy, ale aj tak..
"Vau.", vyšlo zo suseda. "Tie sú ešte väčšie než minule."
"No, viete.. ešte kojím.."
"To vidím.", nevedel od nich odtrhnúť oči.
"Toto si radšej nechám na sebe.", chytila som sa za podprsenku. "Sú teraz dosť citlivé."
"Jasné, jasné. Rozumiem.", premeriaval si ma. "Teda, suseda. Na vás sa to tehotenstvo nijak nepodpísalo. Presne naopak.."
"Hmm.. ďakujem.", nervózne som sa usmiala.
Drobný ku mne pristúpil a s polotvrdým penisom sa dožadoval pozornosti. Načiahla som teda opatrne ruku a začala mu honiť. V momente spokojne zasyčal. Prstom mi začal jemne prechádzať po hrudi a asi bol z tých mojich naliatych pŕs poriadne nadržaný, pretože mu už zachvíľu naplno stál. Obaja sme sa teda položili na posteľ a pán Drobný si ma hneď začal nastavovať na misionára. Pomaly do mňa vnikal a nezastavil sa, až kým nebol vo mne až po vajcia. Začal sa vo mne pomaly hýbať. Ako som hovorila na začiatku, po pôrode som začala prežívať sex oveľa intenzívnejšie, a tak mi teraz dávalo oveľa viac práce potláčať všetky tie pocity. Ale nejak som sa udržala, aj keď pár vzdychov mi sem-tam ušlo. Hlavne neskôr, keď sused začal zrýchľovať. Zhypnotizovane mi pozeral na hruď a neprestával zasúvať. Mala som šťastie, že bol taký vzrušený, pretože už behom chvíle začal hlboko vo mne vrcholiť. Neviem ako dlho by som to inak vydržala bez toho, aby som sa spravila. Keď skončil, vytiahol ho zo mňa a posadil sa na posteľ. Ja som ho po chvíli nasledovala a potichu sa začala obliekať.
Keď som prišla domov, zmocnili sa ma výčitky. Znovu som sa dostala do toho kolobehu. Ak som ale chcela znovu otehotnieť, musela som do toho ísť. Keď sa vrátili moji rodičia z prechádzky s Lukáškom, nič som nedávala najavo a tvárila sa, akoby sa nič nestalo.

Prešlo niekoľko dní a mne sa nejak nedarilo nájsť si na suseda čas. Adam bol síce zase na služobke, ale Lukáš mi vypĺňal takmer celý môj čas. Raz ma sused zastavil vonku pri kočíkovaní a spýtal sa, kedy sa zastavím.
"Viete sused, nemám teraz veľa času.. pri malom.", odvetila som potichu.
"Jasné, rozumiem.", škrabal sa zamyslene na brade. "Nejak to ale musíme vymyslieť.."
Prikývla som.
"Možno..", zauvažovala som. "Možno ak Lukáško doma zaspí, môžem vás prezvoniť alebo čo, a vy by ste.. prišli."
"To by šlo..", odvetil.
"Ale muselo by to byť rýchle.. viete, on sa môže hocikedy zobudiť.."
"Rozumiem.. dám vám teda moje číslo. Skúsime to."
Vymenili sme si teda čísla, a hneď na to som odišla.
Skúsili sme to už na druhý deň. Nakŕmila som Lukáška, a uspala ho v spálni v našej posteli. Keď som sa uistila, že tvrdo spí, prezvonila som suseda. Už o pár minút opatrne klopal na dvere. Rýchlo som ho pustila dnu, aby nás nikto nevidel.
"Takže tipujem, že spí..", usmial sa hneď na mňa.
"Áno, zaspal v spálni."
"Hmm.. tak kam sa presunieme?", lišiacky sa na mňa pozrel.
"Asi.. asi do kuchyne, neviem."
Sused prikývol, a o chvíľu sme už stáli pri linke.
"Dnes si ma musíte trochu pripraviť.", prehodil, keď si vyzliekol gate aj trenky.
Prikývla som, a keďže som mala v hlave, že sa musíme ponáhlať, hneď som si stiahla gumičkou vlasy dozadu a kľakla si na zem. Popravila som si okuliare a načiahla sa ústami po susedovom penise. Začala som ho poriadne fajčiť, dávala som si záležať, nech to nijak nezdržujem. Aj sused Drobný bol očividne spokojný s tým, čo som predvádzala a spokojne ma hladil po vlasoch. Keď bol už úplne stoporený, postavila som sa a vyzliekla si komplet spodok. Až teraz som si uvedomila, že nemám podprsenku, a tak som tam ostala už len vo voľnom domácom tričku. Sama som sa oprela rukami o linku a vystrčila zadok na suseda. Ten na nič nečakal a hneď ho do mňa odzadu zasunul. Zastonala som, a chytila som si rukou ústa - vedela som, že kvôli Lukáškovi nemôžem byť veľmi hlučná. Sused si ma držal za boky a opatrne do mňa zachádzal. Všetko prebiehalo v takmer úplnom tichu. Potom však pridal na tempe a ja som začala tlmene stonať.
"Prepáčte, suseda. Musím trochu rýchlejšie, inak to nepôjde.", povedal potichu.
Ja som sa na ňho len letmo obzrela a prikývla som. A tak ma tam ten starý sused nakladal opretú o kuchynskú linku, zatiaľ čo malý Lukáško vedľa spal. Zrazu som ucítila, ako sa nahol dopredu a zasunul svoje ruky pod moje tričko.
"Opatrne sused..", precedila som medzi vzdychmi. "Nestláčajte ich veľmi.."
Tentoraz prikývol on. Uchopil ma jemne za prsia a najjemnejšie ako vedel mi ich hladil. Stláčal len minimálne. Moje prsia ho asi dostali do varu, pretože nachvíľu zrýchlil, zasunul ho najhlbšie ako vedel a napustil ma semenom. Pustil mi prsia a zadýchane mi začal hladiť zadok. Keď mu zmäkol, vytiahol ho zo mňa a začal sa obliekať. Ja som si tiež navliekla naspäť spodok a akoby sa nič nestalo, som ho vyprevadila von.

Adam sa vrátil zo služobnej cesty a dokonca si vybavil aj nejaké voľno, takže bol teraz pár dní po sebe doma. Samozrejme za susedom nijak nezaostával a tiež do mňa veselo striekal, kedykoľvek bola možnosť.
"Ideš s nami von?", spýtal sa ma jedno poobedie.
"Hmm.. vieš čo? Som dosť unavená..", sadla som si na gauč a hlasno vydýchla. "Kým budeš vonku kočíkovať, možno by som si trochu oddýchla. Možno aj pospala."
"Tak dobre.", prikývol s úsmevom Adam. "Odpočiň si."
Nachystal si kočík aj malého, dal mi pusu a vyšiel von z bytu. Pozrela som z okna, a keď som videla ako sa po chodníku vzďaľujú preč, zašla som hneď za susedom a zaklopala na dvere. Hneď ma zaviedol do spálne a začali sme sa vyzliekať. Opäť som si nechala na sebe len podprsenku a už som ho v kľaku fajčila. Keď som si ho dostatočne pripravila, postavila som sa a chystala sa ľahnúť si na posteľ.
"Suseda..", oslovil ma. "Nedáte si dnes dole tú podprsenku?"
"No ja.. nemala by som.", chytila som sa podvedome za košíky. "Lukáško toho dnes veľa nezjedol, tak sú dosť.. ehm.. plné."
"Mne to nevadí..", usmial sa.
"Ach..", vzdychla som si. "Tak dobre.."
Dala som ruky za chrbát a začala sa rozopínať. Keď som si zvesila podprsenku z ramien a odložila ju nabok, sused sa len obdivne zatváril.
"Nádhera..", povedal nakoniec, ale to už si na mňa lahíňal a pomaly do mňa zachádzal.
Ladne vo mne kĺzal a ako v tranze pozeral na moje naliate prsia. Aspoň sa tak možno rýchlejšie spraví, napadlo ma. Nakoniec to ale vôbec nebola pravda, sused nie a nie prestať. Cítila som, že som už poriadne mokrá a určite si to všimol aj on. Začala som s každým prírazom hlasno vzdychať. Po pár minútach sa pán Drobný nadomnou vystrel a jemne ma uchopil za prsia.
"Opatrne..", upozornila som ho rovnako ako minule pri kuchynskej linke. "Sú citlivé."
"Viem..", prikývol celý červený.
Neprestával zasúvať, zatiaľ čo mi ich rukami hladil. Potom ich uchopil trochu pevnejšie a jemne stlačil. Trochu mnou myklo. Neskôr to zopakoval, ale už stisol pevnejšie. Na bradavkách sa mi objavili kvapky mlieka.
"Sused..", napomenula som ho medzi vzdychmi a chytila ho za zápästia.
Ten však na nič nehľadel a stláčal ešte silnejšie. Protestovala som, ale mala som to márne. Mlieko mi tieklo z bradaviek a on mi ho navyše začal rozotierať po prsiach. Zakaždým stlačil a rozotrel. Stále dokola. Vzdychala som na celý byt, orgazmus som nemala ďaleko a prsia sa mi už celé leskli od vlastného mlieka. Zrazu sa na mňa sused zvalil, pustil mi prsia a prirážal ako o život. Jazykom mi behal po krku a zadok sa mu rýchlo zdvíhal a klesal ako do mňa búšil.
"Pane bože.. pane bože!", kričala som v nastupujúcom vyvrcholení.
Potrebovala som ešte niekoľko susedových prírazov a potom som sa už zvíjala pod jeho telom. O pár momentov na to sa urobil aj on. Keď sme sa obaja trochu spamätali, pán Drobný sa zo mňa pomaly dvíhal, pričom mi ešte párkrát prehmatal prsia. Potom sme sa už zdvihli obaja, obliekli a rozlúčili.

Asi o dva týždne bol Adam opäť odcestovaný. Moji rodičia mi zavolali, že sa opäť zastavia, aby mi s malým trochu pomohli. Celkom som sa tomu potešila, a to nie len z toho dôvodu, že si nachvíľu oddýchnem, ale aj že budem môcť behnúť v kľude za pánom Drobným.
"A druhé zatiaľ neplánujete?", spýtala sa nečakane mama pri obede.
"No.. tak, uvidíme. Chceli by sme.", usmiala som sa.
"Á takže sa snažíte, čo?", povedal žoviálne otec a zasmial sa.
Mama ho hneď symbolicky ale s úsmevom capla po ramene.
"Také veci sa nepýtajú..", uzemnila ho.
Na to som sa už len usmiala. Keby ste vy len vedeli, že sa vašu dcéru snaží oplodniť aj sused približne vo vašom veku, napadlo ma.
Po obede sa zase ponúkli, že pôjdu uspať Lukáška von. Keď odišli, znovu som zamierila rovno k susedovi. Našťastie bol opäť doma. Dnes si vyžiadal, aby som bola ja hore. Bolo mi to v podstate jedno, a tak sused Drobný ležal na posteli, zatiaľ čo som na ňom kompletne nahá skákala. Pevne ma držal za zadok a uprene sledoval moje prsia. Nejak moc sa na ne zameriava, napadlo ma. Inak som to ale neriešila, a naďalej som sa ho snažila privesť svojimi pohybmi k vrcholu. Opäť to trvalo dlhšie, než som chcela a telo ma začínalo zrádzať. Moje stony boli čím ďalej hlasnejšie a sama som pomaličky pridávala na tempe. Starý sused akoby sa na niečo odhodlával, v jednom momente to už nevydržal a zase ma chytil za prsia. Ja som už mala nábeh na orgazmus, takže som to nijak neriešila. Chvíľu sa s nimi v rukách hral, no potom sa pridvihol do sedu, jednu ruku mi položil na zadok, druhú na chrbát. Aj naďalej som neprestávala jazdiť. On sa však zrazu ešte trochu naklonil ku mne a začal mi bozkávať a oblizovať prsia. Trhalo mnou ako mi jazykom prechádzal cez bradavky, ale v tej situácii to bolo vlastne celkom príjemné, tak som ho nechala. Jazdila som na ňom a snažila sa jeho a už vlastne aj seba priviesť k vrcholu. Zrazu som ucítila, ako mi sused začal z jedného prsníka vyslovene sať.
"Sused! Aaa..", chytila som ho za temeno. "To.. aaa.. to nemôžete!"
Snažila som sa mu dohovoriť, ale nebolo pomoci. Bol na mojej bradavke pevne prisatý a ťahal. Do toho ešte hlasno hmkal.. no bol ako v tranze.
"Sused.. to predsa.. aaa..", upozorňovala som ho, ale zároveň vo mne rástlo vzrušenie ako asi ešte nikdy.
Bola to poriadne úchylná a zvrátená situácia. Ja som to už mala na krajíčku a tak som so zamračeným výrazom aj naďalej skákala. Sused teraz rukou podobral druhý prsník a presunul svoje ústa na ten. Naťahoval mi a sal bradavku, až som sa krútila. Vyslovene som cítila, ako zo mňa ťahá mlieko. Ochvíľu dokonca preglgol. To som už nevydržala a hneď na to som sa s hlasným výkrikom urobila. Pán Drobný ma prevrátil, zvalil ma na chrbát a začal prudko prirážať. Ja som už mala slzy v očiach, ale musela som to nejak vydržať. Bola som už poriadne mokrá a v izbe to poriadne mľaskalo. Našťastie sa behom chvíle spravil aj on. Striekal zarazený hlboko vo mne a priam sa triasol. Potom ešte vo mne pomaly kĺzal dnu a von.
"Ešte chvíľu budem takto, suseda.", celý spotený sa usmieval. "Nech toho do vás vytečie, čo najviac."
Pomaly zasúval a s povýšeneckým úsmevom sa mi pozeral rovno do očí. Ja som sa však začala hanbiť, hlavne za to, čo predchvíľou robil s mojimi prsiami. Keď konečne skončil, vytiahol ho a zmorene sa zvalil na posteľ.
Keď som sa vrátila domov, chcela som sama sebe nafackovať. Dnes to už bolo trochu cez čiaru. Napadlo ma, že si dám od suseda chvíľu pauzu.

Avšak už o niekoľko dní, keď som bola sama doma a Lukáš zaspal, som znovu prezvonila suseda. Ten, samozrejme, prišiel prakticky ihneď. Presunuli sme sa do obývačky. Hneď som si vyzliekla vrch.
"Počkajte, suseda.", povedal potichu a ja som sa na neho nechápavo pozrela. "Dnes by som to chcel tou pusinkou.. ako sme sa dohodli."
Úplne som na to zabudla.
"Ach, bože.. sused, to naozaj?"
"Samozrejme.. snáď si za tie výkony zaslúžim nejakú odmenu, nie?"
Chytila som sa za hlavu, ale čo som mala robiť. Dohoda je dohoda. Nepresvedčivo som prikývla, na čo sa on začal vyzliekať. Potom sa usadil na pohovku a dal nohy od seba. Ja som zakľakla medzi ne, a s odhalenými prsiami som ho začala fajčiť. Behom pár sekúnd bol tvrdý a ja som mu perami pomaly prechádzala cez žaluď. Napadlo ma ale, že ak to chcem vybaviť rýchlo, mala by som sa viac snažiť. Trochu som pridala a zasúvala si ho hlbšie a hlbšie. Ochvíľu som už cítila ako mi jeho žaluď jemne naráža do hrdla. Sused spokojne hmkal a priadol ako mačka.
Takto som ho fajčila už ani neviem ako dlho. Pripadalo mi to ako večnosť. Lukáško sa mohol každú chvíľu zobudiť, takže som musela niečo vymyslieť. Rozhodla som sa použiť všetky svoje ženské zbrane. Cez okuliare som sa mu zadívala rovno do očí, vedela som, že to muži milujú. On mi pohľad meravo opätoval. Pustila som ho rukami a chytila som samú seba za prsia. S pohľadom prikovaným na neho som ho takto fajčila, zatiaľ čo som si jemne masírovala vnady. To sa mu evidentne páčilo. Začal hlasno vzdychať a syčať.
"Už to zachvíľu bude.", povedal potichu.
Vytiahla som si ho z úst a začala ho dokončovať rukou. Hneď ma ale stopol.
"Nie nie, suseda.. pekne ústami, až dokonca."
Trochu som prevrátila oči, ale znovu som si ho zaviedla do úst a pokračovala.
"Dajte si ruky na prsia.. ako predtým.", poručil si a ja som poslúchla.
Chytil ma oboma rukami za hlavu a určoval si tempo. Chvíľu to vyzeralo akoby si mojou hlavou sám honil penis.
"Už to pôjde.. zachvíľu to bude.", syčal. "Minule ste ma nakŕmili svojim mliečkom, dnes vám dám ja to moje."
To je teda úchyl, napadlo ma. To už som sa ale pripravovala na príval semena do úst a o pár sekúnd na to už striekal. Ešte stále ma držal za hlavu a pomaly mi s ňou hýbal hore-dolu. Mne sa to zatiaľ v ústach poriadne hromadilo, a tak som to so zamračeným výrazom všetko prehltla.
"Ták, všetko pekne spapajte.", hovoril úchylne.
Zo žaluďa mu ešte vytekali posledné zvyšky, a keď si úplne vyprázdnil vajcia do mojich úst, pustil ma. Narovnala som sa, a ešte raz som preglgla. S dosť nespokojným výrazom som sa postavila a začala si obliekať tričko.
"Čo suseda?", ozval sa. "Vari sa vám niečo nepáči?"
"Ja len..", odpovedala som potichu. "Ja len či ti nie je.. plytvanie. Keď sa tu snažíme o.. oplodnenie."
Sused sa len zasmial.
"Ale suseda.. ako to môže byť plytvanie, keď sa to neustále dopĺňa?", postavil sa a začal sa obliekať. "O pár dní som zase pripravený."
Nepresvedčivo som prikývla.

Pri našich ďalších stretnutiach sa na nejaký čas všetko vrátilo do normálu a starý Drobný už striekal všetko poctivo do mňa. Nie vždy však vyšli veci, tak ako mali. V jeden deň, keď Lukáško spal, som ho opäť pozvala k sebe. Bolo to po dlhšom čase, asi po týždni od posledného sexu, takže sused sa už na to veľmi tešil. Tentokrát môj synček spal vo svojej postieľke, a tak bola spálňa voľná. Sused si ma nastavil na všetky štyri a svižne ma odzadu nakladal. Ako o mňa narážal svojim telom, zadok sa mi vlnil a ani on svojimi rukami nezaostával, poriadne mi ho stláčal a občas sa nahol dopredu a premasíroval mi aj prsia. Cítila som, že to je na dobre ceste. Sused, a priznám sa aj ja, sme sa pomaly blížili k vrcholu. Potrebovali sme možno ešte pár minút, ale v tom sa Lukáško hlasno rozplakal. Nechala som si susedov penis zo seba vykĺznuť, zoskočila som z postele a utekala za malým. Chvíľu na to prestal plakať, ale už bol úplne zobudený. Na moment som sa vrátila do spálne.
"Hmm.. asi na dnes končíme sused..", povedala som nahá medzi dverami. "Lukáško sa zobudil."
Pán Drobný neskrýval sklamanie a s pomaly vädnúcim penisom sa začal obliekať.
"Tak.. snáď niekedy nabudúce, suseda..", povedal možno už aj trochu nahnevane a odišiel.

Lenže dni ubiehali a my sme si nevedeli nájsť čas, aby sme dokončili, čo sme začali. Až raz, keď bol Adam doma a zobral Lukáška von, som zašla za susedom. To bolo však už týždeň od toho, ako nás môj synček vyrušil.
"Poďte, suseda..", takmer ma ťahal dovnútra. "Už som myslel, že sa ani neozvete."
"Tak viete.. skorej sa nedalo.", odvetila som.
"Si zoberte, že som nestriekal asi dva týždne..", úchylne sa usmieval. "Takže si viete predstaviť, aké mám plné vajcia."
Na to som nemala, čo povedať, len som súcitne prikývla. Sused sa začal vyzliekať rovno v obývačke.
"Nepôjdeme do spálne?", spýtala som sa trochu začudovane.
"Nie..", zavrtel hlavou. "Dnes by som to chcel opäť spraviť ústami.. je to už nejaká doba.."
To ma dosť prekvapilo a vlastne aj vyviedlo z miery - konečne sa k niečomu dostaneme a on chce len vyfajčiť?
"Ale sused..", skúšala som ho presvedčiť. "Nemali by sme sa radšej.. hmm.. pokúsiť o..", nedopovedala som.
"Na to máme kopu času..", skočil mi do reči.
"Ale keď.. ste hovorili..", nedala som sa. ".. že ste teraz taký.. no.. plný.. Nebolo by lepšie dať to do mňa? Možno by bola väčšia šanca.."
"Možno..", pozrel na mňa povýšenecky. "Ale ja to chcem dnes takto."
Nedal sa obmäkčiť. Ak som chcela, aby ma aj naďalej napúšťal, musela som občas absolvovať aj toto. Prikývla som. Sused sa usmial, ale to už stál na koberci úplne nahý a mierne rozkročený. Napadlo ma, že keď už to mám spraviť, nech to je rýchlo. Vzdychla som si a vyzliekla si vrch. Nebola som naivná, vedela som prečo to chce starý Drobný ústami práve teraz - má poriadne zásoby a chce vidieť, ako sa s tým popasujem.
To už som ale kľačala a rukou mu preťahovala predkožku cez žaluď. Behom chvíle sa mu na dierke na žaludi objavila prvá lepkavá kvapka. Po chvíli mu už poriadne stál a žaluď už mal celý lesklý od toho predejakulátu. Trochu polepené som mala aj prsty. Bože, ten tu dnes doslova tečie.. To mi už ale položil ruku na temeno a naznačil mi, aby som začala. Vložila som si teda do úst ten mokrý žaluď a začala sať. Na jazyku som hneď ucítila chuť semena, no nijak ma to nevyviedlo z miery a pustila som sa do práce. Hlava mi svižne chodila tam a späť. Nachvíľu som zdvihla pohľad hore - sused mi striedavo pozeral do očí a na prsia. S penisom kĺzajúcim v mojich ústach som nejaký čas takto udržiavala očný kontakt. Sused si ho potom chytil, vytiahol mi ho z úst a nasmeroval hore, čím mi vystavil pred tvár svoje vajcia. Na nič som nečakala a začala som ich lízať. Jazykom som mu behala po semeníkoch, zatiaľ čo si on sám honil. Skoro zakaždým, keď som ho tam oblízala, slastne zasyčal. Keď sa tohto nabažil, znovu mi strčil vtáka do úst a ja som pokračovala vo fajčení.
Takto to šlo hodnú chvíľu, pán Drobný ani nevyzeral, že už dva týždne nestriekal. Popravde som si myslela, že to vybavím rýchlo, ale opak bol pravdou. Začala som si ho teda dávať najhlbšie ako som vedela. V jednu chvíľu som mala jeho žaluď medzi perami a v ďalšiu až niekde v krku. Začal mi vyrážať panvou naproti, čo bolo dobré znamenie. Chytila som si prsia a začala si ich masírovať.
"To je ono..", syčal. "Táák.."
Opäť ma chytil za hlavu a sám mi zasúval penis do úst. Teda presnejšie až do hrdla. Začala som vydávať mľaskavé a občas aj dávivé zvuky, ale rozhodla som sa to vydržať. Chvíľu na to ho povytiahol a teraz mi kmital medzi perami už len žaluďom. Ten bol už poriadne navretý a ja som vedela, čo ma čaká. Sused zaručal ako nejaké zviera a začal striekať. Zamračila som sa a reflexívne som položila dlane na jeho stehná. Plnil mi ústa - a to dosť rýchlo a vo veľkom množstve. Cítila som aké je to husté a akú výraznú malo. Asi som mala prvýkrát prehltnúť už skôr, pretože teraz som už mala plné ústa. So žaluďom v ústach som nahlas preglgla, ale keďže toho bolo fakt veľa, nepodarilo sa mi to prehltnúť všetko naraz. Navyše mi aj niečo zabehlo, a tak som trochu zakašľala, na čo mi väčšie množstvo vybehlo von a stieklo pod ústa na bradu. Keďže semeno bolo poriadne hutné, ostalo mi prilepené pod spodnou perou, ako nejaký puding. Sused na to nijak nehľadel a za prerušovaného stonania aj naďalej zasúval. Ešte som niekoľko krát preglgla a potom sa už aj on začal ukľudňovať. Vytiahol ho a uprene pozeral na mňa ako to s pootvorenými ústami predýchavam. Zrazu mi priložil žaluď na tú zasemenenú bradu a začal to pomaly rozotierať. Najprv len po brade, potom po lícach a nakoniec mi s polepeným penisom behal aj po perách. Ja som naňho zdola odovzdane pozerala.
"To je krása..", syčal a neprestával mi to rozotierať po tvári.
Chcela som sa už postaviť, ale on ma zastavil.
"Ešte chvíľu.", povedal a súčasne mi ho zase zasunul do úst.
Zamračila som sa, ale nechala som ho. Po tom, koľko som toho prehltla už nejaké menšie množstvo neuškodí. Znova mi pomaly kĺzal v ústach. So zasemenenými perami som ejakulát rozotierala po jeho penise. Zrazu ma chytil za hlavu a znovu mi začal zachádzať až hlboko do krku. Myslela som, že si už len tak užíva ten pocit, ale on začal zase zrýchľovať. Pozrela som sa zdola vyčítavo a prekvapene na suseda, ale ten celý červený len hlasno funel. Zavrela som oči a bola som zvedavá, ako dlho to ešte bude trvať.
Čas plynul a ja som toho starého suseda ešte stále fajčila. Už mi došlo, že sa snaží urobiť ešte raz, ale v jeho veku.. nedávala som tomu veľké šance. Hýbala som rytmicky hlavou a semeno na tvári a ústach sa lepilo a naťahovalo. Už som bola z toho dosť unavená, nosom som hlasno dýchala, a kedykoľvek som mala možnosť sa aspoň trochu nadýchnuť ústami, využila som ju. S penisom v ústach som hlasno hmkala. Po dlhých minútach začal starý Drobný mierne zrýchľovať. Nohy sa mu akokeby triasli a celým ním trhalo. Na moje veľké prekvapenie mi zrazu začal znovu striekať do úst. Sused akoby bol v nejakom kŕči - hlas mu uviazol v hrdle, a kým striekal, pevne mi držal hlavu. Už toho nebolo tak veľa, a tak sa mi to ľahšie prehĺtalo.
"Ó bože.. aaa..", potichu stonal a neprestával pomaly zasúvať.
Keď ho konečne vytiahol, bola som už úplne zničená. Semeno som mala na tvári, v ústach aj v žalúdku. Zhlboka som dýchala, až sa mi vzdúvali prsia. Pozerala som na suseda, z ktorého už tiekol pot a podvedome som ešte pregĺgala.
"Teda suseda.. fuu..", vzdychol si a už s úsmevom pozeral na mňa. "Dvakrát za sebou som sa nespravil už ani nepamätám."
Bez slova som sa zdvihla zo zeme.
"To bolo teda niečo..", dodal a pohľadom mi prechádzal po tele.
Ja som však už mierila do kúpeľne, kde som si umyla tvár a napila sa vody. Keď som sa vrátila do obývačky, sused už sedel oblečený na gauči a spokojne sa usmieval. Obliekla som si tričko a dala sa na odchod.
"Tak zas niekedy nabudúce, pani Janka.", vyprevádzal ma a ja som zahmkala na súhlas.

Takto to šlo ďalšie týždne a mesiace. S pánom Drobným som sa stretávala raz častejšie, inokedy menej často a do toho sa ma pokúšal oplodniť aj môj manžel. Občas si sused vypýtal orálny sex, ale to mi už ani tak nevadilo. Väčšinou chcel aby som to prehltla, ale párkrát sa mi spravil aj na tvár.
Celkovo to však trvalo už dosť dlho a želaný výsledok sa zatiaľ nedostavil. Po pol roku som už začínala byť skeptická. Minule sa to podarilo už po troch mesiacoch a teraz ešte stále nič. Raz po takomto oplodňovacom stretnutí so susedom som mu to aj opatrne naznačila.
"Ale nebojte sa, suseda..", s potmehútskym úsmevom zareagoval. "Skôr, či neskôr sa to podarí, uvidíte. Musíme v tom len vytrvalo pokračovať."
Jasné, veď jemu tento stav úplne vyhovuje, nebola som predsa naivná - užívať si s mladou susedou, čo viac si môže taký starý chlap priať. Neostávalo mi však nič iné, len pokračovať.

V jeden deň, keď som mala práve dohodnuté stretnutie u neho doma, však nastal zásadný a pre mňa dosť šokujúci zvrat.
Prišla som k nemu, a hneď som chcela ísť na vec, ale jemu zrazu zazvonil mobil a po krátkom telefonáte mi povedal, že musí ísť nachvíľu von, stretnúť sa s nejakým známym.
"Nikam neodchádzajte, pani Janka.", hovoril a obúval sa na chodbe. "Budem sa snažiť vybaviť to rýchlo."
Zavrel dvere a ja som v jeho byte ostala sama. Čo už, tak počkám, pomyslela som si. Začala som sa prechádzať po izbách a obzerala som si jeho byt trochu detailnejšie. Pozrela som si nejaké fotky, ktorým som predtým nevenovala pozornosť a ešte pár vecí. Zrazu mi pohľad padol na menšiu kôpku listov a obálok v poličke. Nijak špeciálne by ma to nezaujalo, keby som hneď navrchu nezbadala obálku, na ktorej bolo jasne vidieť, že ju poslali z nejakej nemocnice, či kliniky. Najprv som si pomyslela, že by som si to nemala pozerať, predsa len, je to jeho osobná vec. Ale potom ma napadlo: čo ak má sused nejaké zdravotné problémy, o ktorých by som mala vedieť? Je to predsa potenciálny biologický otec môjho dieťaťa - čo ak má nejaké dedičné alebo genetické choroby? Zvedavosť nakoniec zvíťazila a ja som zobrala z poličky tú obálku. Otvorila som ju a začala čítať. Z toho, čo tam bolo, som skoro namieste odpadla. Bolo to potvrdenie o objednaní pacienta na kontrolný spermiogram. A to z dôvodu, že sused Drobný, absolvoval (podľa uvedeného dátumu v tom potvrdení) približne pred deviatimi mesiacmi vazektómiu - čiže sa dobrovoľne nechal sterilizovať, aby už nemohol mať deti. A teda podľa dátumu bol tento zákrok vykonaný asi tri mesiace predtým, ako som za ním prišla s tým, že by som potrebovala pomôcť s druhým dieťaťom. Skoro mi tie papiere vypadli z ruky, v takom šoku som ostala. Rýchlo som potvrdenie vrátila do obálky a tú položila naspäť. Triasla som sa hnevom aj šokom a nevedela, čo robiť. V tom sa začali otvárať dvere.
"Tak suseda, už som tu.", povedal, keď zabuchol dvere.
"Ja.. ja musím ísť..", nervózne som artikulovala. "Niečo mi do toho.. hmm.. prišlo."
Rýchlo som sa obula a utekala von.
"Tak dobre, pani Janka.", čudoval sa. "Tak inokedy."
Už som ani nepozdravila a šla do nášho bytu. Bola som taká vytočená, že som ho tam na mieste ani nedokázala konfrontovať. Preboha, veď ten starý chlap ma preťahoval pol roka a pri tom vedel, že už nemôže mať deti! Nevedela som, čo robiť. Najradšej by som ho zahrdúsila, alebo mu poriadne vynadala, ale na to som nemala povahu. Trvalo niekoľko hodín, kým som sa ako tak ukľudnila a niekoľko dní, kým som nabrala odvahu ísť za ním.
"Konečne, suseda.", s úsmevom ma privítal. "Už som myslel, že ani neprídete."
"Musíme sa porozprávať.", nahnevane som prehodila a zamierila do obývačky.
Ani som si nesadla a hneď som na neho vyletela.
"Viem o všetkom, sused."
"A.. o čom?", tváril sa nechápavo.
"Tak vy neviete, hej? No asi o tom, že ste sa nechal dobrovoľne sterilizovať a ste neplodný!", postupne som zvyšovala hlas.
On len pozeral ako obarený a nič nehovoril.
"A ani ste mi nič nepovedal! Prišla som za vami, či mi pomôžete ešte raz otehotnieť.. a aj keď ste vedeli, že už dieťa nespravíte, nechali ste ma v tom..", rozhadzovala som rukami.
"Pani Janka..", snažil sa ma upokojiť.
"No tak mi to vysvetlite!", skočila som mu do reči.
"A.. chcete úprimnú odpoveď?", pozrel na mňa.
"Áno, a akú inú?"
"Tak dobre.", posadil sa. "Nebudem vám klamať.. Keď ste za mnou prišli úplne prvý krát, naozaj som vám chcel pomôcť a som rád, že sa to aj nakoniec podarilo. A samozrejme, ako chlapovi, sa mi to páčilo. Užíval som si to. Ale keď ste otehotneli, už ste ma nepotrebovali.."
Nemo som na neho civela a on pokračoval.
"Tak ma napadlo, že ak by ste za mnou prišli aj druhý krát, mal by som sa poistiť, aby ste so mnou spávali čo najdlhšie. A na to som potreboval, aby ste neotehotnela.."
"To.. to nemyslíte vážne..", habkala som. "Ale prečo? Prečo!?"
"No prečo prečo.. Lebo ste jednoducho fakt kus krásnej ženy, čo vám budem klamať.", mykol plecom. "A chcel som si s vami užívať najdlhšie ako sa len dalo.."
"Vy.. vy..", koktala som ako mi stúpal tlak. "Vy nie ste normálny, preboha! Vedeli ste, že s vami spím len kvôli oplodneniu, a aj tak ste ma celý čas preťahovali len tak!?"
"Ale no..", trochu sa usmial. "Pani Janka, zas mi nehovorte, že ste si to neužívali. Pamätám si ako ste vzrušením kričali a stonali."
To už sa na mňa povýšenecky škeril. Ja som celá sčervenela, hnevom aj hanbou zároveň.
"To.. to sa predsa nedalo.. ovplyvniť.."
"Dobre, suseda. Pozrite.. užili sme si, aj ja aj vy. S jedným dieťaťom som vám pomohol, takže.. môžete byť spokojná.", znovu sa usmieval.
"Vy ste teda neskutočne arogantný blbec..", precedila som pomedzi zuby a vydala sa na odchod.
"Keby ešte niekedy potrebujete, budem tu!", zakričal už skoro so smiechom, tesne pred tým, než som zabuchla dvere.

So susedom som už nikdy potom pochopiteľne nespala a náš kontakt sa obmedzil len na jednoduché pozdravy a pár slov. S Adamom sme sa aj naďalej pokúšali o dieťa a po niekoľkých ďalších mesiacoch sa stal taký malý zázrak - otehotnela som. To znamenalo jediné - otcom Lukáška predsa len mohol byť nakoniec aj môj manžel.. Nikdy som to však neoverovala. Každopádne sme boli obaja veľmi šťastní a na ďalší rok sa nám narodil ďalší krásny synček.

Similar stories